Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ روز جمعه هفتم مهر ماه عبدالناصر همتی رئیس کل بیمه مرکزی که به پاریس سفر کرده بود، قرارداد مازاد خسارت حوادث فاجعه آمیز (CAT) را با ویکتور پنیه رئیس کل بیمه اتکایی اسکور فرانسه نهایی کرد.

بر اساس این قرارداد که بعد از یک سال مذاکرات مدیران و کارشناسان فنی و حقوقی بیمه مرکزی و اسکور فرانسه نهایی شد، پنجمین شرکت بزرگ بیمه گر اتکایی دنیا، درصد قابل توجهی از پوشش قرارداد مازاد خسارت بازار ایران را در حوادث فاجعه آمیز پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش از این قراردادهای شرکت های بیمه های اتکایی با طرف ایرانی به دلیل برخی مسائل در متن قرارداد از سوی ایران رد می شد اما براساس گزارشی که بیمه مرکزی از نهایی شدن این قرارداد منتشر کرده است، اسکور فرانسه با قبول پیشنهادات طرف ایرانی برای اصلاح قرارداد بیمه اتکایی و با توافق طرفین آن را امضا کرده است.

باید توجه داشت که در سال های گذشته و همزمان با تحریم از ارائه خدمات به شرکت های داخلی امتناع می‌کردند و این خطر بالقوه وجود داشت که ریسک در درون کشور حبس شود. نقل و انتقالات ارزی و تحریم های OFAC در ارتباط با موسسات بیمه ای ایران از جمله بیمه مرکزی، مهم ترین موانع همکاری شرکت های بیمه ایرانی با بیمه گران اتکایی محسوب می شد که پس از برجام این موانع رفع و ارائه پوشش های بیمه اتکایی به ریسک های موجود در ایران مجاز شد.

هر چند در سال های گذشته و برای مقابله با تحریم، صندوق مشترک بیمه توسط شرکت های بیمه گر داخلی ایجاد شد اما نباید از این واقعیت غافل شد که در صورتی که کشور شاهد زلزله یا سیل بزرگی بود نه تنها تمامی شرکت های بیمه گر داخلی ورشکسته می شدند بلکه این امکان وجود داشت که قادر به انجام تعهدات خود در قبال بیمه گذاران نیز نباشند.

بعد از امضای برجام اشتیاق همکاری با شرکت های بیمه ایرانی و بازگشت به بازار ایران به حدی بود که به طور میانگین هر هفته یک هیات از طرف شرکت های بزرگ، کارگزاران و بیمه گران اتکایی از کشورهایی مانند انگلیس، فرانسه، سوئیس، ژاپن و کره جنوبی به ایران سفر کرده اند که نتیجه حاصل از آن خروج بخشی از ریسک های نفت و انرژی، هواپیما و قراردادهای اتکایی بوده است.

تقریبا تمامی فعالان صنعت بیمه تاکید دارند که همکاری با شرکت های بزرگ اتکایی دنیا می تواند به افزایش سطح دانش و آگاهی فعالان این صنعت به ویژه در حوزه مدیریت ریسک کمک کند. بعد از برجام و با گشایش های حاصل شده چندین سمینار آموزشی در حوزه های بیمه های اتکایی از سوی برخی از شرکت های بیمه و بیمه اتکایی اروپایی در تهران برگزار شد.

سال گذشته نیز عبدالناصر همتی به لندن، مونیخ و پاریس سفر کرد تا زمینه همکاری و ورود مجدد شرکت های بزرگ بیمه گر و بیمه اتکایی مانند لویدز لندن، مونیخ ری، پارتنرری سوئیس و اسکور فرانسه را به بازار ایران فراهم کند.

قرارداد اخیر بیمه اسکور فرانسه با ایران می تواند ضمن آنکه مانع از حبس ریسک ها در درون کشور شود (دست کم در ارتباط با حوادث فاجعه آمیز) بلکه راه را برای ورود سایر شرکت های بزرگ بیمه گر از جمله لویدز لندن، مونیخ ری، سوئیس ری، کی شور، و ... به بازار ایران فراهم کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • ۵ سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد
  • ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • ۵ سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • چه کشورهایی در گذشته جزئی از خاک ایران بوده‌اند؟