Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی به لزوم حمایت از توسعه گردشگری پایدار در استان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی جلیل جباری در همایش روز جهانی گردشگری که صبح امروز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر اداره کل میراث فرهنگی استان و با حضور جمعی از مسئولین استانی و فعالان حوزه گردشگری استان برگزار شد، با بیان اینکه گردشگری می تواند یک حرکت فراگیر اقتصادی در کشور و استان ها ایجاد کند افزود: ایجاد فرصت های شغلی متنوع به واسطه فعال سازی واحد های خدماتی و تولیدی، کمک به حفاظت از عرصه های زیست محیطی،معرفی و حفظ فرهنگ و آثار مربوط به کشور و استان ها، توسعه صلح و امنیت به واسطه توسعه گردشگری را از جمله مزیت های توسعه گردشگری پایدار عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال جهانی گردشگری با شعار سفر کن، لذت ببر و احترام بگذار از سوی سازمان جهانی گردشگری افزود: بر اساس آمار ارائه شده توسط UNWTO سند گردشگری بعد از نفت و صنایع شیمیایی به عنوان سومین سند بزرگ صادراتی دنیا مطرح است و در سال میلادی گذشته 1 میلیارد و 235 میلیون نفر گردشگر از مناطق مختلف گردشگری جهان بازدید کرده اند که پیش بینی می شود این رقم در سال 2030به 1 میلیارد و 800 میلیون نفر افزایش یابد و ما نیز باید سعی کنیم با توسعه پایدار گردشگری در استان و کشور حضور پررنگی در این آمار داشته باشیم.   جباری در ادامه به ارائه راهبرد هایی برای توسعه گردشگری پایدار پرداخت و خاطر نشان کرد: کاهش بار تشریفات اداری ورود گردشگران خارجی به کشور در پایانه های مرزی، ایجاد امکانات، افزایش همکاری و هماهمگی بین سازمان های مرتبط با حوزه گردشگری، استفاده از سرمایه گذاران بومی و محلی، توجه به تشکل های حرفه ای حوزه گردشگری، استفاده حداکثری از پتانسیل مناطق مرزی همچون دالامپر و مارمیشو، اصلاح محور های مواصلاتی استان، ایجاد خطوط هوایی و پرواز های جدید و نیز ارتقاع عملکرد در حوزه تبلیغات و معرفی جاذبه های از جمله عواملی هستند که می توانند تاثیر به سزایی در رونق گردشگری در استان داشته باشند.      مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی عمده مشکلات حوزه گردشگری استان را ضعف در زیر ساخت ها و عدم توجه به این حوزه در برنامه ریز های کلان کشوری عنوان کرد و افزود: هر چند در برنامه ششم توسعه بحث گردشگری به عنوان یکی ار محور های توسعه استان شناخته شده است اما در برنامه های گذشته توجه درخور شانی به این حوزه نشده بود. 
وی همچنین با تاکید بر اینکه بازاریابی، تبلیغات و معرفی جاذبه های استان و توسعه گردشگری الکترونیک از راهبرد های اصلی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع گردشگر استان است گفت: برگزاری جشنواره ملی صنایع دستی و گردشگری در سال 97، حمایت از بخش خصوصی برای حضور در نمایشگاه های جهانی، توجه به پتانسیل های گردشگری سلامت استان و برگزاری اولین همایش توسعه گردگشری سلامت، استاندارد سازی هتل ها و مراکز اقامتی نیز از دیگر برنامه های اداره کل در توسعه گردشگری پایدار استان هستند.   جباری ضمن اشاره به اینکه جشنواره های برگزار شده در یک شهر گردشگر پذیر باید منجر به ایجاد فرصت های اقتصادی شود افزود: جشنواره ها نباید صرفا جنبه سرگرمی داشه باشند بلکه باید انگیزه و علاقه گردشگر را برای حضور و بازدید از شهر و جشنواره برانگیزد.   وی با اشاره به پتانسیل های استان در حوزه گردشگری روستایی با بیان اینکه آذربایجان غربی دارای نزدیک به 3 هزار روستا بوده که تعداد زیادی از آن ها دارای پتانسیل های طبیعی و تاریخی گردشگری هستند تصریح کرد: حفظ و حراست از بافت های تاریخی و فرهنگ غنی روستاها برای ایجاد جاذبه های گردشگری از اولویت های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. 
به گزارش ایسنا در ادامه این همایش از تعدادی از فعالان نمونه عرصه گردشگری استان تجلیل شد.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند

سرهنگ محمدرضا زارعی گفت: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستا‌های شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

 سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضایی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

 شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود