Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - معاون اول رئيس جمهوري گفت: خيرين، انسان هايي دلسوز و علاقه مند به همنوع هستند که در بخش هاي مختلف نظير سلامت و ساخت مدرسه وارد ميدان شده و با همت و تلاش آنان بخش زيادي از مشکلات اين بخش ها مرتفع شده است.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني معاون اول رئيس جمهوري، اسحاق جهانگيري عصر دوشنبه در ديدار اعضاء هيات مديره و مسوولان مجمع خيرين سلامت کشور با تسليت ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع) و گراميداشت ياد مرحوم نيري رييس اسبق کميته امداد امام خميني(ره)، افزود: دولت بار سنگيني بر دوش دارد و نيازها و انتظارات جامعه نيز روز به روز افزايش پيدا مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با قدرداني از تلاش ها و اقدامات خيرين کشور در زمينه هاي مختلف ادامه داد: با افزايش جمعيت، خدماتي که دولت مي تواند به جامعه ارايه دهد کاهش يافته و در اين شرايط حضور و نقش آفريني خيرين تاثير فراواني در خدمات رساني به مردم و بويژه نيازمندان داشته است به گونه اي که در بخش مدرسه سازي، ميزان فعاليت خيرين تقريبا با اقدامات دولت برابري مي کند.
جهانگيري افزود: اخيرا در يکي از جلسات شوراي اقتصاد مصوبه اي تحت عنوان مسووليت اجتماعي به تصويب رسيد که بر اساس آن وزارت نفت درصد مشخصي از منابع مالي را بايد در منطقه محل اجراي پروژه ها براي مسائل اجتماعي هزينه کند که اميدوارم اين امر به فرهنگ عمومي تبديل شود و بنگاه هاي بزرگ اقتصادي در مناطقي که پروژه هاي خود را اجرا مي کنند مسئوليت اجتماعي بپذيرند و در حوزه هاي اجتماعي به مردم خدمت رساني کنند.
جهانگيري با تاکيد بر اينکه دولت به کمک هاي مردم و خيرين در بخش هاي مختلف نياز دارد، گفت: دولت در حد توان خود براي حل مشکلات خيرين بخش سلامت گام بر مي دارد و تلاش خواهيم کرد دغدغه ها و مسائل مطرح شده از سوي مجمع خيرين سلامت کشور را حل و فصل کنيم.
معاون اول رييس جمهوري با تاکيد بر اينکه هرچه جامعه فرهنگي تر شود و فرهنگ مردم در حوزه سلامت ارتقاء پيدا کند، از هزينه هاي درمان کشور کاسته خواهد شد، از وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي خواست ترتيبي اتخاذ تا از ظرفيت و توانمندي خيرين حوزه سلامت در بخش هاي مختلف درمان، پيشگيري و آموزش استفاده شود.
جهانگيري همچنين با اشاره به اقدامات انسان دوستانه پزشکان فعال در بخش خيرين سلامت اظهار داشت: لازم مي دانم از روحيه انسان دوستي و خدمت رساني پزشکان خير که به نقاط دور افتاده و ممناطق محروم کشور سفر مي کنند و به مداواي اقشار ضعيف جامعه مي پردازند نيز قدرداني کنم.
در اين جلسه حسن قاضي زاده هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي نيز با اشاره به تلاش هاي اين وزارتخانه در جهت تقويت مجمع خيرين سلامت کشور، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي علاوه بر تقويت مجمع خيرين سلامت، معاونت اجتماعي را راه اندازي کرده تا بتواند اينگونه اقدامات را ساماندهي کرده و روند مشارکت خيرين سلامت کشور را بهبود بخشد.
در اين نشست معاون اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي هم گزارشي از برنامه ها و تلاش هاي اين وزارتخانه در جهت اجتماعي کردن سلامت در کشور و نيز ارتقاء دانش مردم در حوزه سلامت ارائه کرد و گفت: در حال حاضر 40 بيمارستان در کشور توسط خيرين اداره مي شود و يک بيمارستان هزار تختخوابي نيز توسط خيرين در حال احداث است.
وي با اشاره به احداث 400 درمانگاه خيريه در سطح کشور با مشارکت خيرين، خاطرنشان کرد: اين اقدامات علاوه بر مواردي است که خيرين بيمارستان هايي را احداث کرده اند و اين مراکز درماني اکنون توسط بخش دولتي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اداره مي شود.
در اين جلسه برخي اعضاء هيات مديره و مسئولين مجمع خيرين سلامت کشور نيز نظرات و ديدگاه هاي خود را بيان و ضمن تشريح مشکلات و مسائل اين بخش، پيشنهاداتي در جهت بهبود فعاليت مجمع خيرين سلامت کشور و تشويق خيرين به مشارکت در امر سلامت و بهداشت و درمان مطرح کردند.
سيام**6984**ناشر:کاردان راد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند

مدیرکل محیط زیست استان کرمان، گفت: مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات آلودگی محیط زیست را برطرف می‌کند و این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود. - اخبار استانها -

مجتبی نیک‌طبع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه امسال شاهد بارندگی‌های خوبی در سطح استان کرمان بودیم، اظهار داشت: اگر روند قبل ادامه داشت، امسال مشکلات و معضلات عدیده‌ای را در سطح استان در حوزه‌های مختلفی از جمله وقوع ریزگرد، تامین منابع غذایی، تامین آب حیات وحش و آب جوامع انسانی داشتیم و این بارندگی‌ها تا اندازه‌ای شرایط استان را بهبود بخشیده است.

وی با بیان اینکه 22 آوریل هر سال مصادف با سوم اردیبهشت به عنوان روز جهانی زمین پاک نامگذاری شده است، گفت: در کشور ما به این مناسبت از سوم تا نهم اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه محیط زیست به نوعی همه ابعاد زندگی بشر را در برمی‌گیرد، ادامه داد: محیط زیست چهار مولفه اصلی آب، خاک، هوا و تنوع زیستی را شامل می‌شود که هر چهار مولفه آن به طور مستقیم بر هم اثر می‌گذارند.

وی با بیان اینکه تخریب هر کدام از این مولفه‌ها باعث تخریب و ایجاد نواقصی در دیگر اجزای اکوسیستم می‌شود، افزود: در میان این چهار مولفه خاک به عنوان مادر رشد و نمو در سیاره زمین است و مباحث زیادی در این زمینه وجود دارد.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه آمارها نشان از آن دارد که در دو دهه اخیر و حتی دهه‌های قبل کارکردهای خوبی در حوزه محیط زیست نداشتیم، بیان کرد: بسیاری از گونه‌های گیاهی و جانوری نه تنها در کشور ما که در دنیا منقرض شده است.

وی با بیان اینکه اکوسیستم‌های آبی و خاکی به شدت تخریب شده است، افزود: این اتفاقات و مسائل سلامت روحی و جسمی جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده و امروز زمین به عنوان مادر حیات دستخوش تغییرات زیادی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه اصلی‌ترین مولفه‌هایی که امروزه این تخریب را رقم می‌زند، فعالیت‌های معدنی، صنعتی و انسانی است، ادامه داد: در حوزه انسانی این تخریب‌ها شامل مواردی چون فرسایش‌ها در حوزه کشاورزی و تغییر کاربری‌ها است.

وی با بیان اینکه پسماند‌ها یکی از مهمترین چیزهایی هستند که جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده‌اند، گفت: اگر به موضوع پسماندها توجه جدی نکنیم با توجه به شدت و رشد جمعیتی که در دنیا داریم در دهه‌های بعد با مشکلات اساسی مواجه می‌شویم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه روزانه بین 56 تا 57 هزار تن زباله در کشور ما تولید می‌شود که چیزی در حدود 12 درصد آن پلاستیک است، بیان کرد: همه این پسماندها به صورت مستقیم و غیرمستقیم خاک و محیط زیست ما را آلوده می‌کند.

وی با بیان اینکه پسماندهای مختلفی در حوزه کشاورزی، پزشکی و خانگی داریم اما عموم مردم با پسماندهای خانگی سروکار دارند که بخش زیادی از پسماندها را شامل می‌شود، افزود: با مدیریت این پسماندها خیلی از مشکلات ما حل می‌شود اگر بتوانیم فرهنگ‌سازی در این حوزه را در سطح جامعه ارتقا دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز جهانی زمین پاک «سیاره زمین در برابر پلاستیک» است، گفت: در کشور ما نیز شعار هفته زمین پاک 1403 با عنوان «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه پلاستیک‌ها و مشتقات آن نقش زیادی در تخریب و آلودگی‌های زمین دارد، ادامه داد: برای مدیریت پسماندها نیازمند فرهنگ‌سازی در لایه‌های مختلف هستیم و در این حوزه راه زیادی در پیش داریم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه اعتقاد داریم که این کار را باید از سنین پایین و در مدارس آغاز کنیم تا شاهد نتایج مثبت آن باشیم، بیان کرد: به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مدیریت پسماند در جامعه هستیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان