Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-03@02:47:57 GMT

يك فيلم كاملاً معمولي از يك فيلمساز معمولي

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۸۳۰۶۳

يك فيلم كاملاً معمولي از يك فيلمساز معمولي

گروه سینما و تلویزیون: مازيار ميري از همان نخستين فيلمش تا همين آخرين فيلمش(سارا و آيدا) كه روي پرده اكران است كارنامه‌ كاملاً متوسطي دارد و هيچ فيلم شاخص و چشمگيري در سينماي او ديده نمي‌شود و مي‌توان آن را يكي از متوسط‌سازان‌ترين فيلمسازان ايران ناميد.


به گزارش بولتن نیوز به نقل از جوان آنلاین، «سارا و آيدا» گرچه در همان ژانر اجتماعي است كه ميري تقريباً همه فيلم‌هايش را ساخته اما به هيچ وجه توقع مخاطب را برآورده نمي‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ميري، شبيه همان دو راهي اخلاقي‌اي را در «سارا و آيدا» تصوير كرده كه مجري طرحش، همايون اسعديان، در فيلم اخيرش (يك روز به خصوص) ساخته! اين دو راهي براي ساراي فيلم (غزل شاكري) ساخته مي‌شود. او بايد پول هنگفتي جور كند تا مادر بازنشسته‌ فرهنگي‌اش را زندان نيندازند.

دوستش آيدا (پگاه آهنگراني) اما مي‌خواهد روحيه‌ سارا را حفظ كند و ياري‌اش دهد و براي همين دست به دامن نامزدش سعيد (مصطفي زماني) مي‌شود. او پول را مي‌دهد ولي از سارا مي‌خواهد مدارك يك مناقصه بزرگ را از شركتش بدزدد و به او بدهد و دوباره برگرداند. او اين كار را مي‌كند و پشيمان مي‌شود. آيدا به كمكش مي‌آيد و مدارك را مي‌گيرد ولي تصادف مي‌كند و مي‌ميرد و تقصيرها بر گردنش مي‌افتد. سارا هم در دقيقه آخر مي‌گويد كه كار خودش بوده و تمام! فيلمنامه در همين حد تباه است!


سناريو از حد يك ايده - كه همانا روايتي از يك رفاقتِ عميقِ دخترانه باشد- جلوتر نرفته. شديداً چالش‌هاي داستاني دارد. فيلم تقريباً بي‌تعليق است! اگر بيننده‌اي فيلم را تا آخر ببيند، از روي مرام خودش است؛ نه درام فيلم. از نيمه فيلم به راحتي آخر داستان را مي‌شود حدس زد. كاراكترها شديداً تيپيكالند. سارا دختر مهربان و آرام؛ آيدا خوش‌قلب و بازيگوش؛ سعيد دو روو قالتاق! با همين چند ويژگي ساده كاملاً مي‌توانيد داستان را در ذهنتان خلق كنيد و مطمئن باشيد داستاني كه در ذهنتان ساخته‌ايد، هماني است كه روي پرده نمايش داده شده؛ بدون خلاقيت خاصي در پرداخت يا بيان. اصلاً سارا و آيداي فيلم آيا واقعا رفاقتي عميق دارند؟ اگر رفاقتي عميق دارند چرا سارا مشكلي كه سعيد برايش ايجاد كرده را اول از همه با آيدا در ميان نمي‌گذارد؟ در رابطه عميق، چنين برخوردي قابل هضم است؟


علاوه ‌بر اين، اتفاقاتي در فيلمنامه مي‌افتد كه مخاطب حيران مي‌ماند! بدون هيچ دليل مشخصي رابطه سارا با نامزدش (عليرضا) صريح و شفاف نيست يا مثلاً آمدن گاه‌و بي‌گاه سعيد به در خانه‌ سارا! خصوصاً اين آخري آنقدر تكرار مي‌شود كه شك مي‌كنيم كارگردان واقعاً فيلم را براي سينما ساخته يا تلويزيون. نماهای ساده و ابتدايي فيلم هم اين شك را تقويت مي‌كند. به خاطر تمام اين مشكلات است كه دوست داريم تصويرمان از مازيار ميري، همان تصويري كه قبل از «سارا و آيدا»يش داشتيم، باقي بماند. سارا و آيدا ارزش ديدن دارد، نه به عنوان يك اثر فاخر سينمايي؛ به عنوان يك فيلم معمولي كه بخواهيد تفريحانه ببينيد و اندكي هم ذهنتان را قلقلك بدهد. همين و فقط همين.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است

به گزارش خبرگزاری مهر محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، شب گذشته در برنامه تهران ۲۰ با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار است گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد. البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملاً سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملاً منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عددهای بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعالسازی بنگاه ها حل نکنیم، قطعاً جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی کند.

تامین مالی زنجیره تولید به

مجید کریمی ریزی، مدیر کل دفتر بازارهای مالی و بازرگانی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سه گونه شیوه تامین مالی زنجیره‌ای تولید وجود دارد، گفت: شیوه‌های مبتنی بر تنزیل، شیوه‌های مبتنی بر تسهیلات و شیوه‌های مبتنی بر اوراق بهادارسازی اسناد تجاری. هر سه شیوه، مورد حمایت بانک مرکزی است.

وی ادامه داد: هیچ بنگاهی در دوره زمانی خرید، تولید و فروش با ۱۰۰ درصد منابع خود، نمی‌تواند مواد مورد نیاز و مسائل و دغدغه‌هایی را که در زمینه تولید دارد پوشش دهد یا از طریق سرمایه شخصی مشکلات خود را حل کند. در واقع در این فاصله، بنگاه حتماً به سرمایه در گردش و منابع مالی نیاز دارد.

مدیر کل دفتر بازارهای مالی و بازرگانی وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه با تصویب قانون تامین مالی تولید زمان فرایند افزایش سرمایه حداقل ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است، تشریح کرد: در طرح جدید که قرار است تا پایان دولت سیزدهم مبنای ۵۰ درصد از کل تامین مالی سالانه بخش‌های تولیدی باشد، تامین مالی صنایع از طریق اتصال شرکت‌های فعال در یک زنجیره انجام خواهد شد تا در کنار نیاز کمتر به تزریق نقدینگی به بخش تولید، امکان کنترل تورم ممکن شود.

کریمی ریزی اضافه کرد: به‌عنوان مثال، در زنجیره مواد شوینده و بهداشتی، شرکت‌های پالایش و… زنجیره‌ای حلقه‌های یک زنجیره هستند که مطالبات ناشی از معاملات بین آنها از طریق ابزار برات یا «اوراق گام» قابلیت تامین مالی خواهد داشت. چارچوبی که بانک مرکزی طراحی کرده به این شکل است که اگر این برات دو بار دست به دست شود، نفر سوم می‌تواند آن را نزد بانک تنزیل کند. به این ترتیب کل زنجیره با کمترین هزینه به شکلی کارآ تامین مالی شده است.

وی تاکید کرد که حتی اگر کسی از شما نخرید می‌توانید به جای مالیات به سازمان مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنید.

کد خبر 6093880 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • سوزوکی هایابوسا: شاهین ژاپنی 25 ساله شد! (اینفوگرافی)
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • انتشار سریال آیدا پناهنده از سوم خرداد
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • خرس روسی زخمی کاملا به ایران وابسته شده است!
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • (ویدیو) زاکانی هم به کمک گشت ارشاد آمد
  • غار هارپیا ؛ اینجا زمین کاملا چین خورده است! (+عکس)