Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که وزارت کشور از تغییر برخی استانداران تا مهر ماه امسال خبر داده است در این میان گویا تغییر استاندار زنجان نیز دور از ذهن نخواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازموج رسا;31 مهر ماه سال گذشته بود که اسدالله درویش‌امیری به عنوان استاندار زنجان انتخاب شد، تغییر استاندار زنجان در سال گذشته به دلیل انتصاب جمشید انصاری به سمت ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور بود اما این روزها با تشکیل دولت دوازدهم تغییر دوباره استانداران نیز مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با احتمال تغییر استانداران در دولت دوازدهم گزینه‌هایی برای استانهای مختلف مطرح هستند که در این میان وزارت کشور تصمیم نهایی را برای تغییر یا ابقای استانداران خواهد گرفت.

در استان زنجان نیز گویا در صورت تغییر تغییر یک درمیان استاندار بومی با غیربومی و بالعکس باب خواهد شد چرا که این روزها از میان گزینه‌های مطرح بیشترشان بومی هستند.

طی روزهای گذشته نام هوشمند صفایی مطرح شد و وی نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرد که فعلا این خبر را تکذیب می‌کنم.

با پشت سرگذاشتن هفته دولت و کامل شدن تیم جدید حسن روحانی در دولت دوازدهم تغییر یا ابقا استانداران نیز کلید خواهد خورد، علاوه بر هوشمند صفایی نام دو گزینه نام آشنا که منتسب به جریان اصلاحات است، دیده می‌شود گزینه‌هایی که هر دو آنها سابقه نمایندگی مجلس را نیز دارند.

اما نام ابوالفضل مشکینی که زمانی شهردار زنجان بود نیز دیده می‌شود و گویا نامش به جمع گزینه‌هایی که برای استانداری زنجان مطرح هستند اضافه شده است.

با این اوصاف باید منتظر ماند و دید آیا رحمانی فضلی وزیر کشور دوباره درویش‌امیری را بر مسند استانداری زنجان خواهد نشاند یا اینکه عمر استانداری وی در یک سال تمام خواهد شد؟

آنچه از منابع آگاه به دست می‌آید در صورت تغییر استاندار زنجان که احتمال آن نیز با مطرح شدن گزینه‌ها بالا رفته است، انتخاب گزینه بومی در اولویت خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست

استاندار زنجان که در جلسه شورای اداری استان زنجان از سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته بود مشکلات آزادراه زنجان - تبریز را حل کند، باید به وی متذکر شد که این مشکلات با ورود مسئولان کشوری قابل حل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ،‌ محسن افشارچی استاندار زنجان در حاشیه جلسه شورای اداری استان زنجان خطاب به سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مأموریت جدی شما این است که هرچه سریعتر تکلیف مالکیت و همینطور وضعیت آسفالت آزادراه زنجان - تبریز را مشخص کنید.

حال سوال از استاندار زنجان این است که موضوعی که سال‌های سال است که تکلیفش مشخص نشده و در چند سال اخیر حتی با ورود مقامات عالی رتبه کشوری، موضوع مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده است،‌ چطور انتظار می‌رود یک مدیرکل استانی آن را حل کند؟

طی چند سال اخیر، مقامات کشوری بسیار تلاش کردند که مالکیت این آزادراه را از شرکت ملی آزادراه به سیستم دولتی منتقل کنند ولی با این که کشمکش‌های زیادی وجود داشته ولی فعلاً این موضوع محقق نشده است؛ حتی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است.

ناگفته نماند که آبان ماه سال گذشته ، ابوالفضل خمسه بازرس‌کل استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود که اگر با همین وضعیت فعلی شرکت ملی آزادراه، مالکیت آزادراه زنجان - تبریز را به دولت بدهد ، قطعاً دولت با ضرر بیش از 3 هزار میلیارد تومانی مواجه می‌شود چرا که شرکت ملی آزادراه‌ها نخست باید وضعیت (آسفالت و سیستم روشنایی) این آزادراه را بهبود ببخشد و سپس به دولت واگذار کند.

از سوی دیگر آسفالت آزادراه زنجان - تبریز سال‌های سال است که وضعیت خوبی ندارد و دست‌‍اندازهای زیادی دارد به طوری که رانندگان و مسافران گلایه‌های زیادی از این وضعیت دارند. رانندگان معتقد هستند که دادستان زنجان باید به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کند. از سوی دیگر روکش آسفالت این آزادراه به مبالغ کلان ملی نیاز دارد و بودجه‌های استانی،‌ روکش همچین آزادراه بزرگی امکان‌پذیر نیست.

با تمام این تفاسیر، معلوم نیست استاندار زنجان چطور از یک مدیرکل جدید همچین انتظارات سنگینی دارد و مشخص است که گره مشکلات فوق‌الذکر باید توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بازگشایی شود و حتی خود استاندار هم به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد.

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

به گزارش تسنیم،‌ اصغر اسماعیلی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان زنجان بود که 19 فروردین ماه با حکم داریوش امانی معاون وزیر راه ، به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان منصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اضافه‌شدن آرسنال به صف مشتریان فرلاند مندی
  • آموزش تغییر ریجن پابجی موبایل به امارات
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • روی کین باتعصب برگرد به تیمت!‏
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • اضافه شدن دومنیکو تدسکو به فهرست گزینه‌های سرمربیگری میلان / گاتزتا
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • کلینزمن یا یحیی؟! | گزینه اول و آخر تراکتور کیست؟
  • یحیی، گزینه اول و آخر نیمکت تراکتور