Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: این شرکت توانست برای نخستین بار یکی از پنج رودخانه همدان که از دامنه الوند سرچشمه گرفته و از داخل مناطق کوی رضوان و حصار مطهری عبور می‌کرد، را عاری از فاضلاب کرده و رودخانه بدون فاضلاب شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سید هادی حسینی بیدار افزود: این شرکت قصد دارد در بازچرخانی فاضلاب اقدامات خوبی انجام دهد و در این راستا این فعالیت را از حاشیه شهر همدان آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در کوی رضوان، شهرک ولیعصر(عج) و حصار مطهری جمعیت زیر پوشش خدمات فاضلاب حدود 95 تا 100 درصد شده در حالی که این میزان در متوسط کشوری بین 45 درصد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب توانست طبق قراردادهای موجود به میزان 70 میلیارد ریال طرح در سطح شهر همدان قرارداد منعقد کند تا مردم این نقاط از نعمت دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌ مند شوند.
حسینی بیدار با بیان اینکه ایجاد شبکه فاضلاب در مناطق حاشیه شهر همدان یک ضرورت است تاکید کرد: این نقاط از نعمت آب برخوردار هستند و اکنون شبکه فاضلاب آنها نیز اجرا شد و اکنون 95 درصد جمعیت این نقاط به شبکه فاضلاب متصل هستند و فاضلاب آنها پس از جمع‌آوری به تصفیه‌خانه هدایت و بازچرخانی می‌شود.
وی با بیان اینکه رودخانه واقع در منطقه منوچهری همدان نیز تا 2 ماه دیگر عاری از فاضلاب می‌شود افزود: دومین رودخانه‌ای جاری از دامنه الوند، از منطقه منوچهری می‌گذرد و در حال حاضر قرارداد 16 میلیارد ریالی با پیمانکار منعقد شده که اگر این قرارداد اجرایی شود، رودخانه منوچهری نیز تا 2 ماه دیگر عاری از فاضلاب می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تاکید کرد: ممانعت از ورود فاضلاب به این رودخانه‌ها علاوه بر مباحث بهداشتی، موجب ایجاد فضای سبز و همچنین بسترسازی تفریحی از طریق این رودخانه‌ها برای اهالی این مناطق می‌شود.
حسینی بیدار اضافه کرد: برای اینکه همه رودخانه‌های سطح شهر همدان عاری از فاضلاب شده و همه فاضلاب شهر به تصفیه‌خانه انتقال یابد، نیازمند اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیارد ریال است.
جمعیت شهری استان همدان یک میلیون و 97 هزار نفر است که 100 درصد آن زیر پوشش خدمات این شرکت هستند.
775 هزار نفر از جمعیت شهری استان همدان با واگذاری اشتراک برای 276 هزار مشترک زیر پوشش فاضلاب استان قرار دارد.
طول شبکه جمع آوری فاضلاب در استان یک هزار و 377 کیلومتر و طول خطوط انتقال فاضلاب 59 کیلومتر است.
2087/1181
تنظیم: زهرا پیرنیا** انتشاردهنده: الهام تدین

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد، از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از آبفا یزد، داود مخلصی اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده به کار قرار دارند.

وی، افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه‌ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیرهای حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تأسیسات تأمین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است.

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تأسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

کد خبر 747616

دیگر خبرها

  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان