Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا ناو هسته ای هواپیمابر رونالد ریگان را به سمت آبهای شبه جزیره کره فرستاد تا برای یک رزمایش در منطقه آماده شود.

به گزارش بولتن نیوز، این اقدام می تواند بخشی از توافق دو کشور آمریکا و کره جنوبی مبنی بر اینکه واشنگتن برخی از تسلیحات راهبردی خود را در منطقه مستقر خواهد کرد ، باشد.
این ناو که 'سی وی ان ـ 76 ' نیز خوانده می شود احتمالا ناو هواپیمابر پیشرو هسته ای آمریکاست که متعاقب آن ناوشکن های دیگری از این کشور و کره جنوبی در نزدیکی شبه جزیره کره آرایش داده خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از این اقدام بر اساس اطلاعات منتشره از سوی منابع دفاعی کره جنوبی این است که دو کشور در آبهای اطراف شبه جزیره کره رزمایش مشترک برگزار می کنند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی گزارش کرده است که طرفین در حال رایزنی هستند تا ناوهای هواپیمابر و کشتی های جنگی دیگری از آمریکا تا روز 15 اکتبر برای رزمایش در دریای شرقی وارد شوند.
انتظار می رود که غیر از ناو هسته ای هواپیمابر مذکور ، یک ناوشکن آجیس و یک ناو حامل موشک های هدایت شونده و یک زیردریایی اتمی آمریکا در قالب یک گروه هجومی وارد منطقه شوند.
رزمایش دو کشور تمرینات ضد زیردریایی و تعقیب و گریز کشتی ها و همچنین ردیابی موشک های کره شمالی را شامل می شود.
هنوز اطلاعات و زمان دقیق مشخص نشده است اما بر اساس این گزارش رزمایش حدود 20 اکتبر برگزار می شود و سپس ناوگان آمریکا در بندر بوسان کره جنوبی پهلو خواهد گرفت.
ناوهواپیمابر رونالد ریگان مساحت عرشه ای به اندازه سه زمین فوتبال دارد و 80 فروند جنگنده و بالگرد روی آن سوار می شود و پنج هزار خدمه دارد.
این در شرایطی است که پیشتر نیز شماری از جنگنده ها و بمب افکن های آمریکا در پی بالا گرفتن تنش ها با کره شمالی در سواحل اطراف این کشور پرواز کرده اند و ناوشکن 100 هزار تنی نیمیتز آمریکا با 333 متر طول در بندر یوکوسوکا ژاپن پهلو گرفته است.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد