Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار ایران در پاسخ به این شبهه که یک ساعت اشتغال در هفته برای مبنا قرار گرفتن بیکاری درست نیست گفت: این طرح به دنبال شناسایی افراد بیکار و ایجاد اشتغال برای آنها بصورت فردی نیست بلکه به دنبال تولید آمار و برنامه ریزی کلان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیدعلی پارسا، رئیس مرکز آمار ایران در نشست بررسی راهکار های رونق تولید، ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در وزارت کشور با بیان اینکه آمارهای به دست آمده از میزان اشتغال و بیکاری از یک درصد جمعیت هر استان استخراج شده است، اظهار داشت: این طرح برای استان ها در فصل های مختلف متفاوت بوده زیرا نرخ های شناوری را به دست می دهد که با برآورد آنها در طول سال و بررسی آنها می توان به جمع بندی کلی در یک سال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خطای این بررسی در کشور، 0.4 درصد و در استان ها 24 درصد است، یعنی هر عدد به دست آمده در استان ها عدد قطعی برای مراجعه دستگاه ها نیست.

رییس مرکز آمار ایران در پاسخ به این شبهه منتقدان که یک ساعت اشتغال در هفته برای مبنا قرار گرفتن بیکاری درست نیست، اظهار داشت: برخی می گویند که این مبنا در دولت دهم وارد سیستم آمار شده است و یک ساعت حداقل کار در هفته در تعریف اشتغال درست نیست اما پاسخ این است که مطالعات درباره این کار از سال 82 آغاز شد، در سال 84 به طور آزمایشی انجام شد و با آغاز دولت نهم مبنا قرار گرفت و هیچ ربطی به دولت دهم و یازدهم ندارد.

پارسا ادامه داد: این طرح به دنبال شناسایی افراد بیکار و ایجاد اشتغال برای آنها بصورت فردی نیست بلکه به دنبال تولید آمار و برنامه ریزی کلان درسطح استان ها و کشور است.این تعریف می خواهد بداند چه تعداد آدم از چه حجمی کار و با چه حجمی از تولید در کشور وجود دارد تا بتوانیم برای آن برنامه ریزی دقیقی انجام دهیم.

رئیس مرکز آمار ایران با اعلام این مطلب که تابستان امسال نرخ اشتغال بسیار بهتر از سال گذشته بوده است، اظهار داشت: به طور متوسط در کشور 23 میلیون و 800 هزار نفر دارای شغل کامل هستند که بر این اساس 44ساعت در هفته به صورت استاندارد کار می کنند و در تولید مشارکت دارند و بر همین اساس نیز سه میلیون و 100 هزار نفر بیکار مطلق هستند که حداقل یک ساعت در هفته کار نکرده اند.

وی ادامه داد: البته تعداد شاغلان بیشتر از این عدد است ولی برخی ها مبنا را درباره بیمه و تامین معیشت می دانند ولی موضوع معیشت از کار و تولید به طور کامل جداست.

پارسا، افراد دارای اشتغال ناقص که بین یک تا 44 ساعت در هفته کار می کنند را حدود 9 تا 10 درصد دانست و افزود: در دولت یازدهم وضعیت اشتغال بسیار بهتر از دولت نهم و دهم بوده است و به طور قطع مرکز آمار و بانک مرکزی در تولید آمار گوششان به حرف های سیاسیون نخواهد بود.

وی به استانداران حاضر در این جلسه توصیه کرد به جای شک درباره اعداد و ارقام ارائه شده به دنبال تصمیمات صحیح و جذب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال باشند. نوع تعامل با سرمایه گذاران واقعی می تواند باعث افزایش تولید و اشتغال شود. مجموع برآیندهای آماری درباره اشتغال در کل نظام در دولت یازدهم در زمینه رفع بیکاری مثبت است.

بابک دین پرست معاون وزیر کشور در امور اقتصادی و توسعه منطقه ای در این نشست از اختصاص 30 هزار میلیارد تومان برای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری خبر داد و گفت: کارگروهی برای بررسی نوسانات نرخ بیکاری در استان ها تشکیل شده است.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام نیا در دیدار با سید مجید هدایت، مشاور وزیر و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت و تیم اقتصادی وزارت کشور اظهار کرد: امید است که خروجی این حضور منتج به یک تحول بسیار خوب با هدف جهش تولید و مشارکت مردم در استان شود.
وی تصریح کرد: استان ایلام دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله: منابع نفت، گاز، کشاورزی، گردشگری و به ویژه گردشگری سلامت با توجه به نزدیکی مرز مهران با کشور عراق است که البته در این حوزه‌ها در استان کار شده است؛ اما باید بیش از گذشته با حمایت مسئولان ارشد کشور مورد توجه قرار گرفته است.

بهرام نیا با بیان این که در حوزه بهره وری، چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز و صنعت مورد توجه بوده است، افزود: ۱۸ کمیته زیرمجموعه ذیل این چهار بخش اصلی به منظور بهره وری و ارتقاء تولید و رشد در استان تشکیل شده است.
استاندار ایلام تشریح کرد: استان ایلام، ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بالقوه است و باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاه استان استفاده شود.
وی بیان کرد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه استان پتروشیمی ایلام، شرکت ارغوان گستر و پتروشیمی ایلام است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال و جهش تولید در استان باشیم.

وی با بیان این که در حوزه مهار آب‌های سطحی در سطح استان اقدامات و گام‌های بزرگی در دولت سیزدهم در مقام مقایسه با سال‌های گذشته برداشته شده است، اضافه کرد: سد میمه از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و انتظار می‌رود که به زودی به بهره برداری برسد.
استاندار ایلام تصریح کرد: پارک پلی پروپیلن منطقه آزاد هم در دست اقدام است و فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان به شمار می‌رود که حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
بهرام‌نیا با اشاره به این که مرحله اول سامانه گرمسیری تکمیل شده است و پیش بینی می‌شود، مرحله دوم تا پایان سال به بهره برداری برسد، ابراز کرد: پتروشیمی دهلران، پتروشیمی دره شهر، پتروشیمی هلیلان و صبا انرژی دهلران، می‌تواند یک تحول بزرگ در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد کند.

استاندار ایلام با اشاره به این که در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه تعطیل در استان احیاء و فعال شده است، تصریح کرد: تمام انرژی ما به منظور چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحد‌های نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.
وی بیان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که در ظرف چند سال آینده به یکی از استان‌های برخوردار کشور تبدیل می‌شود و با این همه ظرفیت و پتانسیل که در استان وجود دارد، همت و تلاش دولت برای توسعه استان بسیار جدی است.
بهرام نیا با بیان این که وحیدی یکی از وزرای جهادی کشور است، خاطرنشان کرد: وزیر کشور در ایام اربعین در استان چندین بار حضور داشتند و نگاه ویژه‌ای به استان ایلام دارند که این استان توانمند شود.
هیأت اقتصادی و صنعتی به سرپرستی سید مجید هدایت، مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، به پیشنهاد وزیر کشور به مدت ۲ روز به منظور بررسی ظرفیت‌ها و مسائل اقتصادی و صنعتی ایلام به این استان سفر کرده است.

دیگر خبرها

  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • #هفته...
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان