Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

غذاهایی که باعث تحریک کیسه صفرا می شوند

سوسیس، هات داگ، کره و ... باعث ایجاد یا تشدید درد کیسه صفرا می شوند. این محصولات سبب افزیش عملکرد کیسه صفرا و افزایش تولید صفرا می شود که این فرآیند با التهاب صفرا و در نهایت درد شدید همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقویت استخوان با ورزش

تقویت استخوان‌ها با ورزش منظم، یکی از راه های موثر پیشگیری از پوکی استخوان و افت ستون فقرات است. چگالی استخوانی با ورزش‌هایی چون پیاده روی افزایش می‌یابد و آنهایی که به طور منظم پیاده روی می‌کنند، نسبت به افرادی که اهل پیاده روی نیستند، استخوان‌های محکم‌تری دارند.

تاثیر شگفت انگیز آبمیوه و سبزیجات در لاغری

نوشیدن حداقل یک لیوان آب سبزیجات کم سدیم در روز به افراد چاق کمک می کند که کاهش وزن بیشتری داشته باشند، مصرف آبمیوه و سبزی در افراد می تواند باعث کاهش اشتها هم بشود. توصیه می شود روزانه سه تا پنج لیوان آب میوه و سبزی بنوشید. شک نکنید، آب میوه و سبزی می تواند در رژیم شما موثر باشد.

ترکیبی که باعث حفاظت قلب می شود

ترکیب سیب و گردو؛ این ترکیب ساده و خوشمزه از قلب شما محافظت می‌کند. سیب دارای آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و پکتین است که همگی از مبارزان تری گلیسیرید بالا محسوب می‌شوند. گردو نیز غنی از چربی‌های غیر اشباع، اسید فولیک، ویتامین ای، منیزیم و ... است.

مصرف چه میوه هایی مو را سفید می کنند؟

مصرف خیار و کاهو به صورت روزانه و مداوم به دلیل برخورداری از طبع سرد بر سفید شدن موها تأثیرگذار خواهد بود.

عادت هایی که منجر به دندان درد می شوند!

یخ، طبیعی است و قندی ندارد پس ممکن است فکر کنید هیچ ضرری ندارد، اما جویدن قطعات یخ، سبب تراش یا ترک خوردگی دندان ها می شود و اگر شما مرتب یخ بجوید بافت نرم و داخلی دندان تحریک شده و دندان درد شدیدی را به دنبال خواهد داشت. غذاهای خیلی گرم و یا خیلی سرد باعث دندان درد های ناگهانی و دائمی می شوند. به جای جویدن یخ می توانید آدامس بدون قند را امتحان کنید.

مصرف این سبزی را فراموش نکنید

شاخه های سبز مارچوبه منبع خوبی از ویتامین C محسوب شده که برای تشکیل بافت های هم بندی بدن مورد نیاز است؛ فیبر، تیامین و ویتامین B6مصرف ۱۵۰ گرم مارچوبه حاوی سه گرم فیبر، ۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن به تیامین و ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B6 است. فیبر غذایی در حرکات طبیعی شکم ، کاهش سطح کلسترول خون،کاهش وزن و کاهش سطح قند خون موثر است.

خانم ها شیر و قرص آهن را با هم مصرف نکنند

کلسیم موجود در لبنیات با جذب آهن در بدن تداخل می کند و مصرف هر 2 باهم، باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود.

غذاهایی که باعث بهبود زخم می شود

مواد غذایی حاوی ویتامینC مناسب برای ترمیم زخم است، ویتامین C برای سنتز ماتریکس بین سلولی بافت ها مانند استخوان، پوست، دیواره رگ های خونی و بافت پیوندی ضروری است، همچنین این ویتامین اثرات آنتی اکسیدانی دارد و از آسیب سلول ها جلوگیری می کند.

ورزش متابولیسم مغز را افزایش می دهد

محققان دریافته اند هرچقدر زمان بیشتری صرف تمرین ورزشی شود، فایده آن برای مغز بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۰۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • با مصرف این میوه جوان شوید