Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-29@12:04:55 GMT

تاثیر سرعت غذاخوردن در چاقی و لاغری

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۷۷۸۰۶

تاثیر سرعت غذاخوردن در چاقی و لاغری

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم.

دکتر مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان این مطلب افزود: مطلبی که خانم ها و آقایان معمولاً مطرح می کنند این است که می گویند ما کلا استعداد چاقی داریم، آب هم می خوریم چاق می شویم؛ ولی این مطلب، صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
او در ادامه گفت:آنچه مسلم است افرادی که دچار چاقی یا اضافه وزن می شوند اگر جنبه مرضی نداشته باشند یعنی کم کاری تیروئید، کیست تخمدان و بیماریی نداشته باشند در اکثریت قریب به اتفاق، تعادل برقرار نکردن بین انرژی دریافتی از غذاهای مختلفی که در وعده های سه گانه یا میان وعده ها دریافت کرده اند با مقادیر مصرف انرژی است. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: به خصوص در افرادی که عادت دارند غذای خود را در چند دقیقه و سریع میل کنند این تعادل برقرار نمی شود.

او تصریح کرد: وقتی که ما غذا را به علت افت قند خون یا گرسنگی شدید تناول می کنیم زمان، لازم دارد که این غذا جوییده، بلیعده و هضم شود و به مرحله ای برسد که مرکز سیری و گرسنگی به ما اعلام شود.

مظهری در ادامه گفت: این زمان، بین 25 تا 30 دقیقه طول می کشد که به ما اعلام می کند به اندازه نیاز، انرژی و مواد مختلف دریافت کرده ایم.

او ادامه داد: از این جهت، با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان اظهارداشت: توصیه ما این است برای اینکه چاق نشوید نخست باید سرعت غذاخوردنتان را کم کنید؛ دوم به سرعت فعالیت بدنی خود اضافه کنید؛ با ورزش وزن خود را کنترل کنید تا اضافه نشود .

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: از ادامه خط لوله گاز پاکستان و ایران حمایت نمی‌کنیم

 متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی این مطلب را در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال بیان کرد پاکستان درحال مشاوره با نهاد‌های قانونی برای بررسی یک معافیت درباره انتقال خط لوله گاز با ایران است. آیا آمریکا در این زمینه معافیتی صادر خواهد کرد؟

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال، ابتدا گفت: من در مورد هیچ اقدامی به صورت زودهنگام صحبت نخواهم کرد.

میلر در عین حال تصریح کرد: «اما ما همیشه به همه هشدار می‌دهیم که تجارت با ایران خطر برخورد با تحریم‌های ما را به دنبال دارد و به همه توصیه می‌کنیم این موضوع را با دقت بررسی کنند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت: ما از ادامه انجام این پروژه خط لوله حمایت نمی‌کنیم.

وزیر نفت پاکستان با اعلام اینکه کار روی احداث خط لوله مرتبط با پروژه مشترک گازی با جمهوری اسلامی ایران به زودی آغاز می‌شود، گفته است: اسلام‌آباد قاطعانه به دنبال دریافت معافیت تحریمی از آمریکا خواهد بود.

 مصدق ملک وزیر نفت پاکستان روز دوشنبه اعلام کرد که پاکستان به زودی کار روی پروژه گاز ایران را آغاز می‌کند و دولت موقت پاکستان اقدام برای ارائه درخواست رسمی به آمریکا جهت دریافت معافیت تحریمی ایران را به تعویق انداخته بود، اما دولت فعلی این موضوع را با قدرت دنبال می‌کند.

او گفت: پاکستان قاطعانه پرونده معافیت تحریمی را پیگیری کرده و از آمریکا می‌خواهد که این مطالبه اسلام‌آباد را بپذیرد و تلاش خواهد کرد که با راهکار‌های سیاسی و فنی از سد تحریم‌های آمریکا عبور کند.

وزارت نفت پاکستان اوایل اسفند ۱۴۰۲ با صدور بیانیه‌ای تکمیل پروژه مشترک گازی با جمهوری اسلامی ایران را موجب تقویت امنیت انرژی اسلام آباد دانست و اعلام کرد که کمیته انرژی در کابینه دولت پاکستان با طرح احداث خط لوله ۸۱ کیلومتری از بندر «گوادر» تا مرز مشترک پاکستان با ایران موافقت کرده است.

مقام‌های سیاسی در پاکستان و کارشناسان حوزه اقتصادی و انرژی این کشور همواره تاکید دارند: اسلام آباد باید با استفاده از ظرفیت بالقوه انرژی جمهوری اسلامی ایران به ویژه تکمیل طرح خط لوله آی. پی در مسیر غلبه بر بحران انرژی گام بردارد.

دوازدهم مرداد ماه گذشته حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در جریان سفر رسمی خود به پاکستان اعلام کرد: گفتگو‌های مهمی با همتای پاکستانی خود درباره طرح خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان داشته و معتقد که تکمیل این پروژه در راستای منافع دو ملت است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • ثبت ۷۶۱۸ شکایت درمانی در سامانه ۱۹۰/ بررسی نبود پزشک متخصص
  • لاغری با یک دمنوش؛ مضر و اعتیادآور هم نیست
  • توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان در معرض اضافه وزن و چاقی
  • شهادت ۱۴ هزار کودک فلسطینی در تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه
  • توزیع ۲۸۰۰ متخصص در مناطق محروم و کم‌برخوردار
  • آیا تغذیه با التهاب مفاصل مرتبط است؟
  • ۳ راهکار ساده و مهم برای اینکه بتوانیم لاغر شویم
  • چرا ایرانیان بدترین روش پخت غذا را دارند؟
  • چرا ایرانیان بدترین روش برای پخت غذا را دارتد؟
  • آمریکا: از ادامه خط لوله گاز پاکستان و ایران حمایت نمی‌کنیم