Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر دکتر رویا نوری با بیان اینکه امروزه سازمان‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط در حوزه اعتیاد به این درک رسیده‌اند که اعتیاد مسئله‌ای اجتماعی است، گفت: تا مردم در مسئله‌ای اجتماعی حضور نداشته باشند کاری از پیش نخواهد رفت.


وی تصریح کرد: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیازمند آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم هستیم؛ به همین جهت رسانه و عوامل دیگر که توانایی آگاه‌سازی دارند طی چند سال گذشته به این موضوع پرداخته‌اند، به عنوان مثال رسانه ملی در فیلم یا سریالی به آسیب‌هایی همچون اعتیاد و ایدز توجه کرده است و محتوایی با این موضوعات ساخته است و در حال تولید دارد،‌ معتقدم اگر این روند به طور متعادل و هماهنگ پیش رود قطعا موفق خواهیم شد و توانسته‌ایم 97 درصد پاک جامعه از بلای اعتیاد مصون داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پژوهشگر حوزه اعتیاد گفت: اگر جامعه مردمی یعنی افرادی که می‌ترسند خودشان یا فرزندشان گرفتار شوند به حوزه پیشگیری از اعتیاد وارد شود و این جزو دغدغه‌شان شود،‌ توانسته‌ایم رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را محقق سازیم.


نوری ادامه داد: اعتماد و مشارکت مردم در هر حوزه‌ای نتیجه‌بخش است و اینگونه سرمایه اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر بالا رفته و اعتماد اجتماعی نیز نسبت به منابع خبری به وجود می‌آید.


وی به اعتیاد زنان اشاره کرد و گفت: اگر مردی مصرف‌کننده مواد مخدر باشد با وجود یک زن سالم، خانواده حفظ می‌شود اما در خانواده‌ای که زن مصرف‌کننده باشد آن خانواده از هم می‌پاشد و از بین خواهد رفت، همچنین خانواده‌های دارای فرزندان «بیش فعال» مستعد اعتیاد هستند.


این پژوهشگر اعتیاد ادامه داد: بیش فعالی زمینه اصلی برای ورود به مصرف مواد مخدر است و اگر به موقع و زودهنگام مداخلاتی برای این بچه‌ها اعمال شود می‌توانیم جلوی کسانی که مصرف کنندگان بعدی خواهند بود را در چند سال آینده بگیریم.


نوری افزود: آسیب‌های اعتیاد در زنان خیلی پیشرفته تر از مردان است و آسیبی که به زنان وارد می‌شود آنقدر پیشرفته و ماندگار است که مداخلاتی که باید برایشان انجام شود باید به صورت مداوم و پیگیرانه باشد و اگر بستری نشوند می‌توانند باز به چرخه آسیب‌های اجتماعی وارد شوند و آسیب‌های اجتماعی را تسری می‌دهند.

700

اعتیاد معتاد زنان اعتیاد زنان پژوهشگر حوزه اعتیاد دکتر رویا نوری رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

سید عباس دهقان معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در دیدار کارشناسان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در پرتو تعاملی که شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد داشت، تلاش می‌شود با ارائه رویداد‌های هنری و سینمایی نسبت به آگاه سازی مردم اقدام شود.

وی با اشاره به رویداد‌هایی مانند جشنواره تئاتر چتر زندگی که در راستای تحکیم بنیان خانواده است، افزود: هنرمندان و انجمن‌های هنری استان یزد از ظرفیت‌های بالای هنری و حرفه‌ای برخوردار هستند که تجربه نشان داده با فعالیت و ارائه تولیدات هنری توانسته اند در کمک و مساعدت به کاهش معضلات اجتماعی و آگاه سازی عموم نقش دو چندانی داشته باشند.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد همچنین برگزاری نشست‌های تخصصی از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای هنرمندان را مورد تاکید قرار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید