Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@07:48:11 GMT

کیفیت و قیمت غذاهای دانشجویی در سال 96

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۱۵۱۴۹

کیفیت و قیمت غذاهای دانشجویی در سال 96

به گزارش ایسکانیوز، ذوالفقار یزدان مهرگفت: این بخشنامه شامل پیوست‌های "استانداردها و شاخص‌های الزامی مواد غذایی"، " آیین‌نامه بهداشتی غذای دانشجویی"، " فهرست تخلفات و جرایم" شیوه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی" جهت بالارفتن کیفیت پخت و حفظ ارزش غذایی مواد می‌باشند که با هدف صرفه جویی اقتصادی، بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت‌مندی دانشجویان عزیز تدوین و ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدان مهر در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویی ادامه داد: قیمت غذای دانشجویی نیز با پیشنهاد معاونان دانشجویی در اجلاس شهریور ماه 1396 دردانشگاه کردستان و نیز پیشنهاد دبیران مناطق ده‌گانه و همچنین موافقت کمیسیون دائمی هیات امنا و سرپرست محترم وزارت علوم، ده درصد افزایش یافت و به شرح زیر در سال تحصیلی جدید اعمال خواهد شد:
غذای کم هزینه(ناهار - شام) 8600 ریال
غذای متوسط هزینه(ناهار - شام) 12500 ریال
غذای پرهزینه(ناهار - شام) 14000 ریال
صبحانه 7000 ریال

ذولفقار یزدان‌مهر صندوق رفاه دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • ۲۰ ناهار سبک و فوری برای روز‌های بی‌حوصلگی
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)