Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند گفت: اراضی زیر پوشش آبیاری تحت فشار این شهرستان ۳۳۰۰ هکتار است که از این میزان ۲۷۵۰ هکتار آن آبیاری بارانی و ۵۵۰ هکتار آن به‌صورت آبیاری قطره‌ای است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر کریمی مدیر جهادکشاورزی شهرستان شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما گفت: از ۴۶ هزار هکتار اراضی زراعی شهرستان شازند، ۲۱ هزار هکتار آن کشت دیم، ۲۰ هزار هکتارآن کشت آبی و ۵ هزار هکتار نیز مربوط به باغات شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ۴۶ هزار هکتار اراضی شهرستان ۲۱ هزار هکتار زیر کشت گندم دیمی قرار می‌گیرد، افزود: از اراضی آبی قابل کشت شهرستان، ۸ هزار هکتار تحت پوشش کشت گندم پاییزه، ۳۵۰۰ هکتار کشت جو و ۵۰۰ هکتار کشت کلزا است و مابقی آن به صورت آیش و کشت بهاره است.

تولید سالانه ۶۸ هزار تُن گندم در شازند/رتبه نخست شازند در تولید لوبیا

مدیر جهادکشاورزی شهرستان شازند بیان کرد: میانگین برداشت گندم از اراضی آبی شهرستان ۴ تُن در هکتار و در اراضی دیم این میزان یک تُن و ۲۰۰ کیلوگرم است که با درنظر گرفتن این ارقام میزان تولید گندم شازند سالانه به ۶۸ هزار تُن می‌رسد.

کریمی با بیان اینکه شازند رتبه نخست میزان گندم تولیدی استان را در سال گذشته به خود اختصاص داد، ادامه داد: شهرستان شازند در کشت لوبیا نیز با سطح زیر کشت ۳۲۰۰ هکتار و با تولید ۸۱۰۰ تُن رتبه نخست استان، در علوفه رتبه چهارم، در تولید جو رتبه سوم و در تولید محصولات باغی مانند سیب، انار و گیلاس رتبه نخست استان را داراست.

وی درخصوص آبیاری تحت فشار شهرستان نیز بیان کرد: اراضی زیر پوشش آبیاری تحت فشار این شهرستان ۳۳۰۰ هکتار است که از این میزان ۲۷۵۰ هکتار آن آبیاری بارانی و ۵۵۰ هکتار آن به‌صورت آبیاری قطره‌ای است.

مدیر جهادکشاورزی شازند با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ پرونده متقاضی اجرای طرح آبیاری تحت فشار برای اراضی کشاورزی وجود دارد، اضافه کرد: امسال پیش بینی می‌شود که حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان تحت پوشش آبیاری بارانی قرار بگیرد.

کریمی بیان کرد: یکپارچه سازی اراضی، جایگزین کردن کشت محصولاتی که به منابع آبی کمتری نیاز دارند، احداث باغ در اراضی شیبدار و توسعه صنایع تبدیلی برنامه‌های جهاد در راستای مصرف بهینه از منابع آبی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد

ایسنا/همدان مدیر اداره جهادکشاورزی اسدآباد از افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در سال‌جاری در این شهرستان به نسبت سال گذشته خبر داد.

محمدکرم مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته میزان سطح زیرکشت کلزای این شهرستان حدود ۱۴۸ هکتار بوده که این میزان در سال زراعی جاری به ۳۷۰ هکتار افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تعهد کشت کلزا شهرستان اسدآباد در سال‌جاری حدود ۷۰۰ هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: از این میزان تعهد بیش از ۵۰ درصد تعهد محقق شده و ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان انجام شد.

مرادی، یکی از جمله مشکلات کشاورزان کلزاکار را سرمازدگی برشمرد و یادآور شد: امسال سرمازدگی سطح زیرکشت کلزا در این شهرستان موجب شد تا از ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان حدود ۲۰ هکتار آن دچار بدسبزی و سرمازدگی و شوک شود که با این اتفاق در حال حاضر سطح زیرکشت موجود حدود ۳۵۰ هکتار است.

وی از پیش‌بینی برداشت ۸۷۵ تا ۱۰۰۰ تن کلزا از مزارع این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد و تصریح کرد: از هر هکتار سطح زیرکشت کلزا میانگین ۲.۵ تا ۳ تن محصول قابل برداشت خواهد بود.

مرادی، تعداد کلزاکاران این شهرستان را ۱۲۸ نفر برشمرد و مطرح کرد: محصول کلزای شهرستان به کارخانه روغن نهاوند ارسال می‌شود، ضمن اینکه از سال گذشته در شهرستان بهار نیز یک سیلو برای تحویل و خرید تضمینی کلزاکاران اسدآبادی اختصاص داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان