Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- تیم خودروهای شیمیایی الکترونیکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام قهرمانی در رشته عملکرد را در مسابقات جهانی خودروهای کمیکار/chem-e- carکسب کرد.

تیم ثامن این دانشگاه متشکل از مهدی کریم زاده، امیرمحمد فتحی، حسین حسن زاده دانشجویان مهندسی شیمی و مجتبی اولیاثانی دانشجوی رشته مکانیک این دانشگاه و به سرپرستی دکتر کشاورز مروجی در مسابقات جهانی کمیکار 2017 chemical electrical car بارسلونای اسپانیا شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریم زاده روز دوشنبه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: تیم ثامن دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رشته عملکرد مقام قهرمانی و در رشته پوستر مقام چهارم را تاکنون کسب کرده است ولی جایگاه تیم در مجموع دو رشته هنوز معلوم نیست.
بر پایه گزارش دانشگاه امیر کبیر، کمیکار مسابقه خلاقانه دانشجویی برای دانشجویان رشته مهندسی شیمی است که سالانه در جهان برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید خودروهایی با ابعاد مشخص بسازند تا بتواند مسیر تعیین شده را طی کنند و خودروهای ساخته شده قادر به حمل میزانی از آب باشند.
همچنین شرکت کنندگان باید برای هر خودرو یک پوستر نیز ارائه دهند که نشان می دهد منبع نیروی خودرو از کجا تامین می شود، بعضی از عناصر اصلی طراحی خودرو در آن مشخص باشد و مزایای آن برای محیط زیست چیست؟ داوران به این پوسترها بر اساس چهار عامل امتیاز می دهند.
همچنین نیروی پیش‌ راننده این خودروها باید یک ماده شیمیایی باشد که محیط زیست را آلوده نکند؛ به گونه ای که هیچ گاز یا مایع دیده‌شدنی را پدید نیاورد و هیچ باتری تجاری در ساخت آن‌ها به کار نرفته باشد.
این مسابقات به همت انجمن شیمی امریکا هر ساله برگزار می شود و
اولین دوره این مسابقات سال 1999 در دانشگاه میشیگان آمریکا برگزار شد.
موسسه علم و فناوری کره سال گذشته میزبان این مسابقات بود و تیم دانشجویان کره ای توانستند عنوان قهرمانی را کسب کنند.
این مسابقات همراه با برگزاری دهمین کنگره جهانی مهندسی شیمی و یازدهمین کنگره مهندسی شیمی اروپا و چهارمین کنگره زیست فناوری کاربردی است که بعد از دو روز اول آغاز می شود و تا 5 اکتبر (13 مهر) ادامه خواهد داشت.
علمی**9157
تنظیم: منصوره شوشتری**
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی