Web Analytics Made Easy - Statcounter

فایننشال تایمز طی گزارشی نوشت علی‌رغم تشدید نگرانی‌ها در مورد اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران از سوی دونالد ترامپ با پاره کردن توافق هسته‌ای، شرکت فرانسوی توتال در نظر دارد تا به توسعه یک میدان گازی عظیم گازی در ایران ادامه دهد.

پاتریک پویانه، مدیر ارشد اجرایی این شرکت زمانی‌که قرارداد چندین میلیارد دلاری با ایران را در ماه جولای برای توسعه میدان گازی پارس جنوبی به عنوان نخستین قرارداد بزرگ انرژی در بیش از یک دهه گذشته، میان ایران و یک شرکت اروپایی، امضا می‌کرد، گفت که می‌داند که این مسیر احتمالا مسیری «ناهموار» خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اما ترجیح می‌دهم مشکلی داشته باشم که حل کنم و فرصتی داشته باشم تا اینکه هیچ قراردادی امضا نکنم و هیچ فرصتی نداشته باشم.»

وی زمانی‌که در واشنگتن صحبت می‌کرد، گفت: «متعهد است تا این توافق محکم را حفظ کند» تا بخشی از میدان گازی پارس جنوبی را توسعه دهد، میدانی که بزرگ‌ترین میدان گازی جهان و مشترک میان ایران و قطر است. این اظهارات درحالی بیان می‌شود که مشخص نیست، آیا ترامپ در 15 اکتبر پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تایید خواهد کرد یا نه. درصورتی‌که ترامپ پایبندی ایران را تایید نکند، کنگره 60 روز زمان دارد، تصمیم بگیرد که تحریم‌ها را دوباره اعمال کند یا نه.

پویانه گفت توتال همچنین تمایل دارد در فاز دوم پروژه شمالی گاز طبیعی مایع در روسیه که توسط نوآتک، تولیدکننده گاز در روسیه انجام می‌شود، سرمایه‌گذاری کند. وی گفت: «من آشکارا مشتاق هستم در Arctic 2باشم... مسئله هزینه است.موضوع پروژه‌هاست. اگر این پروژه با معیارهای سرمایه‌گذاری ما مطابق باشد، بله ما تمایل داریم در Arctic 2 سرمایه‌گذاری کنیم. »

تمایل پویانه به سرمایه‌گذاری در این پروژه نشان از سطحی از آسودگی در مورد اثر تحریم‌های غرب بر روسیه دارد که تقریبا Arctic 1 را از ریل خارج کرد و به علت محدودیت‌های مالی، پروژه را در بی‌ثباتی غرق کرد. توتال و نوآتک مجبور شدند تا هزینه‌ها را از دلار به یورو تغییر دهند و سرمایه‌گذاران غربی را با سرمایه‌گذاران چینی جایگزین کنند.

پویانه در مورد Arctic 1 توضیح داد «تاثیر تحریم‌ها اینگونه بود که نمی‌توانستیم از دلار استفاده کنیم از اینرو مجبور شدیم تامین مالی این پروژه غول‌پیکر یعنی 19 میلیارد دلار را با بانک‌های چینی انجام دهیم.»

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران هفته گذشته به فایننشال تایمز گفت: «به لطف تحریم‌های آمریکا، ما دنیای سرمایه‌گذاری چین را کشف کردیم. این ممکن است... و قانونی است. ما باید با تمام این رژیم‌ها سروکار داشته باشیم.»

پویانه می‌گوید هیچ نظری در مورد اینکه چه می‌شود، ندارد. «من نمی‌دانم دونالد ترامپ و کنگره چه تصمیمی خواهند گرفت پس گام به گام (پیش می‌رویم).» وی افزود توتال از سوی آمریکا در مورد تجارت با ایران تحت هیچ فشاری قرار نخواهد گرفت و وی با هیچ یک از سناتورهای آمریکایی در مورد توافق هسته‌ای صحبت نکرده است. «من هیچ دستوری از سوی دولت فرانسه دریافت نکردم. من هیچ دستوری از سوی دولت آمریکا دریافت نکردم...من به این حقیقت که هر کشوری می‌تواند سیاست خارجی خود را داشته باشد، احترام می‌گذارم و البته...ما بر روی این حساب می‌کنیم.»

انتهای پیام/

فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران

یک روزنامه کویتی مدعی شد:«آمریکا در یک جلسه غیرمستقیم از ایران خواسته است از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع بین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

روزنامه الجریده کویت در ادامه آورده است: «طرف آمریکایی همچنین از ایران خواسته است به توافق سابق هسته ای بازگردد به گونه ای که براساس آن، تهران غنی سازی اورانیوم را در محدوده ۳.۶۷ درصد نگه دارد و آمریکا نیز تحریم های ایران را لغو کند.»

براساس ادعای این روزنامه، «طرف آمریکایی از تهران خواسته است بر متحدانش در منطقه به منظور توقف حملات در دریای سرخ فشار بیاورد، از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع ین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

به نقل از شفقنا در ادامه مطلب این روزنامه آمده است: «طرف آمریکایی به صورت غیرمستقیم از ایران خواسته است قبل از هرگونه توافقی بین طرفین، به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تاسیسات هسته ای اش اجازه دهد.»

بنابر نوشته الجریده، «ایران نیز به طرف آمریکایی رسانده است که کاهش هرگونه تنش در منطقه مستلزم توقف حمایت های نامحدود آمریکا از اسرائیل و اتخاذ اقداماتی برای مهار تل آویو است.»

الجریده همچنین نوشت: «ایرانی ها از توافق برای توقف جنگ در غزه و هرگونه توافقی که مورد موافقت فلسطینی ها باشد، حمایت می کند و در مورد جنوب لبنان هم به همین شکل است. ایران به آمریکا هشدار داده است که اگر اسرائیل بخواهد به جنوب لبنان حمله کند، ایران بیکار نخواهد نشست و برای شکست حمله اسرائیل هرکاری خواهد کرد. در مورد بازرسی از تاسیسات هسته ای نیز ایران به طرف آمریکایی رسانده است که گزارش های دقیقی به آژانس در خصوص تاسیسات هسته ای ارائه کرده است.»

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • اطلاعیه احتمال قطعی یا افت فشار آب در برخی از مناطق ارومیه
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • ایران در مقابل هرگونه اقدام خصمانه‌ای ساکت نمی‌ماند