Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشف بزرگترین کشتی محموله مهمات از مبدا کره شمالی در کانال سوئز خشم دولت آمریکا از کشور سفارش دهنده این مهمات را به همراه داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از واشنگتن پست، آگوست گذشته پیامی محرمانه از واشنگتن به مصر ارسال و در آن درباره عبور یک کشتی مشکوک از کانال سوئز هشدار داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی جی شون که با پرچم کامبوج درحال عبور از کانال سوئز بود در واقع یک کشتی متعلق به کره شمالی بود که محموله‌ای ناشناخته داشت.

ماموران گمرک در آب‌های مصر پس از بررسی این کشتی متوجه شدند که محموله اصلی این کشتی بیش از 30 هزار آر پی جی بود. همانطور که بعدها در گزارش سازمان ملل اشاره شد این بزرگترین کشف محموله سلاح از کره شمالی در تاریخ تحریم‌های بین‌المللی علیه پیونگ یانگ بود.

اما سوالی که در این بین مطرح شد این بود که خریدار این مهمات چه کشوری بود؛ و در کمال تعجب مشخص شد که خود مصری‌ها خریدار این مهمات بودند.

براساس تحقیقات سازمان ملل طبق برنامه‌ریزی‌های پیچیده، مقامات مصری سفارش میلیون‌ها دلار آر پی جی را برای ارتش خود داده بودند.

به گفته مقامات این موضوع که بسیاری از جزئیات آن منتشر نشد انتقادات شدید آمریکا از مصر را به همراه داشت.

هرچند بعد از این حادثه مصر بر همکاری با تحقیقات سازمان ملل تاکید داشت اما مقامات آمریکایی تایید کردند که این همکاری پس از مشخص شدن وجود این محموله و مجبور شدن مصر به اقدام در این خصوص انجام شد.

به گفته مقامات که نخواستند نامشان فاش شود، پرونده کشتی جی شون یکی از دلایلی بود که دولت ترامپ را مجبور به قطع و یا تاخیر در ارسال کمک 300 میلیون دلاری به مصر در طول تابستان کرد.

انتهای پیام/

R1036249/P36446/S8,87,88,90,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۲۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده
  • محتویات عجیب صندوقی که از دل کشتی غرق‌شده بیرون آمد/ عکس
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • سازمان ملل: پاکسازی آوار در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد