Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت: هیچ اولویت اقتصادی به اندازه اولویت های نظام اسلامی و تصمیم گیری های شورای عالی امنیت ملی در موضوع اقلیم کردستان عراق اهمیت ندارد.

به گزارش ایرنا، «یحیی آل اسحاق» امروز (دوشنبه) در پایان نشست خبری با موضوع تحولات عراق و تاثیر آن بر روابط اقتصادی با ایران در محل اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و عراق در جمع خبرنگاران افزود: همه پرسی در اقلیم کردستان عراق انجام شده است و اینک تابع سیاست های کلی کشور در این زمینه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: اخذ این تصمیم بیشترین ضرر و زیان را به مردم کردستان و ملت کُرد وارد می کند و امیدواریم روابط توسعه ای و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با اقلیم کردستان تداوم داشته باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد: اراده ما در وهله نخست، تمکین به تصمیمات نظام اسلامی است و حال که همه کشورها بر «بد» بودن برگزاری همه پرسی در اقلیم کردستان اجماع نظر دارند، کردها نیز باید به آن تمکین کنند.
وی یادآوری کرد: برای تضمین کیان کشور، امنیت ملی و اهداف عالی نظام اسلامی جان داده ایم و روابط اقتصادی و کسب درآمد ارزی در مقابل آن مهم نیست؛ امروز هیچ چیز به اندازه اولویت های نظام برایمان اهمیت ندارد.
آل اسحاق تصریح کرد: تصمیم گیری شورای عالی امنیت ملی برای ما خط اصلی است و تابع آن خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به صادرات کشورمان به عراق که بیشتر شامل کالاهای مصرفی، مصالح ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی است، اظهار داشت: بازار عراق به دلایل مختلف برای کشورمان مهم است و تا 15 سال دیگر می تواند بازاری طلایی برای ایران مطرح باشد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق خاطرنشان کرد: این در حالی است که هنوز واحدهای اصلی و برندهای مشهور کشورمان وارد بازار عراق نشده اند و 80 درصد صادرات ما به این کشور را خدمات فنی و مهندسی تشکیل می دهد.
وی تاکید کرد: هرچند عراق بازاری بزرگ برای کشورمان است، اما فراموش نکنیم به مثابه جاده ای سنگلاخی است و فعالان اقتصادی علاقه مند به حضور در این کشور باید با سختی های کار در آنجا مواجه شوند.
آل اسحاق ابراز امیدواری کرد، برای حل این مشکلات، دولت و سازمان های بیمه ای کشورمان فعالتر اقدام کنند.
وی یادآوری کرد: با وجود پیگیری فعال ایران برای حضور در بازار عراق، اما عراقی ها رفتار خیلی خوبی با فعالان اقتصادی کشورمان ندارند و به رقبای ایران بیشتر توجه دارند.
به گزارش ایرنا، با وجود مخالفت های بین المللی، منطقه ای و دولت مرکزی عراق و مغایرت آشکار با قوانین بین المللی، همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق دوشنبه هفته گذشته در مناطقی از شمال عراق از جمله استان های اربیل، سلیمانیه و دهوک و مناطق مورد اختلاف از جمله کرکوک و خانقین برگزار شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام* 3065*2025*خبرنگار: محمد ملک دار* انتشار: لیلا جودی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با انتقاد از عملکرد وزارت میراث فرهنگی به دلیل کوتاهی در معرفی استان کرمان گفت: وظیفه وزارت میراث فرهنگی است که کرمان را معرفی کند و سوال اینجاست که کرمان با این همه ظرفیت‌های گردشگری چه جایگاهی دارد؟ 

سیدمهدی طبیب زاده ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کرمان و ظرفیت‌های آن متاسفانه آنگونه که باید معرفی نشده است.

وی با بیان این مطلب که کرمان نسبت به سایر استان‌های دیگر ناشناخته‌تر است، تصریح کرد: باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و رسانه‌ها کرمان را با آنچه که هست، معرفی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تصریح کرد: به دنبال معرفی متفاوت و واقعی استان کرمان هستیم و کرمان را به عنوان مقصد گردشگری و سرمایه‌‍گذاری قرار دهیم.

وی ادامه داد: رونق اقتصاد گردشگری کرمان مستلزم ورود توریست داخلی و بین المللی است و جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌تواند در این زمینه کمک کند.

طبیب زاده عنوان کرد: رسانه‌های استان در برگزاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بسیار موثر خواهند بود.  

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: برای برگزاری این جشنواره باید همه نهادها و سازمان‌ها همکاری کنند زیرا میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی به تنهایی نمی‌تواند آن را برگزار کنند.

وی اظهار کرد: صاحب نظران بگویند که تولید محتوای کرمان چگونه باشد تا گردشگران به استان جذب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار