Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناگیلان؛ولی جهانی با برشمردن پیشینه تاریخی غنی مردم لنگرود؛از عزم میراث فرهنگی در جهت حفظ پل تاریخی این شهرستان برای فرزندان آن شهر خبر داد و اظهار داشت:پل تاریخی لنگرود عنصری پویا در زندگی چندین نسل از مردم شهر و نمادی از لنگرود است.

وی با نکوداشت فرهنگ دوستی و دقت نظر مردم لنگرود عنوان داشت:پیگیری‌های مردمی در جهت حفاظت از آثار تاریخی باعث دلگرمی کارکنان میراث فرهنگی در جهت انجام هر چه بهتر وظایف خود در قبال خواسته‌های ایشان شده،چنانکه در راستای حفظ و صیانت از پل خشتی لنگرود جلسات متعددی با سایر دستگاه ها و نیز اساتید برجسته حوزه مرمت آثار تاریخی برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بازدید جمعی از اساتید برجسته مرمت ابنیه تاریخی کشور با همراهی استاد محمد‌حسن محبعلی از اساتید برجسته حوزه مرمت و معاون اسبق سازمان میراث فرهنگی کشور از پل تاریخی لنگرود خبر داد و گفت:ایشان ضمن بازدید از پل تاریخی لنگرود و مطالعه روند مرمتی پیشین آن،به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص مرمت هر چه بهتر این اثر پرداختند.

وی افزود:با نظر این اساتید و جمعی از کارشناسان مرمت گیلان،مقرر شد تا برای رفع نگرانی‌های پیش آمده در خصوص پل تاریخی،اقدام به بازبینی طرح‌های مطالعاتی انجام شده پیشین شود.

وی با اشاره به نیاز روز افزون جوامع،به درک هویت و پیشینه خود افزود:در جوامع امروزی و بخصوص در جوامع شهری به خوبی احساس می‌شود که هویت فرهنگی چه کارکردهای مهمی در پویایی جامع دارد،به همین منظور اداره کل میراث فرهنگی استان گیلان بیش از پیش در صدد حفظ،مطالعه و معرفی آثار تاریخی گیلان است.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی،صنایع‌دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اقلیم گیلان و روند بالای نفوذ رطوبت و انتقال آن به اجزای بنا نسبت به سایر نقاط کشور بر لزوم جداسازی مصالح پوسیده از اصل بنا و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از گلسنگ و جلبک در سطح مصالح تاکید نمود و خاطرنشان کرد:مسلما این‌گونه فعالیت‌ها باعث تغییراتی در ظاهر اثر نسبت به قبل از آن می‌شود که همین امر از عمده نگرانی‌های مردم لنگرود بوده است.

جهانی؛فعالیت دفترباستان‌شناسی شهری و دفتر مطالعات بافت تاریخی در لنگرود متشکل از کارشناسان فارغ‌التحصیل رشته باستان‌شناسی،معماری و دیگر علوم مرتبط از جمله جامعه‌شناسی را یک ضرورت خواند که در گیلان درحال شکلگیری و آغاز فعالیت است و علاوه بر نظارت بر روند خاکبرداری‌ها،کاوش و گمانه‌زنی در محدوده شهر،ثبت و مستندنگاری معماری و بافت تاریخی شهر از دیدگاه باستان‌شناختی و مطالعه روند شکل‌گیری و توسعه شهر بصورت دوره‌ای اقدام به ثبت نظر سنجی‌هایی در سطح محل‌ فعالیت خود جهت انتقال پیشنهادات و دغدغه‌های مردم به این اداره کل خواهند نمود.

وی در پایان از فراهم نمودن مقدمات نشست تخصصی مرتبط با میراث فرهنگی شهرستان لنگرود و برپایی دومین همایش لنگرود شناسی در اردیبهشت سال 97 احیاء و نیز باز زنده‌سازی بناهای تاریخی لنگرود و انجام مطالعات بافت تاریخی این شهر خبر داد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد

معاون امور مجلس،حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: خانه انصاری ارومیه در آینده نزدیک با کاربری جدید آماده میزبانی از گردشگران خواهد شد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جواد واحدی در بازدید از پروژه مرمتی خانه انصاری شهرستان اظهار کرد: خانه انصاری ارومیه از جمله خانه‌های قدیمی این شهرستان بوده که با تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی اقدامات مرمتی آن آغاز شده و امید است در آینده نزدیک با کاربری جدید آماده میزبانی از گردشگران باشد.

وی افزود: مرمت این بنای تاریخی در چند فصل انجام می‌شود و در این فصل مرمت و به‌سازی سازه‌ای بنا، حذف الحاقات نامتناجس و آسیب‌رسان و ساماندهی و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی انجام می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی افزود: انجام مرمت‌های معماری اعم از نازک‌کاری و اجرای کف‌سازی متناسب، بازسازی بخش‌های تخریب شده بنا مطابق الگوی تاریخی، ساماندهی و محوطه‌سازی بنا و نیز اجرای دیوار محوطه حیاط ضلع جنوبی جزو اقداماتی مرمتی این بنا هستند.

کد خبر 749457

دیگر خبرها

  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت با دستو‌ر دادستانی
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت