Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@02:29:59 GMT

آغاز تحول در تغذیه زنبورهای عسل

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۲۷۶۰۴

رئیس بخش بهداشت و بیماری‌های زنبورعسل موسسه واکسن و سرم سازی رازی، از آغاز تحقیقات برای بهره‌گیری از پروبیوتیک‌های مفید در تغذیه زنبورها خبر داد.

خبرگزاری مهر: رئیس بخش بهداشت و بیماری‌های زنبورعسل موسسه واکسن و سرم سازی رازی، از آغاز تحقیقات برای بهره‌گیری از پروبیوتیک‌های مفید در تغذیه زنبور‌ها خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس بخش بهداشت و بیماری‌های زنبور عسل و معاون پژوهشی موسسه واکسن و سرم سازی رازی گفت: در راستای توسعه مبارزه بیولوژیک با بیماری‌ها و همچنین پیشگیری و کنترل عوارضی که می‌تواند بهره‌وری را در صنعت زنبورداری تحت تاثیر منفی قرار دهد، شناسایی باکتری‌های پروبیوتیک در موسسه رازی در دستور کار قرار داشته و امید می‌رود تا سال‌های آینده به نتیجه قطعی برسد.

مجتبی محرمی، با اشاره به اینکه پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که می‌توانند از دستگاه گوارش زنبورعسل، گرده گل و ژل رویال استخراج شوند، افزود: پس از جداسازی، این باکتری‌ها می‌توانند به عنوان مکمل غذایی برای زنبور‌ها استفاده شده و از این طریق بسیاری از عوامل بیماری‌زا را مهار کنند.

وی تاکید کرد: پس از تحقیقات صورت گرفته در این راستا و مثبت بودن نتایج به دست آمده، مکمل‌های حاوی پروبیوتیک تجاری سازی شده و در اختیار زنبوردار‌ها قرار خواهد گرفت. اتفاقا یکی از اولویت‌هایی که صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری در دستور کار قرار داده، تجاری سازی محصولات مختلف از جمله زهر زنبور، ژل رویال، عسل و ... است که فراورده‌های پروبیوتیکی نیز می‌تواند در این راستا هدایت شود. ضمن اینکه موسسه رازی و صندوق با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان، موارد گفته شده را با جدیت تمام پیگیری می‌کنند.

محرمی، با بیان اینکه از سال ۹۰ تاکنون روش تشخیص هفت بیماری ویروسی از لحاظ آزمایشگاهی شناسایی شده است، عنوان کرد: پیش از این بیشتر بیماری‌های زنبور تنها با علائم بالینی قابل تشخیص بود و به دلیل مشابهت‌های فراوان، این تشخیص نمی‌توانست قابل اطمینان باشد. در حالی که تشخیص آزمایشگاهی، درصد خطا را در این زمینه به صفر نزدیک می‌کند.

رئیس بخش تشخیص، بهداشت و بیماری‌های زنبورعسل موسسه واکسن و سرم سازی رازی، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور قدرتمند ایران در چهل و پنجمین کنگره آپی‌موندیای ترکیه، گفت: کنگره آپی‌موندیا یکی از مهم‌ترین رویداد‌های بخش زنبورداری به شمار می‌رود که خوشبختانه امسال با تلاش‌های صورت گرفته از طرف صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری، بیش از ۳۰۰ نفر از زنبورداران با بهره‌گیری از ۱۲ غرفه در آن شرکت کرده و با توجه به استقبال صورت گرفته، به نظر می‌رسد این حضور در سال‌های آینده بسیار پررنگ‌تر باشد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • ابوترابی: «وعده صادق» آغاز تحول در منطقه و معادلات سیاسی است
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • 10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)