Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایلنا نوشت: سیدرضا اکرمی با بیان اینکه امام حسین (ع) سمبل اخلاق، تدبیر و فکر است، تأکید کرد: ما با داشتن حسین بن علی (ع) حق نداریم با هم اختلاف داشته باشیم، حق نداریم با همدیگر تنازع کنیم و حق نداریم در روزنامه و غیر روزنامه همدیگر را تحقیر کنیم.

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حرم امام خمینی (س) که با حضور اعضای بیت شریف امام راحل، علما، روحانیون و مردم عزادار برگزار شد، گفت: امروز نمی توانیم بگوییم کربلا یک نقطه جغرافیا و عاشورا یک مقطع از تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام خمینی (س) فرمود ما هرچه داریم از محرم و صفر است.

اکرمی اظهار کرد: حسین بن علی (ع) به دنیای ارتباطات می گوید اگر روزی بناست زندگی کنید، عزیز زندگی کنید؛ والّا مرگ با عزت بر زندگی با ذلت برتری دارد. باید من و شما بنا را بر این بگذاریم که با عزت زندگی کنیم و آرمان داشته باشیم. باید زندگی، اخلاق، اجتماع، فرهنگ و رفتار ما حسینی باشد. امام حسین (ع) می گوید در اقتصاد، فرهنگ و سیاست برای ما آبرو باشید و در اخلاق با ما در ارتباط باشید.

وی گفت: امام حسین (ع) سمبل اخلاق، تدبیر و فکر است. از ماه رجب که از مدینه راه افتاد تا روز عاشورا حتی در بدترین شرایط احساس ضعف، کوچکی و ذلت نکرد؛ حتی به زن و بچه خود فرمود که بعد از من احساس ذلت نکنید. ما در برابر آمریکا، ارتجاع عرب و داعش باید احساس سربلندی، عزت نفس، آبرومندی و اتحاد کنیم.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ما با داشتن این حسین بن علی (ع) حق نداریم با هم اختلاف داشته باشیم، حق نداریم با همدیگر تنازع کنیم و حق نداریم در روزنامه و غیر روزنامه همدیگر را تحقیر کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حضرت سجاد (ع) فرمود عموی من تیزهوش، با بصیرت، انسانی فرهیخته و انسانی شایسته بود، فکر بلند، اراده و نیت جامع و کامل داشت. عباس بن علی ۳۴ ساله بود و همسر، فرزند و مادر داشت اما همه را در راه خدا رها کرد و همراه اباعبدالله (ع) از اول وارد شد و تا آخر قرص و محکم ایستاد.

اکرمی با تأکید بر اینکه ما باید در اعتقادات قوی باشیم، ادامه داد: امام راحل تا آخرین لحظه حیات قاطع و قوی ایستاد. من خواهش می کنم بیانیه امام در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را بخوانید که امام چقدر قوی و غنی و قاطع سخن می گوید. ما با داشتن این سرمایه ها چرا باید در مقابل هم باشیم؟ چرا باید علیه همدیگر حرف بزنیم؟ چرا باید به همدیگر توهین کنیم؟

27214

کلید واژه‌ها : سیدرضا اکرمی - محرم -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۰۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم