Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - فاطمه نيز 12 سالي مي‌شود که مسئول مرده شوي‌خانه «خواهران» است. خانواده‌اي بي‌بضاعت داشت و شوهري بيکار و چند فرزند قد و نيم قد، خلاصه پيشنهاد خواهرش-که غسّال اين غسّالخانه بود- براي کار در اينجا را پذيرفت.
به گزارش سرويس حوادث جام نيـوز، حاج حسين سه سالي است به اينجا آمده و مسئوليت مرده شوي‌خانه قسمت «برادران» را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که نانوا بود، قبل ترها داوطلبانه و صرفاً به خاطر ثواب و ذخيره آخرت، هرازگاهي به اين مکان مي‌آمد و با اينجا آشنا بود. اما وقتي مسئول غسّالخانه بازنشسته شد و رفت، از شهرداري به او پيشنهاد کردند که جاي قبلي را بگيرد؛ او نيز پذيرفت و کارش را در مرده شوي‌خانه شروع کرد. خانواده‌اش نظر خوبي به اين کار نداشتند و ابتدا بشدت مخالف کارش بودند، اما به مرور زمان و با صحبت‌هاي تعدادي از اطرافيان نسبت به محاسن اين شغل، دست از مخالفت برداشتند و حاج حسين را به حال خود گذاشتند. هر چند به گفته او هنوز هم گاهي نيش و کنايه بعضي از اطرافيان او را مي‌رنجاند، ولي صبوري از خصوصياتي است که به باور او لازمه اين شغل است تا بتوان با حوصله چشمان خود را بر بي‌مهري‌ها بست و همچنان لبخند بر لب داشت.
فاطمه نيز 12 سالي مي‌شود که مسئول مرده شوي‌خانه «خواهران» است. خانواده‌اي بي‌بضاعت داشت و شوهري بيکار و چند فرزند قد و نيم قد، خلاصه پيشنهاد خواهرش-که غسّال اين غسّالخانه بود- براي کار در اينجا را پذيرفت. پاي حرف هايش که مي‌نشيني، مي‌گويد، اين هم شغلي است مثل شغل‌هاي ديگر. همين که همسر و فرزندانش با شغل او مشکل ندارند و نان حلالي سر سفره مي‌برد، راضي است. هر چند نسبت به قبل‌ترها بسيار کم حوصله تر شده و او را کمي بدخُلق کرده! ظاهراً اين شغل روي سيستم عصبي‌اش تأثير منفي گذاشته است. فاطمه تا قبل از آمدن به اينجا نه مرده شسته بود و نه حتي از نزديک مرده‌اي ديده بود. مي‌گويد: «نخستين مرده اي که غسلش دادم تازه عروسي بود که تصادف کرده بود. بغض داشتم و مي‌خواستم بزنم زير گريه و‌ هاي هاي گريه کنم. از اين گذشته، از ترس هم خشکم زده بود. تا چند دقيقه جرأت نزديک شدن و دست زدن به ميت را نداشتم. خلاصه با دلگرمي دادن خواهرم، جلو رفتم. هيچ وقت خدا يادم نمي‌رود.»حاج حسين اما با لبخند مي‌گويد «مرده که ترس ندارد؛ اتفاقاً بايد از زنده‌ها ترسيد نه مرده ها.»
تلخ و شيرين سنگ شيب‌دار
اين دو از ساعت 8 صبح به اينجا مي‌آيند و گاهي هم اتفاق مي‌افتد که تا غروب اينجا هستند. زياد مرده شسته‌اند. گاهي شده تا 4 مرده را طي يک روز غسل داده‌اند و کفن پيچ کرده‌اند اما هيچ وقت غير از حقوق خود تقاضاي هديه‌اي از خانواده‌اي نداشته‌اند. اين را همه خانواده‌هايي که به اين جا مراجعه کرده‌اند، مي‌دانند؛ مگر اينکه خانواده متوفي خيلي اصرار کرده باشد. براي آن‌ها فقير و ثروتمند، پير و جوان تفاوتي ندارد. همه را روي يک سنگ شيب دار مي‌گذارند و به يک روش و شبيه هم مي‌شويند و غسل مي‌دهند. آنهايي را که در اثر سوختگي، تصادف‌هاي شديد (با جراحت‌هاي بسيار شديد) يا مرده‌هايي را که چند روز جايي مانده‌اند و ترس از هم پاشيدن بدنشان در شستن مي‌رود، تيمم مي‌دهند. هم فاطمه و هم حاج حسين تيمم را بسيار سخت تر از غسل مي‌دانند و مي‌گويند «دقت خيلي بيشتري مي‌طلبد.»
فاطمه تمام لحظه‌هايي را که در اينجا سپري کرده، خاطره مي‌داند. مي‌گويد، بارها پيش آمده است که بعد از شستن مرده اي احساس سبکي و آرامش خاصي به او دست داده و عقيده و تعبيري که خودش از اين آرامش دارد، اين است که متوفي در زندگي‌اش حتماً انساني خوب و خوش خُلق و مهربان بوده است. برعکس اگر حالي عصبي به او دست دهد- که گهگاه چنين حالي به او دست مي‌دهد- نتيجه مي‌گيرد که متوفي لابد آدم خوبي نبوده است.حاج حسين خاطره‌اي از متوفاي جوان اهل همدان را بازگو مي‌کند که بدنش طي يک تصادف زير 25 تن گوجه فرنگي له شده و وضعيت بسيار متأثرکننده‌اي پيدا کرده بود.
به گفته او، معاينه پزشکي قانوني تا اجازه گرفتن از امام جمعه شهر براي انجام غسل ساعت‌ها طول مي‌کشد و آن شب را به يکي از تلخ ترين روزهاي زندگي‌اش تبديل مي‌کند؛ چرا که از طرفي غسل دادن بدن آن متوفي احتياط بسيار زيادي را مي‌طلبيد. آن شب مرد ديگري را هم بايد غسل مي‌داد که مسند و اعتبار و ثروت زيادي داشت و از طرف تعدادي بالادستي سفارش زيادي براي انجام غسل، به او شده بود ولي او تنها خودش را در مقابل خدا و تعهدي که داشته مسئول مي‌دانسته: «اين سفارش‌ها به خرجم نمي‌رود. همان کاري را انجام دادم که براي بخت برگشته‌ترين مرده‌ها انجام داده ام.»
ايران
110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۰۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) پرسپولیس مجبور است اینجا بیاید، ببازد و برود!

حسین عبدی مربی آلومینیوم اراک گفت: تیم‌های بزرگ استقلال و پرسپولیس حتی برای بازی‌های دوستانه هم به اراک نمی‌آمدند، اما به احترام آلومینیوم مجبورند به اراک بیایند و شکست بخورند و بروند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: فارس

tags # پرسپولیس سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • (ویدئو) پرسپولیس مجبور است اینجا بیاید، ببازد و برود!
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • (ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • آذربایجان به ایران الحاق نمی‌شود، چون اسرائیل کنار ماست!
  • فیلم| اینجا مشق پهلوانی می‌کنند
  • فیلم| اینجا تمرین پهلوانی می‌کنند