Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر دفاع هند در دیدار با «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا گفت: هند نیروی نظامی به افغانستان اعزام نخواهد کرد اما به همکاری‌ برای توسعه این کشور ادامه می‌دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، روزنامه هندی تایمز ایندیا خبر داد که «نیرمالا سیتارامان» وزیر دفاع هند در دیدار با همتای آمریکایی‌ خود به صراحت اعلام کرده که دهلی‌نو نیروی نظامی به افغانستان اعزام نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع هند پس از دیدار با «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا، گفت موضع هند را با تاکید بر عدم اعزام نیروهای نظامی، نسبت به اوضاع افغانستان مشخص کردیم.

وی افزود که با این حال دهلی‌نو به کمک‌های بشر دوستانه و پروژه‌های توسعه‌ای در افغانستان ادامه می‌دهد.

در این دیدار دو طرف درباره پناهگاه امن تروریست‌ها در پاکستان نیز گفت‌وگو کردند.

ژنرال ماتیس، نخستین فرد کابینه ترامپ است که به هند سفر می‌کند و در این دیدار درباره حمایت دولتی از عاملان تروریستی گفت‌وگو کردند.

وزیر دفاع هند پس از دیدار با همتای آمریکایی‌اش به خبرنگاران گفت که از ماتیس درخواست کرده تا در سفر به اسلام‌آباد مسئله حملات مرزی تروریست‌ها را نیز مطرح کند.

ماتیس در این دیدار از هند به دلیل «مشارکت ارزشمند» در افغانستان قدردانی کرد و افزود: از تلاش‌های بیشتر این کشور برای ترقی دموکراسی، ایمنی و امنیت در افغانستان استقبال می‌کند.

پیش از این نیز برخی رسانه‌ها از احتمال اعزام نظامیان هندی به افغانستان خبر داده بودند. «شاهد خاقان عباسی» نخست‌وزیر پاکستان در این باره گفته بود که اسلام‌آباد هرگز نقش سیاسی و یا نظامی هند در افغانستان را نمی‌پذیرد.

هند از 2 سال پیش همکاری نظامی با افغانستان را آغاز کرد و تاکنون چند فروند بالگرد نوع روسی و هندی را در اختیار نیروهای هوایی افغانستان قرار داده که این اقدام نارضایتی پاکستان را به دنبال داشته است.

این در حالی است که اسلام آباد از گسترش حضور دهلی نو در افغانستان به دلیل آنچه که استفاده هند از خاک افغانستان برای توطئه علیه پاکستان می خواند، نگران است اما مقامات افغانستان همواره از کمک‌های نظامی هند به کشورشان استقبال کرده‌اند.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۷۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند

وزیر دفاع پاکستان به‌رغم هشدار آمریکا درباره روابط تجاری و اقتصادی با ایران در پی امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان تهران و اسلام‌آباد طی سفر رییس‌جمهور ایران به پاکستان، گفت که هیچ مانعی نباید پروژه خط لوله انتقال گاز میان دو کشور را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، "خواجه محمد آصف" وزیر دفاع پاکستان گفت که امیدوار است پروژه خط لوله انتقال گاز پاکستان-ایران تکمیل شود و هیچ مانعی نباید این روند را متوقف کند.
خبرگزاری ای‌ان‌آی گزارش داد که آصف در گفت‌وگویی با شبکه جیو نیوز با اشاره به تحولات منطقه گفت که کشورهای منطقه باید به منظور صیانت از منافع خود در میان این آشفتگی و هیاهو و مداخله رو به افزایش قدرت‌های بزرگی مانند اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق نیروهای نیابتی‌شان، از جمله در ارتباط با رژیم صهیونیستی، بازیگران و ذی‌نفعان منطقه باید با خط مشی مشترکی متحد شوند.
اظهارات وزیر دفاع پاکستان در پی سفر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان، دیدار او با مقامات بلندپایه این کشور و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های متعدد مطرح می‌شود.


او سفر رئیسی به پاکستان را "سفری موفقیت‌آمیز" و "پیشرفتی بزرگ" تلقی کرد.
سفر رئیس جمهور ایران به اسلام‌آباد، به ویژه، با توجه به خط لوله انتقال گاز میان دو کشور که به دلیل تنش‌های ژئوپولتیکی و تحریم‌های بین‌المللی متوقف شده بود، سفری مهم محسوب می‌شد.
آصف در ادامه، درباره آنچه به گفته او " فقدان ارزش‌ها" و "رفتار ریاکارانه" کشورهای غربی نسبت به رژیم صهیونیستی است، ابراز تاسف کرد.

آمریکا در پی سفر رئیسی به پاکستان، درباره هرگونه توافق کاری با ایران هشدار داده و از کشورها خواست که مراقب خطر احتمالی تحریم‌ها باشند.
با این حال، وزیر دفاع پاکستان گفت که ایران و پاکستان روابط دوستانه دیرینه‌ای دارند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • وزیر دفاع روسیه در دیدار با وزیر دفاع ایران: آماده گسترش همکاری های نظامی هستیم
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند