Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دکتر جهانگيري :خيرين، انسان هايي دلسوز و علاقمند به همنوع هستند كه در بخش هاي مختلف نظير سلامت و ساخت مدرسه وارد ميدان شده و با همت و تلاش آنان بخش زيادي از مشكلات اين بخش ها مرتفع شده است.
به گزارش خبرگزاري آريا ،جلسه ديدار اعضاء هيأت مديره و مسئولين مجمع خيرين سلامت كشور با معاون اول رئيس جمهور عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دكتر اسحاق جهانگيري در اين جلسه ضمن تسليت ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع) و گراميداشت ياد مرحوم نيري رييس اسبق كميته امداد امام خميني (ره)، با قدرداني از تلاش ها و اقدامات خيرين كشور در زمينه هاي مختلف گفت: خيرين، انسان هايي دلسوز و علاقمند به همنوع هستند كه در بخش هاي مختلف نظير سلامت و ساخت مدرسه وارد ميدان شده و با همت و تلاش آنان بخش زيادي از مشكلات اين بخش ها مرتفع شده است.
معاون اول رئيس جمهور با بيان اينكه دولت بار سنگيني بر دوش دارد و نيازها و انتظارات جامعه نيز روز به روز افزايش پيدا مي كند، خاطرنشان كرد: با افزايش جمعيت، خدماتي كه دولت مي تواند به جامعه ارايه دهد كاهش يافته و در اين شرايط حضور و نقش آفريني خيرين تاثير فراواني در خدمات رساني به مردم و بويژه نيازمندان داشته است به گونه اي كه در بخش مدرسه سازي، ميزان فعاليت خيرين تقريباً با اقدامات دولت برابري مي كند.
دكتر جهانگيري افزود: اخيراً در يكي از جلسات شوراي اقتصاد مصوبه اي تحت عنوان مسئوليت اجتماعي به تصويب رسيد كه بر اساس آن وزارت نفت درصد مشخصي از منابع مالي را بايد در منطقه محل اجراي پروژه ها براي مسائل اجتماعي هزينه كند كه اميدوارم اين امر به فرهنگ عمومي تبديل شود و بنگاه هاي بزرگ اقتصادي در مناطقي كه پروژه هاي خود را اجرا مي كنند مسئوليت اجتماعي بپذيرند و در حوزه هاي اجتماعي به مردم خدمت رساني كنند.
دكتر جهانگيري با تأكيد بر اينكه دولت به كمك هاي مردم و خيرين در بخش هاي مختلف نياز دارد، گفت: دولت در حد توان خود براي حل مشكلات خيرين بخش سلامت گام بر مي دارد و تلاش خواهيم كرد دغدغه ها و مسائل مطرح شده از سوي مجمع خيرين سلامت كشور را حل و فصل كنيم.
معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر اينكه هرچه جامعه فرهنگي تر شود و فرهنگ مردم در حوزه سلامت ارتقاء پيدا كند، از هزينه هاي درمان كشور كاسته خواهد شد، از وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خواست ترتيبي اتخاذ گردد تا از ظرفيت و توانمندي خيرين حوزه سلامت در بخش هاي مختلف درمان، پيشگيري و آموزش استفاده شود.
دكتر جهانگيري همچنين با اشاره به اقدامات انسان دوستانه پزشكان فعال در بخش خيرين سلامت گفت: لازم مي دانم از روحيه انسان دوستي و خدمت رساني پزشكان خير كه به نقاط دور افتاده و مناطق محروم كشور سفر مي كنند و به مداواي اقشار ضعيف جامعه مي پردازند نيز قدرداني كنم.
در اين جلسه وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز با اشاره به تلاش هاي اين وزارتخانه در جهت تقويت مجمع خيرين سلامت كشور، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي علاوه بر تقويت مجمع خيرين سلامت، معاونت اجتماعي را راه اندازي كرده تا بتواند اينگونه اقدامات را ساماندهي كرده و روند مشاركت خيرين سلامت كشور را بهبود بخشد.
در اين نشست معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هم گزارشي از برنامه ها و تلاش هاي اين وزارتخانه در جهت اجتماعي كردن سلامت در كشور و نيز ارتقاء دانش مردم در حوزه سلامت ارائه كرد و گفت: در حال حاضر 40 بيمارستان در كشور توسط خيرين اداره مي شود و يك بيمارستان هزار تختخوابي نيز توسط خيرين در حال احداث است.
وي با اشاره به احداث 400 درمانگاه خيريه در سطح كشور با مشاركت خيرين، خاطرنشان كرد: اين اقدامات علاوه بر مواردي است كه خيرين بيمارستان هايي را احداث كرده اند و اين مراكز درماني اكنون توسط بخش دولتي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اداره مي شود.
در اين جلسه برخي اعضاء هيأت مديره و مسئولين مجمع خيرين سلامت كشور نيز نظرات و ديدگاه هاي خود را مطرح كردند و ضمن تشريح مشكلات و مسائل اين بخش، پيشنهاداتي در جهت بهبود فعاليت مجمع خيرين سلامت كشور و تشويق خيرين به مشاركت در امر سلامت و بهداشت و درمان مطرح كردند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • از روان تا درمان
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد