Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ نبود نظارت و رعایت نکردن اصول فنی و استانداردها در ساخت مسکن منجر به کاهش ایمنی و بازی با جان مردم شده است .

بنا به این گزارش کارشناسان رعایت اصول ایمنی در ساخت و ساز و نظارت بر آن را مهم ترین عوامل ساختمان سازی مطلوب می دانند اما برخی دیگر بر این باورند که کیفیت مصالح مصرفی و نحوه مصرف آنها با اهمیت ترین دلیل برای ساخت و ساز مطلوب است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حالی مسئولان کهگیلویه و بویراحمد به استفاده از مصالح ساختمانی بی کیفیت در استان هشدار داده‌اند اما هنوز ساختمان‌سازی با خشت کج ادامه دارد.

مدیرکل دفتر فنی استانداری با بیان اینکه 10 درصد از واحدهای تیرچه و بلوک استان مجوز استانداردسازی دارند گفت: از 84 واحد تولید شن و ماسه استاندار تنها نیمی از آنها دارای مجوز هستند.

آقای سهمگین با اشاره به اینکه میانگین عمر مفید پروژه‌های عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد حدود ۳۰ سال بوده افزود: دو دلیل مهم آن استفاده از مصالح ساختمانی غیراستاندارد و نامرغوب و بکارگیری کارگران ساختمانی بدون مهارت است.

در حالی که مقاوم سازی ساختمان‌ها در مقابل بلایای طبیعی همچون زلزله سال‌هاست که در استان مورد توجه است اما امروز معلوم نیست که با استفاده از این مصالح چه تعداد خانه و پروژه در کهگیلویه و بویراحمد احداث شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استفاده از مصالح غیراستاندارد و بی‌کیفیت در ساخت منازل مسکونی بیشتر از پروژه‌های عمرانی بوده و در این زمینه می‌گوید: شکل استفاده از مصالح ساختمانی غیراستاندارد و نامرغوب در پروژه های عمرانی بخش دولتی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نظارت و کنترل لازم کمتر از ساخت و سازهای مسکونی در این استان است.

پژمان نیک‌اقبالی البته معتقد است که باید به شدت با این‌گونه تولیدکنندگان برخورد شود اما اینکه چه کسی جوابگوی بناهای غیر ایمن است معلوم نیست.

به سرعت تعیین تکلیف شوند این را پارسال آقای نوروزی رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از مسئولان استان در زمینه تولید مصالح ساختمانی غیر استاندارد درخواست کرد و گفت: یکی از راهکارهای مناسب برای رفع این مشکل اساسی تعیین تکلیف هر چه سریعتر واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی غیراستاندارد و نامرغوب استان با روش برخورد و یا ترغیب صاحبان آنها به بهبود کیفیت تولیدات است.

گفتنی است با شرایط موجود بحران استاندارد در ساخت منازل مسکونی و پروژه‌های عمرانی در این استان ادامه پیدا می‌کند و مردم در ساخت و سازهای خود مجبور به استفاده از مصالح فاقد کیفیت هستند.

این روزها طرح بازسازی بافت های فرسوده در شهرهای استان در سه شهر گچساران، یاسوج و دهدشت در دست اجرا است اما مردم مقاومت بناهای فرسوده خود را بیشتر از بناهایی جدید می دانند که قرار است با مصالح بی کیفیت در کمترین زمان ممکن ساخته شود .

انتهای پیام/غ

90درصدواحدهای تیرچه و بلوک استان مجوز استانداردسازی ندارند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز _چهاردهم اردیبهشت_ در نشست با در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران، اظهار کرد: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و انتظار مردم از مسئولان هزینه کرد این اعتبارات در حوزه عمرانی و مبلمان شهری توسط شهرداری‌های استان است.

وی افزود: سال گذشته از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه گاهی مبالغ پرداخته شده صرف پرداخت حقوق کارگران شده‌است، گفت: دغدغه ما مصرف بهینه تخصیص‌های مذکور و جهت‌دهی به سمت پروژه‌های عمرانی است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌های سه شهر بزرگ استان لیستی از پروژه‌های عمرانی در جهت بهبود فضای شهری ارائه دهند تا از محل آلایندگی اعتبارات پروژه‌ها اختصاص یابد.

کد خبر 750359

دیگر خبرها

  • بارش باران همراه با تند باد و رعدو برق در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • طراوت باران بهاری به طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد