Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، در این بررسی آمده است مصرف یک نخ سیگار الکترونیکی فرد را در معرض میزان کافی از نیکوتین قرار می‌دهد که باعث افزایش آدرنالین در قلب شده و می‌تواند به افزایش فشارخون و دیگر مشکلات قلبی بیانجامد.

در این بررسی متخصصان از ۳۳ فرد سالم که مصرف سیگار نداشتند درخواست کردند در روزهای مختلف به آزمایشگاه مراجعه کنند تا از سیگار الکترونیکی همراه با نیکوتین، سیگار الکترونیکی فاقد نیکوتین و وسیله‌ای مشابه که در واقع سیگار الکترونیکی نبوده استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضربان قلب این افراد طی هر بار مصرف مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته متخصصان آمریکایی، این افراد زمانیکه از سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین مصرف کردند سطح آدرنالین در بدنشان افزایش پیدا کرد.

تاثیر مصرف سیگارهای معمولی در افزایش سطح آدرنالین در قلب تایید شده است و یافته‌های فعلی نیز حاکی از تاثیر سیگار الکترونیکی حاوی نیکوتین است.

به گزارش ژاپن تودی، به گفته متخصصان آمریکایی استشمام نیکوتین موجود در سیگار الکترونیکی، سیگار معمولی و دیگر محصولات دخانی به سرعت وارد جریان خون و مغز می‌شود و عصب‌های منتقل کننده آدرنالین و غده فوق کلیوی را برای ترشح آدرنالین تحریک می‌کند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه مطالعات متعدد در تمام دنیا نشان داده که مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را تشدید کند، افزود: از جمله این خوراکی‌ها، غذاهای سرخ کردنی است، زیرا در دمای بالا روغن ها سبب تولید یک نوع ماده اسیدی می شوند که احتمال ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

وی گفت: باقی مانده سموم در میوه‌ها و یا مصرف سبزیجاتی که در محیط‌های آلوده پرورش داده شده‌اند نیز سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.

این متخصص تغذیه مصرف ماهی یا دیگر فرآورده‌های دریایی که در آب های آلوده و یا آب هایی که فاضلاب کارخانجات وارد آن می شود، پرورش یافته‌اند را نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان موثر دانست.

پاسدار با بیان اینکه توصیه می شود از مصرف خوراکی هایی که ریسک بیماری و عوامل سرطان‌زا را افزایش می دهند پرهیز شود، گفت: در مقابل پیشنهاد می شود از مواد غذایی ضدسرطان همچون سبزیجات سالم و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین«سی» استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم