Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خاکی معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در رابطه با فعالیت سامانه فرزند خواندگی اظهار داشت: هدف از راه اندازی سامانه فرزند خواندگی بهزیستی، ثبت نام زوجین و افراد متقاضی فرزند به صورت جامع و یکپارچه است.

خاکی با اشاره به کم طاقتی برخی از زوجین در سپری کردن مراحل دریافت فرزند، گفت: با فعالیت این سامانه جلوی راه بهانه گیری خانواده هایی که به دلیل بی صبری و کم طاقتی، گم شدن پرونده درخواست فرزند در سازمان بهزیستی کشور را دست آویز قرار می دادند، گرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سامانه فرزند خواندگی، اولویت با زوجینی است که صاحب فرزند نمی‌شوند و همچنین دختران و زنان بالای 30 سال که متقاضی فرزند هستند، می‌توانند ضمن ورود به این سامانه، درخواست خود را به صورت سیتماتیک ثبت و پیگیری کنند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: اگر زوج و خانواده‌ای دارای فرزند باشند و قصد برعهده گرفتن سرپرستی یکی از فرزندان حاضر در مراکز سازمان بهزیستی را داشته باشند، می‌توانند در سامانه فرزند خواندگی ثبت نام و درخواست خود را پیگیری کنند.

خاکی تاکید کرد: مزیت بزرگ سامانه فرزند خواندگی این است که افراد متقاضی فرزند با مراجعه به سامانه فوق، تا رسیدن به مرحله نهم ثبت نام، دیگر نیازی به مراجعه حضوری ندارند و در واقع بخش گسترده‌ای از این کار در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: حذف کاغذ بازی اداری، عدم دخالت نظر مدیران و کارشناسان مراکز نگهداری از فرزندانی که در موقعیت ورود به فرزند خواندگی هستند و مشخص بودن زمان نوبت زوجین متقاضی فرزند از جمله مزایای دیگر راه اندازی سامانه فرزند خواندگی به حساب می آید.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: در هر یک از مراحل ثبت نام فرزند خواندگی، در صورت تایید مدارک ارائه شده و انجام اقدام مورد نظر، یک پیام به منظور تایید برای فرد متقاضی ارسال می‌شود و در این صورت زوجین به مرحله بعد وارد می‌شوند.

خاکی گفت: در حال حاضر از هر 100 درخواست فرزند خواندگی، 99 مورد آن مربوط به زوجینی است که متقاضی نوزاد شیرخوار دختر هستند و سازمان بهزیستی کشور، به دلیل کمبود نوزاد دختر نمی تواند به سرعت، به درخواست این افراد پاسخ مثبت دهد، بنابراین گاهی این متقاضیان باید بین یک تا 3 سال را برای دریافت فرزند منتظر بمانند.

وی تصریح کرد: هم اکنون لیست دقیقی از فرزندانی که در مراکز بهزیستی هستند و شرایط فرزند خواندگی را دارند در سامانه فرزند خواندگی به ثبت رسیده است. متقاضیان فرزند خواندگی به جز افرادی که متقاضی نوزاد شیرخوار دختر هستند، می‌توانند ثبت نام خود را نهایی و پس از تعیین وقت بهزیستی اقدام کنند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران اظهار داشت: حق انتخاب نوع جنسیت فرزند و سن و سال او با زوجین و خانواده‌های متقاضی فرزند است و آن‌ها می‌توانند از طریق سامانه فرزند خواندگی فرزندی را مطابق با شرایط مد نظر خود انتخاب کنند.

خاکی یادآور شد: راه اندازی سامانه الکترونیکی فرزند خواندگی بهزیستی، یک کار کارشناسی شده و در ادامه خدمات دولت الکترونیک است و سازمان بهزیستی کشور بر این تلاش است تا تمام فعالیت های بخش حوزه اجتماعی را مطابق با تکنولوژی روز ادامه دهد و نسبت به گسترش خدمات الکترونیکی در این حوزه اقدام کند.

وی افزود: فعالیت سامانه فرزند خواندگی همزمان در تهران و در سایر مراکز استان و شهرستان ها به طور مستقل و جداگانه، توسط کارشناسان متخصص و زبده سازمان بهزیستی کشور و به صورت مستمر کنترل و رصد می شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در رابطه با فرزند خواندگی رفتن برخی از فرزندان بدسرپرست و بی سرپرست بدون رعایت قوانین مشخص سازمان بهزیستی، تاکید کرد: با فعالیت سامانه فرزند خواندگی بستر این گونه تخلفات برچیده می شود و واگذاری فرزندان به صورت قانونی دنبال خواهد شد و همچنین احتمال وقوع تخلفات به حداقل می رسد.

خاکی اضافه کرد: در صورتی که زوجی از راهی به جز ثبت درخواست در سامانه فرزند خواندگی اقدام کنند، سازمان بهزیستی همچون گذشته هیچ گونه کمکی به آن‌ها در دریافت شناسنامه فرزند مورد نظر نمی‌کند.

وی ادامه داد: متقاضیان فرزندخواندگی با مراجعه به سامانه فرزند خواندگی می توانند پاسخ تمام سوالات خود را در این باره دریافت کنند و پس از انجام ثبت نام، واگذاری فرزند طبق مقررات تعیین شده صورت می گیرد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، گفت: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟