Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران تمام نقشه‌های آمریکا در خاورمیانه را بر هم زده است، گفت: تدابیر رهبری و تفکر انقلابی، آمریکا را ناکام کرده است. به گزارش جهان نيوز، علیرضا زاکانی ظهر امروز در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه همدان اظهار کرد: در آستانه سالروز شهادت شهید همدانی هستیم، در این روزها هم توفیقات بزرگی را توسط جریان مقاومت در منطقه شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه به خود می‌بالم در خطه‌ای لب بر سخن می‌گشایم که فرزندش شهید همدانی از بنیانگذاران ایستادگی در مقابل داعش بود، گفت: دلیل عصبانیت آمریکا از ملت ایران این است که این ملت تلاش بیش از 200 ساله آمریکا برای ایجاد یک جهانی استعماری در محور این کشور را به بطلان کشیده است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی آمریکا را از رسیدن به مطامع خود باز داشته است، گفت: هنگام پیروزی انقلاب اسلامی، دو کشور آمریکا و شوروی همه کاره جهان بودند و دنیا را به دو قسمت بین خود تقسیم کرده بودند، این کشورها بر سر همه جا جز بر سر مقابله با انقلاب اسلامی اختلاف داشتند.

وی با اشاره به اینکه ایدئولوژی ایران اسلامی پیام آشکار اسلام ناب محمدی(ص) بود و به همین خاطر انقلاب اسلامی با آمریکا و شوروی مخالف بود، افزود: در هشت سال دفاع مقدس 42 کشور به عراق کمک می‌کردند و مزدوران عجین شدند تا علیه انقلاب اسلامی صف بکشند.

زاکانی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس ایستادگی ما در دنیای مادی بود و در دفاع مقدس این موفقیت را به دست آوردیم، افزود: هر کجا که احساس غرور نکردیم و احساس بندگی داشیم خداوند متعال نعمت خود را بر ما تجلی کرده و پیروز شدیم.

وی با اشاره به هشدار امام (ره) به گورباچف و فروپاشی شوروی گفت: گورباچف دید که شوروی چندی بعد فروپاشید.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آن روز با فروپاشی شوروی نفس‌ها در سینه حبس شد و خیلی‌ها فکر کردند که نظم نوین جهانی با رهبری بوش پدر محقق شده است، افزود: 10 سال کوشش شد و تنها صدایی که با نظم نوین جهانی بوش مخالفت کرد و پیشتازی مخالفت را در دست گرفت، رهبر معظم انقلاب بود.

وی با بیان اینکه سال 80 به جمع‌بندی رسیدند که ما از خیر دنیا گذشتیم و منطقه خاورمیانه را باید مورد هدف قرار دهیم، گفت: به خاورمیانه حمله شد و بوش پسر با آغاز جنگ اعلام کرد که ما به دنبال خاورمیانه بزرگ هستیم، به افغانستان و عراق حمله کردند، در این بین تنها کشوری که در مقابل آمریکا ایستاد ایران بود.

زاکانی با بیان اینکه حرکت ایران حرکت جدیدی را مقابل سیاستمداران قرار داد، افزود: کشورهای بعدی مورد طمع آمریکا، مصر و عربستان بودند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمریکا عربستان را مورد هدف قرار داده بود تا با تجزیه منطقه‌ای که توسط انگلیس تجزیه شده است، باز شاهد تجزیه کشورها باشد و در مقابل رژیم اسرائیل کشوری نباشد و بتواند منابع خود را تامین کند، که البته این نقشه به انجام نرسید.

زاکانی بیان کرد: آمریکا بیش از 3 هزار میلیارد دلار در افغانستان و عراق هزینه کرد و وقتی دل مردم این کشورها را با خود ندید، مجبور به واگذاری کشور به آنها شد.

وی با بیان اینکه تجربه سوم آمریکا حمله به جنوب لبنان بود، گفت: آمریکا وقتی آنجا نیز ناکام شد خانم رایس گفت ما دست از خاورمیانه کشیدیم و از 16 کشور چهار کشور سوریه، لبنان، عراق و ایران برای ما مهم است و خاورمیانه جدید را نیز در این بین نام بردند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه آمریکا این بود سال 85 پرونده عراق و لبنان و در برنامه بعد پرونده ایران را ببندد، اما ناکام شد، افزود: ایران اسلامی در منطقه نقشه آنها را برهم زد که بر آن شدند در سال 87 در غزه موفق شوند اما باز نتوانستند.

وی با اشاره به اینکه بعد از این جریان منطقه را با غده سرطانی و ضد اسلام و اسلام‌نمای داعش مشغول کردند و عنوان کردند این تهاجم 30 سال طول خواهد کشید، گفت: هدف اصلی آنها ایران بود اما تصور نمی‌کردند نقطه مقاومت موفق شود.

زاکانی با اشاره به اینکه آنچه در شمال عراق مشاهده می‌کنید برگه جدیدی است، افزود: در عراق تجربه ناکام خود را دوباره به جریان درآورده‌اند و به دنبال تجزیه هستند.

وی با بیان اینکه ایران برهم‌زننده تمام نقشه‌های آمریکا بوده است و به همین دلیل به شدت عصبانی هستند، اضافه کرد: تا زمانی که امام (ره) بودند، منادی مسیر ایشان بودند، بعد از ایشان نیز رهبری معظم انقلاب پرچم را نگه داشته و آمریکا را شکست دادند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی به ناکامی‌های آمریکا در منطقه نگاه می‌کنید محور و اساس شکست این حرکت به واسطه تفکر انقلابی، روحیه انقلابی و جامعه انقلابی است.

وی با بیان اینکه جامعه انقلابی تمام داشته‌های خود را برای انقلاب هزینه کرد، اوج تجلی آن را در دفاع مقدس دانست و گفت: دفاع مقدس یک گنج و گنجینه ناتمام است.

زاکانی خاطرنشان کرد: ارزش دفاع مقدس این بود که مردم تمام داشته‌های خود را بر کف دست گرفته و در پیشگام الهی گذاشتند.

وی ادامه داد: اگر ما در مسیر انقلاب بمانیم که البته خواهیم ماند، اگر اندیشه و تفکر متجلی دفاع مقدس و آن فرهنگ را در اطراف خود احیا کنیم و اگر فرهنگ عاشورا را پیشه کنیم مشکلات از بین خواهد رفت.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: ما در سطح منطقه موفق هستیم اما در داخل با وجود توفیقات، مشکلاتی داریم که راه حل آن برگشت به فرهنگ اسلامی و عاشورایی و امید به داشته‌های انقلابی و عدم توجه به غرب است.

وی گفت: ما تمام وسایل ساختن را داریم اما به شرط اینکه به فرهنگ انقلابی بازگردیم، در این ایام عاشورایی با بازخوانی حوادث کربلا و عبرت ها خود را برای ساختن آماده کنیم.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است