Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای سربست در شهرستان دشتستان به عنوان دهکده ایثار نام گذاری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازسپاس؛ در فاصله چند کیلومتری شهر برازجان روستایی است که لقب شهید پروری به حد اعلا برازنده آنهاست، روستایی بسیار کوچک که نسبت به جمعیتش شهیدان بسیاری را در جنگ نابرابر تحمیلی فدای آبیاری درخت اسلام کرده اند که 5 شهید آن به یک خانواده صبور تعلق دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گلزار شهدای روستای سربست از توابع بخش سعدآباد شهرستان دشتستان 15 لاله سرخ خفته اند که از آن میان، چهار برادر و یک فرزند و یک عموزاده از خانواده حسینی مقدم هستند که در دفاع از این مرز و بوم در عملیات های مختلف در دوران دفاع مقدس، به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند.

اولین شهدای این خاندان

فرهنگی شهید سید عباس حسینی مقدم از کارمندان اداره آموزش و پرورش سعدآباد متولد 1318 و برادرش سید ابراهیم متولد 1343 که سال های دانش آموزی خود را می گذراند می باشند که در عملیات والفجر 2 با هم و در آغوش همدیگر به درجه شهادت نائل آمدند و تا آن زمان در استان بوشهر این اتفاق بی نظیری بود که از یک خانواده در یک روز دو شهید را تشییع کنند.

پس از سید عباس و سید ابراهیم، برادران دیگر نیز با رضایت کامل خانواده راهی جبهه حق علیه باطل شدند تا از کیان جمهوری اسلامی دفاع کنند و از میان بقیه برادران این سید محمد متولد 1343 معلم پرورشی بود که گوی سبقت از بقیه ربود و در عملیات خیبر در اسفند 62 به برادران شهید خود پیوست.

این خانواده که دیگر صبر را خسته کرده بودند با فرستادن فرزند چهارم تعجب همگان را برانگیختند که چگونه مادری زینب وار یکایک فرزندان را برای دفاع از دین رسول الله تقدیم به خاک های گرم خوزستان می کند. سید علی متولد 1346 که او نیز مانند دو برادر دیگر خود فرهنگی بود به عنوان نفر چهارم این خانواده به رزمگاه حق علیه باطل رفت و او نیز در کربلای 4 به جمع برادران شهید خود پیوست تا تاریخ، شهادت دهد که ما در ره عشق نقض پیمان نکنیم ... گر جان طلبند دریغ از جانشهید دیگر این خاندان سید اسماعیل حسینی مقدم بود که در عملیات بیت المقدس به شهادت رسید و سرانجام ششمین شهید خاندان، سید عبدالرسول فرزند شهید سید عباس متولد 1349 بود که در سال های پایانی جنگ در سال 1367 در هورالهویزه به دیدار پدر و عموهای شهید خود شتافت و هنوز از سفر برنگشته است.دیگر عضو این خانواده یعنی سید جواد نیز در همان سال های ابتدای جنگ در عملیات رمضان در سال 61 به اسارت رژیم بعث عراق درآمده بود.

خانواده شهدای حسینی مقدم تنها خانواده شهید استان بوشهر هستند که این تعداد شهید را دارد و این در حالی است که اعضای دیگر این خاندان نیز از خان دفاع مقدس بهره ها گرفته و هر کدام جبهه و دفاع مقدس را با گوشت و پوست خود تجربه کرده اند.*

روستای سربست دشتستان به‌واسطه رزمندگان شجاع و سلحشورش در دوران دفاع مقدس و شهادت عده‌ای از آنها نه فقط برای مردم دشتستان بلکه برای مردم استان بوشهر شناخته شده است و به عنوان *روستای ایثاگر دشتستان* قابل شناسایی و معروف است.

/ انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است

رسول شکری نیا در گفتگو با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: با توجه به سند تحول سازمان، تولید برنامه‌های محتوایی مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت برای انتقال به نسل آینده در صدا و سیمای گلستان در جریان است.

شکری نیا بر همکاری‌های رسانه‌ای در فضای ایثار و شهادت و ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک تأکید کرد و افزود: وظیفه ذاتی رسانه ملی پرداختن به مقوله ایثار و شهادت است و صداوسیمای گلستان آمادگی تولید برنامه‌های مختلفی را در حوزه ایثار و شهادت دارد.

وی با اشاره به اینکه همه ما مدیون و بدهکار به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم و هر چقدر که در راه خدمت رسانی به آنها گام برداریم باز هم کم است، گفت: برنامه‌سازان رسانه استانی همچون سال‌های گذشته همه توان و ظرفیت خودرا برای معرفی ارزش‌ها و نشر فرهنگ ایثار و شهادت به کار خواهند گرفت.

در ادامه این نشست مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ضمن تشکر و قدردانی از تعامل خوب مدیر کل صدا و سیما با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: دشمن در عرصه رسانه بسیار هزینه می‌کند تا به هر طریقی اذهان جامعه را مشوش و جوانان ما را نسبت به این انقلاب و نظام بدبین کند و این بار سنگین بر دوش رسانه ملی است تا با جهت دهی درست بتواند با برنامه‌های ترویجی ایثار و شهادت و معرفی چهره‌های ایثارگر، حقیقت اهداف متعالی این انقلاب را به جامعه معرفی کند.

اسدی با تشکر از پوشش و توجه خوب صدا و سیما به مسائل ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان گفت: تعامل بسیار خوبی میان بنیاد شهید وصداوسیمای گلستان برای تولید برنامه‌های محتوایی در حوزه ایثار و شهادت وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز