Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بر اساس قانون تشکیلات و وظایف وزارت بهداشت به منظور رسیدگی به امور تجهیزات پزشکی، در سال 1364 "دفتر تجهیزات پزشکی" در معاونت درمان تشکیل و سپس ساختار آن در سال 1372 به اداره تغییر یافت. بر همین اساس با توجه به اهمیت و گستردگی کار در این حوزه، این اداره با عنوان "اداره کل تجهیزات پزشکی" در سال 1376 در مجموعه معاونت درمان ارتقاء پیدا کرد و از سال 1378 زیر نظر قائم مقام وزیر بهداشت در امور اقتصادی و بازرگانی و رییس مرکز مدیریت و هماهنگی امور اقتصادی و بازرگانی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در مهرماه سال 90 با تشکیل سازمان غذا و دارو این اداره با عنوان "اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی" به عنوان زیرمجموعه سازمان غذا و دارو شناخته شد.

این اداره کل مسوول نظارت، ارزیابی و احراز اصالت، سلامت، کیفیت و ایمنی تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندان‌پزشکی، آزمایشگاهی و اعطای مجوز به متقاضیان در خصوص اقدامات در عرصه‌های تولید، واردات، صادرات، توزیع، عرضه و خدمات پس از فروش تجهیزات و ملزومات پزشکی است.

باید توجه کرد که اهدافی که این اداره‌کل دنبال می‌کند، شامل قیمت‌گذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی، شفاف‌سازی و تسریع فرآیندها، تدوین و ابلاغ ضوابط در حوزه تجهیزات پزشکی، ارتقاء شاخص‌های کیفی، ایمنی و سلامت، توانمندسازی نیروی انسانی و ایجاد ساختار سازمانی، تفویض و برون‌سپاری فعالیت‌ها است.

بعد از طرح تحول نظام سلامت در این حوزه اقداماتی اساسی انجام شد و کمیته فنی تجهیزات و ملزومات پزشکی و کمیسیون قیمت‌گذاری این تجهیزات و ملزومات ایجاد شد و بر اساس اقدامات آنها سقف قیمت بیش از 18000 قلم تجهیزات و ملزومات پزشکی که سهم عمده‌ای در سبد درمانی بیماران داشتند، تعیین شد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو و در نمودار زیر درصد کاهش قیمت در قیمت‌گذاری هفت نوع تجهیزات سرمایه‌ای برای خریدهای طرح تحول نظام سلامت دیده می‌شود که در مجموع بیش از 56 میلیارد تومان صرفه‌جویی در خریدهای دانشگاهی در قبال خرید این تجهیزات حاصل شده است.


در عین حال با قیمت‌گذاری تجهیزات و ملزومات پزشکی در قالب طرح تحول نظام سلامت و در راستای حفاظت مالی از مردم شاهد بودیم که ملزومات مصرفی گروه‌های مختلف درمانی به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرد. به طوریکه میزان کاهش قیمت ملزومات مصرفی در گروه چشم پزشکی 42 درصد، در گروه مغز و اعصاب 32 درصد، در گروه ارتوپدی 32 درصد و در گروه قلبی 37 درصد کاهش قیمت را تجربه کرده است.



منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • راه‌اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی