Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال 5600 تن ماهی تولید شود، گفت: در سال گذشته 5370 تن ماهی در 784 واحد پرورش ماهی استان همدان تولید شده است.

به گزارش ایسنا، علی دولو سه‌شنبه 11 مهرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به وجود 46 واحد پرورش ماهی زینتی در استان اظهار کرد: 3 میلیون و 980 هزار قطعه ماهی زینتی در استان همدان تکثیر و پرورش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه استان همدان یکی از قطب‌های تولید ماهی قزل‌آلا در کشور است، تصریح کرد: طی سال گذشته 7 میلیون و 500 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا در استخرهای مختلف رهاسازی شده و 20 میلیون و 400 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا در استان همدان تکثیر و تولید شده است.

دولو با اشاره به اشتغالزایی 1000 نفر در بخش شیلات، افزود: یکی از اهداف توسعه آبزی‌پروری بر 2 بخش تولید و افزایش بهره‌وری از پتانسیل‌های موجود و افزایش سرانه مصرف است که در این راستا کلاس‌های آشنایی با روش طبخ ماهی در استان همدان برگزار شده تا سرانه مصرف این ماده غذایی افزایش یابد.

وی سرانه مصرف ماهی در استان همدان را 7.5 کیلوگرم دانست و گفت: متوسط سرانه مصرف ماهی در کشور 10.6 کیلوگرم است که استان همدان تلاش دارد با برنامه به متوسط کشوری برسانیم.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: در 6 ماهه امسال 40 هزار قطعه بچه ماهی کپور در 75 استخر سال اولی کپور و 650 هزار قطعه بچه ماهی کپور به صورت ترویجی در استخرهای گرم آبی استان رهاسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه 20 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا به صورت ترویجی در استخرهای استان رهاسازی شده است، بیان کرد: در سالجاری نیز 5 میلیون و 300 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا در استخرهای سردآبی رهاسازی شده است.

دولو با بیان اینکه در 6 ماهه امسال 14 میلیون تخم چشم‌زده قزل‌آلا وارد استان شده است، عنوان کرد: در سال گذشته استخرهای پرورش ماهی استان با بیماری VHS مواجه شدند که باعث تعطیلی این واحدها شد البته این واحدها با حمایت دولت به چرخه تولید بازگشتند.

وی با تأکید بر پرورش گونه‌های جدید آبزیان در استان، خاطرنشان کرد: در این راستا پرورش زالوی طبی را در دستور کار داریم که تا کنون 2 مجوز با ظرفیت 500 هزار قطعه صادر شده و در حال احداث است که یک واحد 200 هزار قطعه‌ای تا 20 روز آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در سالجاری 18 پروانه آبزی‌پروری در استان همدان صادر شده است، تأکید کرد: در سال گذشته 5300 تن ماهی تولید شده است که پیش‌بینی می‌شود امسال نیز 5600 تن تولید شود.

وی یادآور شد: 17 هزار حلقه چاه در سطح استان وجود دارد که اگر از این چاه‌ها در کنار آبزی‌پروری استفاده شود می‌توان تولید را افزایش داد.

دولو با بیان اینکه یک میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید معرفی شده است، تصریح کرد: از این میزان 20 درصد جذب شده و مابقی در حال انجام است.

وی از ایجاد واحد بسته‌بندی و صنایع تولیدی ماهی قزل‌آلا در استان همدان خبر داد و خاطرنشان کرد: یک واحد بسته‌بندی و صنایع تولیدی ماهی قزل‌آلا با ظرفیت 1000 تن در حال تأسیس است.

وی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف در حوزه آبزی‌پروری توسعه عمودی واحدهاست، اظهار کرد: پرورش شاه‌میگوی آب‌شیرین در سال گذشته به صورت آزمایشی در استان انجام گرفت و در صورتی‌که موفق باشد می‌توانیم توسعه دهیم.

دولو با اشاره به آغاز پرورش کوروکودیل در استان همدان، گفت: یک مجوز پرورش کوروکودیل با 40 سر ظرفیت در استان همدان صادر شده و در صورتی‌که تمامی مجوزهای لازم را دریافت کند تا پایان امسال کلنگ‌زنی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: سازمان اوقاف افتخار این را دارد که خود را مخاطب فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند و این مسیر را بر اساس تنظیم گری ایشان طی می‌کند به ایشان تبریک می‌گویم که وعده صادق که انجام شد برکات این وعده صادق را می‌بینیم.

وی اظهار کرد: جریان پرتابگر در ایران اسلامی دیگر دم دستی شده، پرتاب‌های در لایه لئو و ژئو و مئو که در ۴۶۰ پا زیر ۴۸۰ ثانیه قرار گرفت. سازمان وقف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند. آنچه امروز شاهد دستاوردهای وقف هستیم حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیات است. در حوزه دریافت اسناد تک برگ و کاداستر پیشرفت خوبی داشته‌ایم و امسال ۸۰ درصد دعاوی کاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: نکته دیگر بحث حفظ العین است که چگونه به موقوفه رسیدگی می‌کنیم اصولاً موقوفات مبنای بیابان زیاد داریم در اقلیم گرم و خشک هم هست امروز در نمایشگاه غرفه‌ای کاکتوس آورده بود که علوفه تولید می‌کند و همین باعث شد در اقلیم گرم جنوب فارس و خوزستان به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادیم. سوسک خرطوم دار در درختان خرما محصولات را تحت تأثیر قرار می‌دهد که اگر به جان محصول بیافتد محصول را چند ده هزارتن کم می‌کند به فکر افتادیم آیا با پرتو می‌توانیم از بین ببریم به نتیجه رسیدیم که امکان پذیر است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: دانش برای بهینه سازی تولید مد نظر است در کرمان مزارع پسته دچار سرمازدگی می‌شد. ارتفاع کف زمین از ۱۰ متر به بالا ۴ درجه تفاوت دارد دانش بنیان‌ها موتورهایی درست کرده اند که هوا را از بالا به پایین شلیک می‌کند. ما در وقف درگیر با این مسائل هستیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آب سرمایه کشور است باید بهره‌وری آب در مزرعه را تعریف کنیم به اعتقاد ما اگر در کنار هر چاه آب، دستور دهید استخر بزنند و ماهی پرورش دهند که در غنی سازی خاک نیز مؤثر است. ماهی تا عمق ۳۰ سانتی متر خاک را غنی می‌کند. این مثال‌ها گفته شد تا به زنجیره اشاره کنم زمینی در شهریار داریم که طی ۴۲ سال اجاره اندکی واریز می‌کرد، امسال ۴۲ میلیارد تومان درآمد داشته است. این مزرعه بالای ۱۰۰ میلیارد طرفیت تولید دارد.

وی افزود: در حوزه دریا، رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد دریا پایه را به کرات مطرح می‌کنند شرکتی یافتم که پرورش ماهی در قفس داشت با این شرکت رایزنی کردیم تصمیم گرفتم از تولید قفس تا پرورش ماهی ورود کنیم. این کار به مرور توسعه پیدا کرد. البته مشکلات قانونی دارد مثلاً قایق ما را به رسمیت نمی‌شناسند نیاز به اصلاح قانون وجود دارد. در دریای خلیج فارس می‌توانیم بالغ بر سه میلیون تن ماهی پرورش دهیم. اگر در دریا به یک میلیون تن تولید برسیم برون رفت جدی پروتئین را خواهیم داشت.

رییس سازمان اوقاف عنوان کرد: دام سبک ما در کشور ۱/۱ تولید دارد هرسال یک زایش دارد مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد تحقیقات صورت گرفت و هرسال از یک دام ۷ رأس تولید می‌کند از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار درست کردیم. مجموعه‌ای در کرمان داریم که ۶۳۰ رأس وارد شد و الان ۳۵۰۰ راسی است البته مشکلاتی دارد که باید برطرف شود این دام محل برون رفت دارد. ملاقاتی از مجموعه کرج جهاد دانشگاهی کردم و یک مجموعه را پسندیدم و آن هم انتقال جنین در دام سنگین است در این زمینه با آفریقا قرارداد بستیم برای انتقال جنین که از ارزبری جلوگیری می‌کند.

وی بیان کرد: سراغ تجهیزات پزشکی بخاطر نیاتی که در این زمینه وجود دارد رفتیم کارخانه دانش سلامت کوثر ۸ ماهه راه اندازی شد ۱۸۳۰ مجوز پزشکی داریم و این کارخانه صددرصد موقوفه است. هدف در تجهیزات پزشکی بومی سازی است.

کد خبر 6091723 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه