Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خاش گفت: کار بهسازی و محوطه سازی اثر تاریخی و ملی قلعه حیدرآباد این شهر به همت شهرداری در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، عبدالمجید تمندانی بیان کرد: به دنبال درخواست های مکرر مردمی مبنی بر ساماندهی محوطه اطراف قلعه حیدرآباد، این اقدام بعد از گذشت سالها انتظار مردم از روزهای گذشته شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کار کف سازی و محوطه سازی اطراف میدان، ایجاد فضای سبز مناسب، روشنایی و مبلمان زیبا در دستور کار شهرداری است.

تمندانی افزود: زیباسازی و ایجاد فضای با نشاط و جذاب برای استفاده گردشگران و شهروندان مورد توجه شهرداری بوده و این نوید و خبر خوش یقیناً را می دهیم که به ابهت قلعه افزوده می شود.

شهردار خاش تاکید کرد: با این اقدام کاری بزرگ جهت معرفی شایسته این بنای با شکوه و تاریخی در آینده نزدیک صورت می پذیرد.

تمندانی یادآور شد: با احداث فضای سبز و مبلمان زیبا در اطراف قلعه، چند هزار متر مربع به محوطه پیرامونی این اثر تاریخی افزوده خواهد شد.

شهردار خاش گفت: ساماندهی این منطقه اقدامی موثر در جهت زیباسازی هرچه بیشتر سیمای شهر و رضایت مندی بهتر گردشگران داخلی و خارجی است.

او ادامه داد: این پروژه با چند هزار متر مربع محوطه سازی و نیز بدنه سازی محوطه ساختمان بیرونی قلعه فضای مناسب برای تفریح گردشگران و مسافران را فراهم می آورد.

شهردار خاش افزود: بدنه سازی، کف سازی و مرمت گذرهای تاریخی به منظور حفظ قدمت و چهره تاریخی شهر خاش همچنین زیباسازی سیما و منظر شهری در این محدوده و جذب گردشگر، سهم زیادی از فعالیت های عمرانی منطقه را به خود اختصاص می دهد.

اثر تاریخی قلعه حیدرآباد خاش برجای مانده از دوران قاجاریه بوده که در دهه شصت در شمار آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت