Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان گفت: راه شکست آمریکا تکیه بر توان داخلی است و اگر می‌خواهیم اقتصادمان حل شود باید اقتصاد مقاومتی را مدنظر قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، آیت‌الله سید احمد میرعمادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار شد ضمن تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی و شهادت یاران امام حسین(ع) اظهار داشت: تاسوعا و عاشورا روز مصیبت، حزن و اندوه اهل‌بیت(ع) و روز عزا و ماتم امت اسلامی است، تاسوعا و عاشورا را عزادار و ماتم‌زده باشید که بهترین خلق خدا در این روز لب‌تشنه به شهادت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روز تاسوعا امام حسین(ع) و اصحابش در محاصره کامل قرار گرفتند و در روز عاشورا این 72 تن به شهادت رسیدند، قیام عاشورا و نهضت خونین اباعبدالله الحسین(ع) یکی از بزرگ‌ترین و دل‌خراش‌ترین حوادث عالم است؛ کارهایی که در روز عاشورا اتفاق افتاد از کشتن طفل شش‌ماهه تا زیر سم اسب‌ها قرار دادن بدن شهدا، سربریدن جنازه‌ها، قطع کردن دستان و آتش زدن خیمه‌ها به جنایاتی که داعش امروز انجام می‌دهد شباهت دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان عنوان کرد: جنایات داعش نظیر جنایات یزیدیان است، هرچند حادثه عاشورا در یک روز اتفاق افتاد اما اثرش تا روز قیامت باقی است، این حادثه در عمق وجود انسان‌ها در عمق جان‌ودل بشریت اثر گذاشت و به‌قدری این حادثه مهم بوده که هر چه زمان می‌گذرد تأثیر قیام عاشورا بیشتر نمایان می‌شود.

وی بیان کرد: امروز میلیون‌ها انسان در روز تاسوعا و عاشورا اوج معرفت و محبت خود را به امام حسین(ع) نشان می‌دهند، این عزاداری‌های میلیونی و باشکوه که از روی اخلاص برای امام حسین(ع) معلم بشریت، معلم حریت، شجاعت، غیرت و معلم آزادی برگزار می‌شود.

میرعمادی تصریح کرد: مردم به وجود اباعبدالله الحسین(ع) عشق می‌ورزند و مهم‌ترین درس نهضت عاشورا مقاومت و زیر بار ذلت نرفتن است، سخنان اباعبدالله بهترین گواه زیر بار ذلت نرفت ایشان است و امروز یک نمونه تأثیر خون سیدالشهدا شاگرد مکتب امام حسین(ع) شهید حججی است که باصلابت، غیرت، مروت و جوانمردی در برابر دشمن غوغایی در کشور به پا کرد.

وی گفت: تشییع‌جنازه باشکوه پیکر مطهر شهید حججی در تهران، اصفهان و نجف‌آباد را دیدم که مردم چگونه در این مراسم حضور داشتند و عظمت امام حسین(ع) را این شهید از خود نشان داد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان خاطرنشان کرد: حضور رهبر انقلاب اسلامی بر پیکر شهید حججی انگیز و احساس مسئولیت مردم را بیشتر کرد، جمعیتی این‌چنینی تاسوعا و عاشورای دیگری در ایران اسلامی برپا کردند آن‌چنان‌که مقام معظم رهبری فرمودند هیچ کار خدا بدون حکمت نیست.

وی اظهار داشت: آوازه بلند شهید حججی بی‌حکمت نیست، حکمتش را مقام معظم رهبری اعلام کردند که یکی اخلاص و دیگری نیت پاک این شهید بود، این جوان مخلص بود و برای خشنودی خدا رفت؛ اینکه انسان حرکتی انجام می‌دهد و آن حرکت به‌موقع باشد خوب است، روزی که باید به ندای رهبری لبیک بگوییم لبیک بگوییم، امروز اگر مدافع حرم شدیم ارزش دارد، امروز موقعیت ایجاب می‌کند که دشمن را درصدها کیلومتر آن‌طرف‌تر دنبال کنیم تا ناموس، انقلاب و مکتب ما حفظ شود.

میرعمادی افزود: شهید حججی اقدام به‌موقع کرد، خون شهید حججی روح تازه‌ای بر کالبد جامعه ما دمیده است و این خون، خون سیدالشهدا و این ندا، ندای لبیک یا حسین(ع) است.

وی عنوان کرد: باید از حوادثی مانند شهادت شهید حججی، حادثه کربلا و نهضت امام حسین(ع) درس بگیریم، مهم‌ترین درسی که از این حوادث می‌توانیم بگیرم حرکت در مسیر ولایت است و مخالفت با ولایت نداشته باشیم، مخالفت با ولایت گناه کبیره است ولی حرکت در مسیر ولایت موجب سعادت و خوشبختی می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان بابیان اینکه حرکت در مسیر ولایت یعنی سعادتمندی دنیا و آخرت، عزت، بزرگی، کرامت، پیروزی و سربلندی تصریح کرد: در دنیا آزادمردان به شهید حججی افتخار می‌کنند، حرکت در مسیر ولایت پیروزی، عزتمندی و کرامت را به دنبال دارد، تبعیت از ولایت و رهبری و گوش‌به‌فرمان ولایت بودن و جان را برای ولایت و رهبری تقدیم کردن مسیری است که نهضت عاشورا به ما درس داده است.

وی اولین درس نهضت عاشورا را جدانشدن از مسیر ولایت دانست و تصریح کرد: دومین درس نهضت عاشورا صبر و استقامت، مقاومت، ایستادگی و زیر بار ذلت نرفتن است، باید سخن اباعبدالله الحسین(ع) که می‌فرمایند مرگ باعزت را بر حیات با ذلت ترجیح دهیم را سرلوحه برنامه‌ها قرار دهیم.

میرعمادی گفت: آیا ما می‌خواهیم زیر بار ننگ آمریکا برویم و بیگانگان بر ما حکومت کنند وزنده باشیم! ما می‌خواهیم زنده باشیم و تعطیل شدن احکام دین را ببینم! می‌خواهیم زنده باشیم و معصیت و نافرمانی خدا را ببینیم! هیهات من الذله

وی اظهار داشت: درس صبر، استقامت، مقاومت و ایستادگی ما باید همانند حسین‌ابن‌علی(ع) و مانند زینب کبری(س) و امام زین‌العابدین(ع) باشد تا دشمن به ستوه دربیاید؛ راه شکست دشمن استقامت ما است و در هر صحنه‌ای که استقامت کرده‌ایم دشمن شکست‌خورده که این درس مهمی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان افزود: درس سومی که از نهضت عاشورا می‌توانیم بگیریم این است که باید بر توان، قدرت، استعداد و بر منابع خودمان تکیه کنیم، باید با توکل بر خدا آنچه را در توان داریم به کار بگیریم؛ اینکه برخی‌ها این‌گونه فکر می‌کنند که کلید حل مشکلات در دست آمریکا است و در برابر برقراری رابطه با آمریکا است تفکری اشتباه و غلط است.

وی عنوان کرد: تفکر صحیح و انقلابی آن است که ما با تکیه‌بر توان داخلی بر تمام مشکلات غلبه پیدا کنیم و اعتمادبه‌نفس داشته باشیم، باید بر استعدادها و ظرفیت‌های درونی خودمان تکیه کنیم؛ کشورهایی که مستعمره آمریکا و انگلیس بودند کدامشان پیشرفت کرده‌اند؟ آمریکا از توان هسته‌ای برخوردار است ولی به کدام کشور توان هسته‌ای داده است؟ یادمان نرفته در زمان طاغوت سلاح‌های آمریکایی در دست نظامیان ما بود ولی مستشاران نظامی آمریکا حاضر نبودند تکنیک را به ما یاد دهند، یادمان نرفته مردم ما در اقتصاد، کارخانه‌ها و نیروگاه‌های خودمان فقط کار می‌کردند و مدیریت و فکر توسط آن‌ها بود و به مردم ایران منتقل نمی‌کردند، امروز هم همین است مگر افغانستان این‌گونه نیست، آیا عراق، افغانستان و عربستان پیشرفته شده است؟!

میرعمادی بیان کرد: آن‌ها تنها مصرف‌کننده را زیاد می‌کنند، ما را مصرف‌کننده بار می‌آوردند نه تولیدکننده، درسی را که ما باید از نهضت عاشورا بگیریم این است که با تکیه‌بر ظرفیت‌های داخلی خود پیشرفت کنیم.

وی تصریح کرد: راه شکست آمریکا این است که ما اعتمادبه‌نفس داشته باشم و آنچه را داریم به کار ببریم، اگر می‌خواهیم اقتصادمان حل شود باید اقتصاد مقاومتی را مدنظر قرار دهیم چراکه هسته‌ای ما همین است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان خاطرنشان کرد: این‌ها خبیث، بدجنس و بدذات هستند و گفتند در مسئله هسته مذاکره می‌کنیم و تحریم‌ها را برمی‌داریم و هر چه در مورد هسته‌ای بخواهید برای شما تأمین می‌کنیم و چرا این‌همه هزینه کنید حتی برخی از روشنفکران ما نیز این حرف را زده بودند که چرا این‌همه هزینه کنیم و از آنان آماده می‌گیریم.

وی گفت: ما مذاکره هسته‌ای کردیم ولی چه شد؟ چه بلایی بر سر ملت ایران آوردند، مرکز هسته‌ای و مرکز آب‌سنگینمان را خراب کردیم، سیمان ریختیم و تعطیل کردیم ولی حالا عربده‌کشی رئیس‌جمهور آمریکا را می‌بینید.

میرعمادی اظهار داشت: سخنان دروغ، سخیف و زشت رئیس‌جمهور آمریکا را در برابر ملت ایران می‌بیند بنابراین باید تکیه‌بر خود داشته باشیم، راه حسین‌ابن‌علی(ع) راه سعادتمندی و خوشبختی است و باید این راه را باقوت ادامه دهیم و بدانیم آینده درخشان از آن ملت بزرگ ایران خواهد بود و قطعاً با تکیه‌بر اقتصاد مقاومتی در مسئله اقتصاد سربلند و پیروز می‌شویم.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند

مهدی علیزاده مدیرعامل اتوبوس‌رانی تهران، در رابطه با آخرین تحولات حوزه اتوبوس‌رانی و ناوگان جدید عمومی تهران توضیحاتی ارائه کرد.

عملکرد ۱۲ ساله اتوبوس‌های بی‌آرتی کیفیت آن‌ها را نشان داد

وی با بیان اینکه بر اساس سابقه شهرداری تهران و شهرداری سایر شهر‌ها اتوبوس‌های خریداری شده در ادوار مختلف از کشور چین بوده است، اظهار کرد: سابق بر این، اتوبوس‌های تندرو در سطح شهر با سه مدل از کشور چین تهیه شده که در ۱۲ سال شهرداریِ دوره قالیباف صورت گرفته است.

علیزاده افزود: شاید وقتی نام چین می‌آید این‌گونه تصور می‌شود که کیفیت محصولات آن‌ها پایین است؛ اما چینی‌ها در این سال‌ها به دنیا ثابت کرده‌اند که محصولات با کیفیت نیز می‌توانند بسازند. قطعاً کالا‌های چینی نیز براساس کیفیت خود، سطح‌بندی می‌شوند. اما مهم‌ترین نکته برای خرید‌های سال‌های اخیر مشخصات فنی خودروهاست و کاربری و ماندگاری دستگاه بر اساس کیفیت بیشتر خواهد بود. شما به سابقه این اتوبوس‌ها در تهران نگاه کنید: اتوبوس‌های تندرو بیش از ۱۲ سال در خیابان‌های شهر در حال فعالیت هستند و از بهترین نوع اتوبوس‌های چین به شمار می‌رود.

مدیرعامل اتوبوس‌رانی با بیان اینکه شهردار تهران در سفر سال قبل خود به چین با یک تیم فنی و پشتیبانی برای خرید دوباره ناوگان تازه‌نفس به نتیجه رسیدند، یادآور شد: شهردار در روز‌های اول قبول مسئولیت در شهرداری قرارداد ۱۷۵ دستگاهی با ایران خودرو دیزل منعقد کرد. این نشان می‌دهد که دغدغه ایشان حمایت از تولید داخلی است. این قرارداد منعقد و اتوبوس‌ها تحویل گرفته شد.

وی همچنین تصریح کرد: شهردار تهران قبل از ورود به شهرداری حمل و نقل را دغدغه اصلی خود عنوان کرده بود و با این اقدام و قرارداد نشان داد که مردم برای شهردار اهمیت بالایی دارد. تولید داخل از نگاه آقای زاکانی از اهمیت بالایی برخوردار بود. از طرفی دو هزار و ۵۴۰ دستگاه اتوبوس در قرارداد‌های داخلی منعقد شد.

انعقاد قرارداد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولیدکنندگان داخلی

علیزاده با بیان اینکه بیش از ۱۲ سال است که سیستم حمل و نقل عمومی نوسازی نشده است، خاطرنشان کرد: با این وجود تولید داخلی نیز یا کُند و یا متوقف شده است. سه هزار و ۴۰ دستگاه اتوبوس قرارداد بسته شد که وقتی دیدیم تولیدکنندگان داخلی توانایی تأمین آن‌را ندارند، ۵۰۰ دستگاه کنسل شد و به دو هزار و ۵۴۰ دستگاه رسید. ایراد این است که خطوط تولید داخلی در این ۱۲ سال، یا تعطیل و یا نیمه تعطیل است و با توجه به پیچیدگی تولید اتوبوس، روند احیای آن‌ها زمانبر است و از سویی بیش از هزار و ۳۰۰ شهرداری در کشور داریم.

وی ادامه داد: زمان تحویل اتوبوس‌های داخلی یک ساله بوده و قطعا عقب هستیم. باید یکی از شرکت‌ها تا امروز بیش از ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تحویل می‌داد که فقط ۱۲۰ دستگاه تحویل داده است! برخی قطعات این اتوبوس‌ها از بیرون وارد می‌شود و همین فرایند‌های اداری و گمرکی، تولید اتوبوس داخلی را دشوار کرده است.

تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز همه شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تأکید بر اینکه اگر به دنبال شرکت‌های داخلی نمی‌رفتیم این موضوع مطرح می‌شد که چرا از آن‌ها حمایت نشده است، گفت: ما می‌خواهیم به تولید و کارگران کمک کنیم تا بتواند کار کند. هرچه نوسازی کنیم باید در طول سال خرید را ادامه دهیم تا پس از چندین سال به یک دوره مدیریت شهری فشار وارد شود و ناچار به فشار وارد کردن به تولیدکنندگان داخلی شود.

علیزاده با بیان اینکه در حوزه تولید داخل با مشکلاتی رو به رو هستیم و واقعیتی انکار ناپذیر است، گفت: مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر بر این تأکید داشتند که اگر خودروساز داخلی حمایت می‌شود نباید خودروی بی کیفیت ارائه داد. شرکت ایران‌خودرو هم در حال رفع نواقص اتوبوس‌های خود است. در ابتدای کار مشکلاتی وجود داشت و در بسته‌ای که از آن‌ها تحویل گرفتیم، بیش از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس متوقف بود و کیفیت نداشت. ما مسائل فنی را اعلام کردیم و تلاش کردند برطرف شود. کمیته فنی ما با تولیدکنندگان داخلی تمام مشکلات را رفع کرده اند و اتوبوس‌های نو با رنگ‌های مشخص و تجهیزات و امکانات مطلوب در سطح شهر تردد دارند.

وی با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم از خودروساز داخلی حمایت کنیم، یادآور شد: ما با ایران‌خودرو قراردادی نداریم. قرارداد امروز ما با شرکت عقاب و دیگر شرکت هاست. این شرکت‌ها قرار نیست تمام اتوبوس‌ها را به تهران تحویل دهند و باید سراسر کشور پوشش داده شود؛ لذا توان و ظرفیت این میزان تولید وجود ندارد و اگر همین تعداد اتوبوس نیز تأمین شود، مطلوب است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه پایتخت حداقل به پنج هزار اتوبوس دیگر نیاز دارد، اظهار کرد: مدل قراردادی با شرکت‌های ایرانی به این شکل بود که باید شهرداری از منابع داخلی اعتبارات را تأمین می‌کرد. عدد قرارداد‌ها نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان است و قطعاً شهرداری این رقم را به صورت نقد ندارد. سال قبل شورا برای حوزه حمل و نقل ۴۵ درصد از کل بودجه را در نظر گرفت که به بخش‌های مختلف اختصاص داشت و از این میزان هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به اتوبوسرانی اختصاص داشت. با این رقم چند اتوبوس هشت میلیاردی می‌توانستیم بخریم؟

وی افزود: ما هرآنچه را داشتیم به خودروسازان اعلام کردیم تا هم به تولید و کارگران و هم به مردم خدمت شود؛ لذا گفتیم ۲۵ درصد به صورت نقد تأمین می‌کنیم و ۲۵ درصد را نیز ملک تحویل می‌دهیم و ۵۰ درصد نیز تسهیلات بانکی پرداخت و اقساط توسط شهرداری پرداخت می‌شود. این روش ابتکار جدیدی بود که شهردار تهران ابلاغ کرد و شرکت‌ها نیز پذیرفتند. این اقدام در دوران بلدیه بی سابقه بود و شهرداری زیر بار آن رفت. برای شرکت‌ها نیز مسئولیت ایجاد شده و باید املاک را به فروش برسانند، امور اداری را دنبال کنند و واردات تجهیزات را انجام دهند.

علیزاده همچنین تصریح کرد: تیم فنی خوبی در مجموعه شهرداری به ویژه در اتوبوسرانی و همچنین وزارت کشور، اتوبوس‌های برقی وارداتی را بر اساس استاندارد‌های روز دنیا بررسی کرده اند. نیمی از قیمت این اتوبوس‌ها به دلیل قیمت باتری است. یکی از تولیدکنندگان یک اتوبوس برقی تحویل داده بود که پیمایش آن ۱۷۸ کیلومتر بود! اتوبوس‌های خریداری شده از چین، حداقل ۴۰۰ کیلومتر پیمایش دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه اتوبوس‌هایی که از تولیدکنندگان داخلی تحویل گرفته ایم بر اساس نمونه شاهد است، یادآور شد: ما این نمونه‌ها را در خطوط تست می‌کنیم و اگر چارچوب‌ها رعایت شده بود که مورد استفاده قرار می‌گیرد و اگر نبود باید نواقص برطرف شود. اگر برخی رسانه‌ها اجازه دهند و مشمول تحریم‌ها نشویم، قرارداد اتوبوس‌های چینی به نتیجه می‌رسد! تولیدکننده چینی باید یک نمونه شاهد تحویل دهد و به مدت یک ماه در تهران برای تست تردد خواهد کرد. در صورت تأیید نماینده ما در خط تولید حضور خواهد یافت.

وی اضافه کرد: قراردادی که شهردار تهران با چین منعقد کرده، نقد نیست و چند دستگاه در آن درگیر هستند که شامل شهرداری، بانک شهر، وزارت کشور و بانک مرکزی است. بانک شهر ۲۰ درصد از مبلغ را از جانب شهرداری به صورت نقد پرداخت می‌کند. شرکت چینی ماهیانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تحویل می‌دهد. مدل یوزانس که در قرارداد‌ها تنظیم شده بر اساس مطالبات بین دولت چین و جمهوری اسلامی است. شرکت‌های چینی بعد از تحریم‌های گسترده آمریکا با ترس و لرز با ایران مستقیما وارد مذاکره می‌شوند. چرا باید دست خود را خیلی راحت رو کنیک که آمریکا دوباره تحریم کند و مردم آسیب ببینند؟ با توجه به این موضوع یک هلدینگ را در نظر گرفتیم که هم تدبیر تحریم را اندیشیده باشیم و هم نیاز پایتخت تأمین شود.

علیزاده با بیان اینکه ایران خودرو تنها به صورت نقدی کار می‌کرد و تنها شرکتی که با ما وارد معامله نشد ایران‌خودرو بود، گفت: پیشنهاد مکتوب ایران خودرو برای اتوبوس‌های برقی، ۳۱۶ هزار یورو بود. قیمت اتوبوس دیزلی تقریبا هفت تا هشت میلیارد تومان است و به میزان دو برابر آن قیمت اتوبوس برقی است. ما، اما با رقم ۲۲۰ هزار یورو با چینی‌ها قرارداد بستیم.

وی با اعلام اینکه امروز حدود دو هزار دستگاه اتوبوس به تهران خدمات ارائه می‌دهد، در حالیکه از هزار و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در ابتدای دوره فعلی ۸۰۰ دستگاه فعال بود، گفت: بر اساس آخرین آمار دو هزار و ۱۳۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر تردد می‌کنند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: اگر سنگ اندازی نشود، پس از انجام پیش پرداخت در سال جاری شاهد حضور اتوبوس‌های چینی در تهران خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان