Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان ایرانی موفق به تولید ترموستات محیطی رادیویی کولر آبی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک صحا، ترموستات خودکار (اتوماتیک) محیطی رادیویی کولر آبی، براساس نیاز بازار با پشتیبانی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) طراحی و تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی قزاقی مدیرعامل شرکت تولید کننده این محصول گفت: ترموستات کولر آبی، با قابلیت قطع دو قطب و محافظت در برابر برق گرفتگی (تشخیص جریان نشتی)، دارای حالت اتوماتیک و دستی، تایمر روشنایی و تایمر خاموشی به‌طور خاص در زمینه کنترل‌کننده سرمایش کولر آبی تعریف شده است.

قزاقی با بیان این مطلب که طراحی یک ترموستات جامع که به یک رابط کاربری ساده و در عین حال توانا مجهز باشد و بتواند در مورد اصلاح الگوی مصرف و کاهش هزینه‌ها به کاربران کمک کرده و منجر به زیبایی نمای ساختمان نیز شود، از اهمیت بالایی برخوردار است، عنوان کرد: این محصول یک ترموستات هوشمند است که با طراحی و پیاده‌سازی روش‌های مختلفی مانند برنامه‌ریزی مطابق با استاندارد، تایمر خاموشی، تایمر روشنایی با قابلیت انتخاب روشن-خاموش بودن فن و پمپ، یکپارچه در داخل برد اصلی ترموستات، مشکلات موجود در ترموستات‌های دیگر را رفع کرده است.

وی افزود: این دستگاه، مجهز به یک واحد پردازش مرکزی بوده و با یک رابط کاربری گرافیکی، یک یا چند ماژول حافظه، یک سنسور دما و یک مدار درایور خروجی در ارتباط است.

به گفته وی، واحد پردازش براساس دستور کلیدهای ورودی از کاربر و اطلاعات سنسور دما و منطبق با برنامه‌ها و کنترل روتین مربوط به هر حالت، توسط مدار درایور خروجی که از نوع رله است، به کنترل کولرآبی می‌پردازد.

قزاقی با اشاره به ویژگی و مزایا این محصول گفت: این محصول دارای سیستم تشخیص جریان نشتی، ارسال فرمان روشن-خاموش براساس دمای محیط و تایمر، قطع برق فاز و نول در صورت تشخیص اتصالی، قطع برق فاز و نول در زمان خاموش بودن ترموستات، است.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این طرح تایمر خاموشی است، ادامه داد: این ترموستات این قابلیت را فراهم ساخته تا هنگامی که ترموستات خاموش است، کاربر وضعیت فن و پمپ و زمان روشن شدن ترموستات از ۱۵ دقیقه تا ۱۲ ساعت را تنظیم کرده و پس از گذشت زمان مورد نظر، کولر با وضعیت انتخاب شده روشن شود.

وی تصریح کرد: نکته مهم در این زمینه این است که برخلاف سایر محصولات مشابه که دارای رابط کاربری گرافیکی هستند، در این محصول نوآورانه تنها از یک میکروکنترلر AVR مشترک بین ترموستات و رابط کاربری استفاده شده است. با این کار قیمت و پیچیدگی محصول به شدت کاهش یافته و از نهایت قدرت میکروکنترلر به شکل کاملا مفید بهره برداری می‌شود.

قزاقی در رابطه با بازار مصرف این محصول گفت: به‌طور کلی مصرف‌کنندگان عمده این دستگاه همه کسانی هستند که از کولر آبی استفاده می‌کنند. براساس آمار تولید کولر در کشور، مصرف کلی بازار بیش از ۵۰۰ هزار دستگاه در سال است. همچنین سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار سیستم تهویه مطبوع تبخیری کولر آبی تبخیری تولید و به همین میزان به کنترلر کولر آبی نیاز است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است