Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@16:07:53 GMT

توطئه ۲۰ ساله در شمال عراق

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۸۷۴۰۲

توطئه ۲۰ ساله در شمال عراق

سنندج- نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران با اشاره به وضعیت شمال عراق، گفت: برنامه اجرای شده در اقلیم مربوط به یک هفته اخیر نیست بلکه این یک توطئه ۲۰ تا ۳۰ ساله است. به گزارش جهان نيوز، سیداحسن علوی با اشاره به تحولات اخیر و همه پرسی در اقلیم کردستان عراق گفت: گمان نکنیم این تحولات در یک هفته اخیر ایجاد شده، بلکه برنامه ای است که شاید قدمت آن به ۲۰ تا ۳۰ سال پیش بر می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این اقدام جزو برنامه هایی بوده که در خاورمیانه برای انجام آن برنامه ریزی شده بود ، عنوان کرد: معتقدم در این مسئله جمهوری اسلامی ایران به لحاظ اقتدار و توانایی احساس خطری ندارد.
وی با اشاره به این که هر کُردی در هر نقطه ای از جهان زندگی می کند حتما ایرانی است، بیان کرد: بنابراین یکی از افتخارات تمام کُردها این است که آریایی اند واین نشان می دهد کردها مردمی وطن پرست هستند و به آب و خاک خود احترام می گذارند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج،دیواندره و کامیاران درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تمامیت ارضی برای کردها اصلی اجتناب ناپذیر است، افزود: کردُها در هشت سال دفاع مقدس اجازه ندادند یک وجب از خاک کردستان به تصرف دشمن درآید که خود حاکی از این است مردم استان کردستان دلبستگی به آب، خاک و وطن خود دارند و اجازه هیچ گونه تجاوز و تعرضی به دشمن نداده و نمی دهند.
علوی اظهارداشت: به قول گاندی آنهایی که خود فروشی می کنند نان آنها حلال تر از کسانی است که مملکت خود را می فروشند و بی تردید مسعود بارزانی می توانست اوضاع را به نحوی مدیریت کند که موجب نابسامانی در منطقه نشود.
وی اضافه کرد: فکر می کنم سیاست سیاستمداران ما امروز باید براساس چارچوب خاص درون کشورمان باشد، یکی از نگرانی های ما این است که ترکیه درآینده آشتی کند و در کردستان عراق خیمه بزند و سود و منفعت فراوانی هم از این طریق نصیبش شود گرچه در تاریخ و به تجربه ثابت شده برخی از این کشورها چنین ترفندهایی درمسیر توسعه ملی کشورشان بکارگرفته اند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضرورتی نمی بینم که امروز حساسیت کشورهای دیگر را در درون ایجاد کنیم که سود آنها و ضرر ما را به دنبال داشته باشد.
وی اظهارداشت: معتقدم سیاستمداران کشور عراق با گفتگو، مصالحه ومفاهمه می توانند این موضوع را بین خودشان حل کنند و کُردها به عنوان شهروندان عراقی باید در چهارچوب قوانین این کشور حرکت کرده و در راستای حفظ یکپارچگی این کشور نیز تلاش داشته باشند.
وی عنوان کرد: حساسیت خاصی نسبت به رفراندوم کردستان عراق در کشورما نیست چون ملت کرد در ایران به تمامیت ارضی پایبند و علاقمند به نظام و رهبری هستند و می دانند در نظام سیاسی و اجتماعی خود چگونه بازی کنند که موجب ناپایداری در استان نشود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این موضوع نیازمند تفکر واندیشه ای عقلایی و سیاسی است که قاعدتا باید حل و فصل شود و بی شک این مسئله برای سیاستمداران و نظریه پردازهایی که در ایران، عراق و ترکیه است، قابل حل است.
علوی بیان کرد: با توجه به صدها هزار کشته ای که کردها در زمان رژیم منحوس بعثی دادند فکر می کنم امروز ضرورت ایجاب کند که بیشتر به آنها توجه شود تا از این شرایط سخت نجات پیدا کنند.
وی یادآورشد: تردید ندارم کردهای عراق هم کشور و آب و خاک خود را دوست دارند و برای تمامیت ارضی خود ارزش قائل هستند.
وی عنوان کرد: نباید بجای حل مسئله اقدام به پاک کردن صورت مسئله کنیم امروز اگر از نخبه های کرد عراق رییس جمهوری انتخاب می شود، باید مایه افتخار این قوم باشد و نباید این دستاورد را براحتی از دست داد.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در پایان گفت: مردم عزیز حتما اخبار را از منابع موثق ، مانند سایتهای خبری تایید شده دنبال کنند و همچنین اخباری که از طرف بنده عنوان می شود را فقط از رسانە های معتبر و سایت رسمی اینجانب دنبال کنند و به شایعاتی که در زمینه های مختلف در کانالهای تلگرام و سایتهای متعدد که ممکن است خصومت شخصی با اینجانب داشته باشند ،عنوان می شود، توجهی نداشته باشند.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • کشته شدن ۳۲ عنصر پ ک ک در شمال عراق توسط ترکیه
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • از «نیکا» تا «یسنا»