Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دبیر علمی کنفرانس «مراقبت در منزل بیماری های مزمن و توانبخشی»، از تدوین راهکارهای اجرایی طرح مراقبت در منزل برای مخاطبان حوزه توانبخشی خبر داد.

نرگس ارسلانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، اطلاع رسانی نسبت به ضرورت اجرای طرح «مراقبت در منزل» و دستیابی به راهکارهای اجرایی این طرح برای بیماران مزمن، مبتلا به بیماری های حاد و افرادی است که بنوعی مخاطبان حوزه توانبخشی هستند و با مشکلات حرکتی روبه رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، به نقش تاثیرگذار خود در این حوزه واقف بوده و به آن عمل می کند، گفت: متخصصان و کارشناسان این دانشگاه با توجه به آئین نامه ابلاغ شده وزارت بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در منزل ، و مطابق با نیازهای افرادی که مشکلات حرکتی دارند و براساس اصول توانبخشی ، راهکارهای اجرایی آئین نامه مربوطه را مورد بررسی قرار داده و خاص مخاطبان حوزه توانبخشی ، تدوین می کند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، افزود: همانطور که معاون پرستاری وزارت بهداشت در سخنانشان در کنفرانس علمی تاکید کردند، واحدهای " مراقبت در منزل " بیمارستان های دولتی نقش نظارتی و مدیریتی فعالیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در منزل از طریق بخش خصوصی را بعهده دارند.

ارسلانی با اشاره به راه اندازی و فعالیت دو واحد «مراقبت در منزل» در دو بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده)، توضیح داد: واحدهای «مراقبت در منزل» مستقر در بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده ، با شناسایی مراکز خصوصی محدوده منطقه خود که ارائه دهنده و یا متقاضی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در منزل هستند، نسبت به انعقاد قرارداد همکاری با آنها اقدام می کند و سپس، بیماران و یا نیازمندان به این خدمات را به مراکز دارای قرارداد معرفی کرده و در ادامه ، واحدهای مستقر در بیمارستان، بر حسن اجرای طرح توسط بخش خصوصی و چگونگی ارائه خدمات در منازل، نظارت مستمر و تخصصی خواهند داشت.

عضو هیات علمی دانشگاه تصریح کرد: با هماهنگی که از این طریق بین واحدهای «مراقبت در منزل» بیمارستان ها با مراکز خصوصی ارائه دهنده این خدمات ، بوجود می آید، بیماران بعد از ترخیص و برگشت به منزل نیز تحت مراقبت های نیروهای متخصص پرستاری و نظارت پزشک هستند.

ارسلانی افزود: اجرای این طرح ، نتایج ارزشمندی برای بیماران، خانواده های آنان و نظام سلامت کشور خواهد داشت که کاهش تعداد دفعات عود بیماری و روزهای بستری در بیمارستان ها، کاهش هزینه های بیمار به میزان حداقل ۵۰ درصد و کاهش اشغال تخت های بیمارستانی و امکان پاسخگویی بیشتر به بیماران نیازمند به خدمات بیمارستانی از جمله نتایج و فواید ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در منزل است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی ۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان