Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار هرسین گفت: عدم وجود بازار فروش و گرانی مواد اولیه از مهمترین چالشها در راستای احیا و توسعه فرش هرسین است.

امیر شاه‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، نبودن تسهیلات مالی، عدم وجود بازار فروش، گرانی مواد اولیه به دلیل وجود واسطه‌ها و بیمه نشدن فرش‌بافان را به عنوان مهمترین مشکلات بافندگان فرش شهرستان هرسین دانست و اظهار داشت: موارد مذکور آسیب و چالشی مهم در راستای احیا و توسعه صنعت فرش این شهرستان هستند که نیازمند تصمیم‌گیری کلان و تدوین سند راهبردی در استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت از بافندگان فرش دستباف و برطرف کردن مشکلات آنان به عنوان گامی مهم در توسعه و احیای صنعت فرش شهرستان هرسین دانست و گفت: فرش دستباف در شهرستان هرسین با توجه به اهمیت و جایگاه ویژه ای آن نیازمند احیا است.

شاه‌آبادی از آمادگی فرمانداری را به منظور برگزاری جلسه اختصاصی با نمایندگان بافندگان فرش در راستای شناسایی و حل مشکلات و دغدغه‌های آنان بر اساس اولویتها خبرداد و گفت: رونق صنعت فرش نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها دارد.

وی به اختصاص اعتبار 800 میلیون ریال به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای فرش‌بافان در شهرستان هرسین اشاره کرد و افزود: این دوره‌ها ظرفیتی مهم به منظور افزایش سطح مهارت بافندگان فرش است.

فرماندار هرسین گفت: هدف از برگزاری دوره‌ها ترویج فرهنگ فرش دستباف، ارتقای سطح واحدهای تولیدی و کاهش هزینه، آشنایی قالیبافان با ارزشها و اصالت فرش منطقه است که به دنبال آن ایجاد اشتغال پایدار در روستاها، کمک به معیشت خانواده‌ها و توانمندسازی زنان روستایی خواهد بود.

شاه‌آبادی خواستار حضور مسئول اتحادیه فرش بافان و مالکان کارگاههای فرش‌بافی در جلسات آتی کمیته فرش شد و بیان کرد: تشکیل تعاونی و حضور افراد تأثیرگذار حوزه فرش در این کمیته در شناسایی مشکلات و رفع چالشهای آنان بسیار مؤثر خواهد بود.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به اینکه شهرستان هرسین دارای چهار کارگاه تولیدی غیرمتمرکز فرش و 1550 نفر بافنده فرش است افزود: تسهیلات مربوط به 40 نفر از بافندگان فرش تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) پیگیری می‌شود.

وی گلیم‌بافی را نیز صنعت دستی بسیاری از استان‌های کشور دانست که در کرمانشاه به‌ویژه هرسین شهرت جهانی دارد و گفت: طرح و کیفیت گلیم هرسین زبانزد خاص و عام است و شاید توسعه دامداری و وفور پشم مرغوب یکی از دلایل معروفیت گلیم این منطقه باشد.

شاه‌آبادی افزود: بیشتر کارگاه‌های گلیم‌بافی در خانه‌های‏‎ ‎روستایی نقاط مختلف استان وجود دارد و در این میان هرسین به عنوان مرکز عمده تولید گلیم در استان، از شهرت خاص برخوردار‎ ‎است و وجود مراتع مساعد جهت پرورش دامها که تأمین‌کننده الیاف لازم گلیم هستند خود دلیلی بر متداول بودن گلیم‌بافی در آن نواحی است.

انتهای پیام/

R41380/P1486/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ نسبت به روزهای گذشته افت و خیز زیادی پیدا کرده تا جایی که امروز قیمت بیشتر محصولات داخلی و مونتاژی افزایشی است.

کوییک R اتوماتیک، یکی از هاچ‌بک‌کراس‌های موفق بازار داخل، با ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت به ۵۷۳ میلیون تومان رسید.

ساینا S، از دیگر محصولات سایپا، امروز با افزایش بهای ۱۱ میلیون تومانی، ۴۵۶ میلیون تومانی معامله می‌شود.

پژوپارس TU۵، پرفروش‌ترین محصول ایران‌خودرو، نیز با ۹ میلیون تومان افزایش نرخ، با قیمت ۸۵۶ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

هایما ۸S، محصول جذاب ایران‌خودرو، با ۳۵ میلیون تومان افزایش قیمت، یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۱ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۱ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۸۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۸ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۱۸ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۰ میلیون تومان، تارا دستی ۷۹۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۶ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۴۶ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۵۷ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۳ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۳ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی، محصولات بهمن‌موتور با افت‌وخیز شدید قیمت روبه‌رو است.

فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

کی‌.ام‌.سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۸۹ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۸ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750739

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول