Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ذخیره پسورد در مرورگرها؛ آری یا خیر؟،برای آگاه کردن مخاطبان از آخرین اخبار کسب و کارتان از ربات های تلگرام استفاده کنید و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،ذخیره پسورد در مرورگرها؛ آری یا خیر؟،برای آگاه کردن مخاطبان از آخرین اخبار کسب و کارتان از ربات های تلگرام استفاده کنید و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

جزئیات را در ادامه بخوانید...

ذخیره پسورد در مرورگرها؛ آری یا خیر؟

ایسنا:بهترین روش شناخته‌شده حفظ امنیت، ذخیره نکردن کلمات عبور یا همان پسورد است. به همین دلیل بیشتر مرورگرها قبل از ذخیره کلمه عبوری که توسط کاربر وارد شده است، از او درباره این کار سوال می‌پرسند و فقط در صورت موافقت کاربر اقدام به ذخیره‌سازی می‌کنند.

این موضوع زمانی اهمیت پیدا می‌کند که از رایانه‌های اماکن عمومی مثل کافی‌نت‌ها استفاده می‌کنند. کلمه‌های عبور ذخیره‌شده توسط مرورگر به سادگی قابل دستیابی هستند. اکثر کاربرانی که در سایت‌های مختلف مانند پست الکترونیک، شبکه‌های اجتماعی و غیره دارای یک پروفایل شخصی هستند و برای جلوگیری از هک شدن و امنیت اطلاعات خود باید از ذخیره شدن پسورد روی سیستم جلوگیری کنند.

ذخیره کردن یا غیرفعال کردن پسوردها در مرورگرها

در مرورگر فایرفاکس، در بخش passwords، دو گزینه Remember Passwords for sites وUse a master password وجود دارد.

با انتخاب گزینه اول، پسوردهایی که وارد می‌کنید، ذخیره می‌شود البته از قبل از ذخیره کردن پسورد، سوال می‌کند. با انتخاب گزینه دوم یک «پسورد اصلی» برای کلیه پسوردها در نظر گرفته می‌شود که بدون دانستن آن، هیچکس نمی‌تواند از پسوردهای ذخیره‌شده در مرورگر استفاده کند.

در مرورگر اینترنت اکسپلورور، ابتدا باید روی گزینه options Internet کلیک کنید.

برای حذف شدن یوزر پسوردهای قبلی می‌توان از دکمه Delete Auto Complete کمک گرفت.

در مرورگر گوگل کروم، با غیرفعال کردن گزینه offer to save your web passwords این مرورگر در خصوص ذخیره نام کاربری و رمزهای عبور از کاربر سوال نمی‌کند.

آموزش ساخت ربات تلگرام

گویا آی تی: یکی از ابزارهای مفید تلگرام برای آگاه کردن مخاطبان از آخرین اخبار کسب و کارتان استفاده از ربات ها است. ساخت ربات در تلگرام بسیار آسان بوده و نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد. در این نوشته قصد داریم تا چگونگی ساخت یک ربات را در تلگرام به شما آموزش دهیم.

در ابتدا به ربات Botfather در تلگرام بروید.

در مرحله ی بعد پس از دستورstart/ دستور newbot/ را ارسال کنید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید قرار گرفتن /

در ابتدای تمامی دستورها است.

پس از این مرحله پیغامی مشابه پیغام زیر برای شما ارسال می شود:
Alright, a new bot. How are we going to call it? Please choose a name for your bot.

در این مرحله شما باید نامی را برای ربات خود در نظر بگیرید.

پس از انتخاب نام Botfather از شما می خواهد تا یک آی دی برای ربات خود در نظر بگیرید.

سپس کدی برای تأیید اعتبار دسترسی به مدیریت ربات برای شما ارسال می شود. این کد باید به صورت محرمانه برای مراحل بعد نگاه داشته شود.

در مرحله ی بعد دستور setdescription/ را ارسال نموده و نام ربات خود را از لیست انتخاب کنید. در این جا می توانید توضیحی را در مورد ربات خود وارد نمایید.

برای وارد کردن عکسی برای ربات می توانید دستور setuserpic/ را وارد کنید.

در این مرحله شما بایستی به ربات Paquebot.io بروید و دستورstart/ را وارد نمایید.

در مرحله ی بعد addbot/ و کد مخفی خود را وارد کنید. دقت داشته باشید که بین دستور addbot/ و کد مخفی باید یک فاصله وجود داشته باشد.

در صورتی که شما تمامی مراحل را درست طی کرده باشید دستور ساخت ربات در چند ثانیه داده خواهد شد و پیغامی مشابه پیغام زیر برای شما نشان داده می شود:
Okay, I added you as owner of …

یعنی در این جا شما به عنوان مالک ربات شناخته شده اید.

اکنون می توانید با دستور subscribers/ تعداد افرادی که در خبرنامه ی تلگرامی شما عضو شده اند را مشاهده نمایید.

برای ارسال پیام به اعضای ربات می توانید با وارد شدن به ربات ساخته شده، دستور paquebot/ را وارد نموده و متن، عکس و ویدئوی مورد نظر خود را وارد نمایید. این پیام برای تمامی افرادی که عضو ربات شما شده‌اند ارسال خواهد شد.

آموزش غیر فعال کردن قابلیت اج اسکرین در گلکسی نوت 8

زومیت:ویژگی اج یکی از محبوب‌ترین قابلیت‌های سری جدید گوشی‌های سامسونگ است؛ اما برخی کاربران نمی‌توانند با آن کنار بیایند. با استفاده از این آموزش می‌توانید این قابلیت را به‌راحتی غیر فعال کنید.

قابلیت اج در سامسونگ گلکسی نوت ۸ امکان دسترسی آسان‌تر به مخاطبان و برنامه‌های معین را برای شما فراهم می‌کند. اما خیلی از مردم هرگز از قابلیت اج استفاده نمی‌کنند. اگر این قابلیت بیشتر از آنکه کار را برایتان آسان کند مزاحم است، ممکن است بخواهید آن را غیر فعال کنید. با زومیت همراه باشید تا جزئیات انجام این کار را برایتان تشریح کنیم.

غیر فعال کردن قابلیت اج اسکرین به سادگی زدن یک کلید از منوی تنظیمات است. این بدین معنی است که فعال و غیر فعال کردن ویژگی اج تنها چند لحظه زمان می‌برد.

۱. تنظیمات (settings) را باز کنید.

۲. روی صفحه نمایش (Display) تپ کنید.

اج اسکرین | edge screen

۳. در پایین صفحه روی Edge Screen تپ کنید.

۴. کلید روبروی Edge panels را لمس و آن را خاموش کنید تا قابلیت اج غیر فعال شود.

آموزش پیدا کردن نرم افزارهایی که در iOS 11 قابل استفاده نیستند

گویا آی تی: همزمان با رونمایی از آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس، اپل از IOS11 نیز پرده برداشت. ویژگی جدیدی که در این نسخه از سیستم عامل اپل وجود دارد، ۶۴ بیتی بودن آن است. یعنی تنها نرم افزارهای ۶۴ بیتی را می توان در این نسخه استفاده کرد. لذا از نرم افزارهای ۳۲ بیتی ای که برای IOS11 آپدیت نشده اند نمی توان در IOS11 استفاده نمود.
اما با این حال، اپل برای IOS11 ابزاری به کار برده که کاربر با استفاده از آن می تواند دریابد که کدامین نرم افزارهای نصب شده را نمی تواند در IOS11 استفاده کند. برای استفاده از این ابزار، مسیر زیر را طی کنید:


Setting> General> About> Application

در این قسمت می توانید فهرستی از نرم افزارهایی که نمی توانید آن ها را در IOS11 استفاده کنید را مشاهده نمایید.
البته که بسیاری از توسعه دهندگان اپ های IOS، به روزرسانی های لازم را برای استفاده از IOS11 ارائه کرده اند. اما با این حال، اگر تاکنون سیستم عامل آیفون خود را به IOS11 ارتقا نداده اید، بهتر است ابتدا از آپدیت نرم افزارهایی که استفاده می کنید مطمئن شوید و سپس برای ارتقای سیستم عامل خود به IOS11 اقدام کنید.

انواع روش های دسترسی به کامپیوتر از راه دور

دسترسی از راه دور به یک کامپیوتر شاید در نگاه اول مورد استفاده درصد زیادی از کاربران بخصوص در کشور ما نباشد؛ اما آنهایی که این کار را انجام داده باشند، تصدیق می‌کنند در مواقعی این دسترسی بسیار کاربردی و حتی نجات‌بخش است! اتصال به کامپیوتر از راه دور می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد: انجام کاری روی کامپیوتری در شرکت یا اداره، رفع ایراد روی کامپیوتر مقصد که کاربر آن در دسترس یا وارد نیست و در مواردی هم مدیریت فایل‌ها یا وبسایتی روی یک کامپیوتر سرور. برای این دسترسی از راه دور راهکارهای مختلفی وجود دارد که در این مطلب مروری روی آنها خواهیم داشت.

اتصال بی‌دردسر با TeamViewer

امروزه نرم‌افزار TeamViewer به گزینه نخست دسترسی از راه دور تبدیل شده و واقعا هم لایق این جایگاه است. این نرم‌افزار به کاربران اجازه می‌دهد بدون نیاز به دانش فنی و به آسانی ارتباط از راه دور را برقرار کنند و البته این سرویس به‌صورت کاملا رایگان عرضه می‌شود!

روش کار با TeamViewer ساده و سرراست است. هنگامی که این نرم‌افزار را روی کامپیوتر مقصد نصب و اجرا می‌کنید، کدی در ذیل گزینه Allow Remote Control به‌عنوان ID این کامپیوتر نمایش داده می‌شود. علاوه بر آن، رمز عبوری هم به‌صورت تصادفی برای شما تولید می‌شود که می‌توانید با کلیک روی آن، رمز عبور دلخواهتان را جایگزین کنید.

پس از آن با نصب و اجرای همین نرم‌افزار روی کامپیوتر مبدأ و ورود ID و رمز عبور در قسمت Connect to Partner، صفحه مانیتور کامپیوتر مقصد را مشاهده کرده و به آن دسترسی خواهید داشت.

در TeamViewer همچنین سیستمی برای مدیریت کامپیوترهای هدف از طریق یک حساب کاربری وجود دارد. به این صورت که با ایجاد یک حساب کاربری و ورود به آن روی کامپیوترهای مبدأ و مقصد، می‌توانید بدون نیاز به ورود ID و رمز عبور به آسانی به کامپیوتر مقصد متصل شوید.

یکی دیگر از نقاط قوت TeamViewer پشتیبانی آن از دستگاه‌ها و پلتفرم‌های مختلف است. علاوه بر نسخه سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس (که از سایت teamviewer.com قابل دانلود است)، شما می‌توانید با نصب نسخه همراه این نرم‌افزار روی گوشی‌های اندرویدی، آیفون و حتی بلک‌بری، به وسیله تلفن همراه‌تان نیز به کامپیوتر مقصد دسترسی داشته باشید. حتی اگر نیاز خاصی به دسترسی از راه دور ندارید، کار با محیط یک کامپیوتر روی صفحه گوشی از تفریحات جالب به شمار می‌آید!

دسترسی کلاسیک با Remote Desktop Connection

با توجه به سابقه دسترسی از راه دور، مایکروسافت از مدت‌ها قبل برنامه‌ای برای ارتباط با یک کامپیوتر ویندوزی در خود ویندوز گنجانده است. این برنامه Remote Desktop Connection یا به اختصار RDC نام دارد.

کار با RDC بسته به نوع دسترسی از راه دوری که انتظار دارید، می‌تواند ساده یا پیچیده باشد. مزیت بزرگ این نرم‌افزار آن است که نیازی به نصب روی کامپیوتر مقصد ندارد و با فعالسازی گزینه Allow Remote Assistance در بخش Properties System روی کامپیوتر مقصد، امکان ارتباط با آن فراهم خواهد شد.

اما شاید عیب اصلی آن این باشد که برای اتصال به یک کامپیوتر باید نام آن (اگر هر دو کامپیوتر در یک شبکه باشند) یا IP آن را بدانید.

اگر بخواهید از بیرون یک شبکه به کامپیوتری در داخل آن دسترسی پیدا کنید، حتی دانستن IP آن نیز کافی نخواهد بود و باید تنظیماتی در روتر برای انجام این ارتباط صورت پذیرد.

اما اگر شرایط مذکور برای ارتباط به وسیله RDC فراهم باشد، دسترسی به کمک این برنامه آسان و سریع خواهد بود. RDC همچنین تنظیمات مختلفی مربوط به کیفیت نمایشگر، صدا و خود اتصال را در اختیار می‌گذارد تا بتوانید از برقراری یک ارتباط پایدار اطمینان حاصل کنید. مایکروسافت در این زمینه کاربران دیگر سیستم عامل‌ها را هم فراموش نکرده و شما می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار RDC روی کامپیوترهای مک یا سیستم عامل‌های اندروید و iOS، از طریق دستگاه‌های مختلف به یک کامپیوتر ویندوز دسترسی داشته باشید.

ارتباط مرورگری با Chrome Remote Desktop

اگر قرار باشد جایزه‌ای برای عجیب‌ترین روش ارتباط از راه دور در نظر گرفته شود،‌ به احتمال فراوان این جایزه به Chrome Remote Desktop خواهد رسید که این کار را به وسیله مرورگر کروم انجام می‌دهد!

Chrome Remote Desktop در اصل یک افزونه برای کروم است و برای بهره‌گیری از آن باید مرورگر کروم روی هر دو کامپیوتر مبدأ و مقصد نصب باشد. روند راه‌اندازی Chrome Remote Desktop کمی پیچیده‌تر از دو گزینه پیشین است: ابتدا روی کامپیوتر مقصد افزونه را دانلود و نصب می‌کنید (از طریق web store کروم). با اجرای این افزونه، از شما خواسته می‌شود با اکانت گوگل‌تان وارد شوید و به این افزونه اجازه دسترسی بدهید تا بتواند تحت حساب کاربری شما، کامپیوترهای مقصد، را مدیریت کند. سپس با کلیک روی دکمه Enable Remote Connections و تائید، فایل نصبی نرم‌افزاری به نام Chrome Remote Desktop App دانلود می‌شود. آن را اجرا و برنامه را نصب کنید. سپس دوباره سراغ افزونه می‌روید و این‌بار از شما خواسته می‌شود کدی شش رقمی را برای انجام ارتباط با این کامپیوتر تعیین کنید. پس از این مرحله، کامپیوتر مقصد برای دسترسی از راه دور آماده است! این کار را می‌توانید برای چند کامپیوتر مقصد دیگر نیز انجام دهید.

حال با نصب این افزونه روی کامپیوتر مبدأ و ورود به حساب کاربری‌تان لیست کامپیوترهای مقصد را مشاهده می‌کنید. با کلیک روی یکی از آنها و تایپ کد شش رقمی تعیین‌شده برای آن کامپیوتر (که در اصل رمز عبور آن به شمار می‌آید)، به کامپیوتر مقصد دسترسی یافته و می‌توانید از آن استفاده کنید.

ارتباط از طریق افزونه Chrome Remote Desktop سریع و خوب است، اما ایراد اصلی آن، ارائه نشدن نرم‌افزارهای موبایلی برای آن و همچنین نبود پشتیبانی درست و حسابی برای رفع ایراداتش است!

علاوه بر سه گزینه‌ای که در متن بیان کردیم، نرم‌افزار دیگری که در بحث دسترسی از راه دور طرفدارانی پیدا کرده، Splashtop است. Splashtop در حالت پایه شبیه به TeamViewer است، اما با دو برنامه متفاوت برای دستگاه مبدأ و کامپیوتر مقصد. Splashtop Streamer روی کامپیوتر مقصد (ویندوز یا مک) نصب می‌شود و Splashtop Personal app روی کامپیوتر یا موبایل/تبلتی که می‌خواهید به وسیله آن متصل شوید. با نصب و راه‌اندازی این دو برنامه که کار آسانی است، Splashtop به شما اجازه می‌دهد به کامپیوترهایی که با دستگاه مبدأ در یک شبکه هستند دسترسی پیدا کنید.

قدرت Splashtop در پخش چندرسانه‌ای از راه دور خودش را نشان می‌دهد. بنابراین اگر دوست دارید با تبلت یا گوشی‌تان، فیلمی را از روی کامپیوتر دیگری در خانه پخش کنید، می‌توانید روی این برنامه حساب کنید.

البته قابلیت‌های Splashtop به پخش فیلم یا صدا محدود نمی‌شود و با این برنامه امکان دسترسی به فایل‌ها و اجرای نرم‌افزارها را هم خواهید داشت.

نقطه منفی Splashtop آن است که در نسخه شخصی (Personal) این نرم‌افزار اجازه دسترسی اینترنتی به کامپیوتر مقصد وجود ندارد و برای این کار باید از نسخه‌های بیزینسی آن استفاده کنید که دیگر رایگان نخواهد بود!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!

 عصر ایران؛ امید خزانی*- سندروم استکهلم پدیده‌ای روانی است که قربانی با آزارگر خود و یا گروگان با گروگان‌گیر حس هم‌دلی و حتی وفاداری دارد! اما ارتباط این موضوع با مدارس ابتدایی و کودکان معصوم چیست‌؟ 

  ما - والدین که فرزندان‌مان را مال خود و نه از خود می‌دانیم - با این فرشتگان معصوم کاری می‌کنیم که بی‌شباهت نیست به پدیده سندروم استکهلم و هم‌دلی با گروگان‌گیران که برخی از مدارس ابتدایی‌اند.  

   این تمثیل از آن روست که والدین با دستان خود فرزندان خود را به مدارسی می‌سپارند که با جان و جسم کودکان‌شان چون یک‌ گروگان رفتار کنند و حتی در این روند نهایت هم‌کاری را  نشان می‌دهند و حتی خواستار فشاری بیشتر(‌شما بخوانید آزاری بیشتر) از جانب مدرسه متبوع می‌شوند. 

 قبلاً مطلبی با عنوان " آموزش فرزند یا فرزند کشی " در اینجا ( لینک) منتشر شد و مقایسه ای تطبیقی با کشورهای دنیا در روند آموزش ابتدایی آورذه شد که نشان می داد ساعات آموزش ابتدایی در ایران از متوسط آموزش دنیا ۳۰۰ الی ۴۰۰ ساعت بیشتر است و این با همکاری والدین صورت می پذیرد که به نظر نویسنده فاجعه بار است و در گذر زمان باعث فرسودگی کودکان در بستر آموزش می‌شود. اخیرا کودکی ۹ ساله از نزدیکان را دیدم که در اثر فشار بیش از حد درسی والدین تحصیلکرده اش و الزام آنها برای آمادگی آزمون  دچار اسپاسم عضلانی شده بود و کودکی اش به تاراج رفته بود!  چند نکته به اختصار در باب این پدیده عرض می کنم:

۱. اگر پدران سنت زده ما خطاب به معلمان می گفتند " گوشت فرزندم مال تو استخوان اش مال من " ؛ این روز ها خیلی از والدین مجوز شدیدتر از این برخوردها را به مدارس فرزندانشان می دهند اما نه در قالب تنبیه بدنی بلکه بسی فراتر؛ تلقین دایمی حس ناکافی بودن! دقت بفرمایید برای یک کودک ۷ تا ۱۰ ساله!

۲. بارها شاهد بوده ام که والدین از مدارس متبوع شان خواسته اند که فرزند ۹ ساله آنها را برای آزمون آماده کنند . آزمونهای بی پایانی چون مدارس تیزهوشان ؛ آزمون مدارس خاص( شما بخوانید مراکز گروگانگیری ویژه)  و غیره.

اهداف دوره ی آموزشی ابتدایی کم و بیش در اکثر کشورهای پیشرفته و حتی با تعریف یونسکو بر ۳ مبنای زیر استوار است : یادگیری مبانی سواد و اعداد؛ یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد شوق و علاقه برای یادگیری !! در کجای این هدف گذاری جهانی آماده سازی برای آزمون های خاص گنجانده شده است که شمای والدین روان کودک ۹ ساله تان را آزار می دهید و حتی بابت آن هزینه می پردازید؟ این اتحاد والدین و مدارس علیه یه کودک ۸-۹ ساله چه منطق و مبنایی جز کودک آزاری می تواند داشته باشد. البته همه کودکان در اثر فشارهای اینچنینی دچار اسپاسم عضلانی نمی شوند اما آثار ماندگار مخرب روحی بر وجودشان می نشیند!  از دوره ابتدایی همان را انتظار باید داشت که عقلای جهان بر آن اجماع کرده اند!  


۳. هر نوع آموزش با عنصر انضباط ( دیسیپلین) گره خورده است. گزاره های آموزش در فضای شاد و غیره لزوما در مقام عمل جوابگو نیستند. آموزش برای کودک دوره ابتدایی با محدودیت انضباط پذیری و زمان حداقلی سرو کار دارد. ظرفیت انضباط پذیری یک کودک دوره ابتدایی بسیار محدود و شکننده است. این محدودیت ها قابلیت توسعه‌ دارند اما قطعا در افق ۱۲ ساله باعث فرسایش آموزشی خواهند شد!

۴. بقول فرنگی ها " شیطان در جزییات است " بسیاری از آزمون های متداول آموزشی از جمله achievement test , proficiency test و competency test و Aptitude test که نسخه بومی شده آنها در مدارس ما نیز استفاده می شود با ده ها متغیر و پارامترهای اجرایی و نیروهای مجرب آموزش دیده قابلیت اجرا و نتیجه درست دارند! با زیرساخت های موجود سخت افزاری و نیروی انسانی اشغال در اکثر مدارس ابتدایی نتایج درستی برای این آزمون ها متصور نیست! 

۵. آموزش و در کل علوم انسانی بسیار ظریف و شکننده است و از قوانین پوزیتیویستی تبعیت نمی کنند. به این معنا که از درستی گزاره الف و گزاره ب لزوما درستی گزاره ج حاصل نمی شود. اگر موفقیت فرمول واحدی داشته باشد که ندارد آن فرمول در مورد فرزند شما با متغیرهای زیادی سروکار خواهد داشت و لزوما نتیجه نخواهد داد. آنچه که برای موفقیت در اکثر مدارس پایه و ابتدای ما ریل گذاری شده با نوعی آزار و خشونت پنهان گره خورده است و ره به ترکستان می برد ! جاده با کیفیت ؛ خودرو استاندارد ؛ راننده مجرب و ساعت رانندگی استاندارد سفر ایمن را به دنبال دارد ! 

۶. بارها شنیده ایم که برای ساختن یک کشور از مدارس ابتدایی شروع کنید و نیک می دانیم که کشورهای توسعه یافته ۱۰ درصد تولید ناخاص داخلی را صرف آموزش بویژه آموزش پایه می کنند و آموزش پایه درست از وظایف ذاتی دولت هاست ! بله همه اینها درست است اما عجالتا در فقدان این درایت ها از تبدیل فرزندتان به ربات آزمون دهنده بپرهیزید!

  ۷. به پشتوانه دو دهه تجربه در آموزش عرض می کنم اکثر برنامه هایی که در قالب فوق برنامه در مدارس غیردولتی ارایه می شود فاقد عمق لازم است و غالبا سطحی است. برای مثال ۳ سال زبان فوق برنامه مدارس تقریبا معادل ۸ ماه آموزش در موسسات معتبر زبان است! 

   پی نوشت: هر نوع آموزش در هر سطحی که در دوره کودکی ( زیر ۱۲ سال) متصور است قابلیت جبران در دوره نوجوانی را داراست اما و هزار اما که کودکی از دست رفته هرگز جبران پذیر نیست چه برسد به آزار و آسیب های روحی که عمری ممکن است گریبانگیر کودک شما باشد.
---------------------
*دکتریِ آموزش

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پدیده Disinfomedia؛ تهدیدی در خلأ آموزش سواد رسانه‌ای آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی؟!

دیگر خبرها

  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد