Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان جنوبی از قرار گرفتن شهرک‌های صنعتی استان در فهرست مناطق کمتر توسعه‌ یافته کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، عباس جرجانی صبح امروز در جمع مدیران و تولیدکنندگان واحدهای شهرک‌‌های صنعتی خراسان جنوبی اظهار داشت: قبل از سال 95 برابر ماده 132 قانون مالیات‌های مستقیم درآمد ناشی از تولید تمام اشخاص حقوقی غیردولتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به‌ جز شهرک صنعتی بیرجند به‌ مدت 10 سال و به‌ میزان 100 درصد مشمول معافیت مالیاتی می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای سیاست‌های دولت مبنی بر حمایت از تولید و اشتغال و با تصویب و ابلاغ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور از ابتدای سال 95 درآمد تمام اشخاص حقوقی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان و همچنین منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی به‌دلیل قرار گرفتن در فهرست مناطق کمتر توسعه‌یافته به‌میزان 100 درصد و به‌مدت 13 سال از پرداخت مالیات بر درآمد معاف شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی گفت: بر اساس این قانون درآمدهای ناشی از فعالیت‌های تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی از ابتدای سال 95 که از سوی وزارت‌خانه‌های مربوطه برای آنها پروانه بهره‌برداری صادر و یا قرارداد استخراج و فروش منعقد شده است مشمول این قانون می‌شوند.

جرجانی گفت: درآمدهای خدماتی بیمارستان‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی گردشگری اشخاص حقوقی غیردولتی هم که از ابتدای سال 95 برای آنها پروانه بهره‌برداری و یا مجوز صادر می‌شود در مناطق کمتر توسعه‌یافته به‌مدت 10 سال و در سایر مناطق به‌مدت 5 سال از پرداخت مالیات معاف هستند.

وی از فعالیت یک واحد تولیدی با ایجاد شغل برای بیش از 20 نفر خبر داد و اظهار داشت: واحد تولیدی مقواسازی در شهرک صنعتی فردوس که در سال 88 تأسیس شده پس از 2 سال به‌دلیل این‌که نتوانست اقساط بانک را بپردازد توسط بانک تملیک شده بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی افزود: امسال سرمایه‌گذار این کارخانه مجدداً از بانک درخواست واگذاری این واحد را کرد که بانک هم برای واگذاری مجدد آن شرایطی را در نظر گرفت.

جرجانی یادآور شد: پرداخت بخشی از بدهی کارخانه به بانک یکی از شرایط بانک بود و بانک تا 20 مهرماه جاری به این سرمایه‌گذار مهلت داد تا این مبلغ را بپردازد و پس از آن بانک این واحد را به سرمایه‌گذار واگذار کند.

وی گفت: مقرر شد تا تسهیلاتی از محل اعتبارات طرح رونق تولید استان به این واحد تولیدی پرداخت شود تا از این طریق بتواند کارخانه را راه‌اندازی مجدد کرده و ظرفیت تولید آن افزایش یابد.

مدیران و تولیدکنندگان واحدهای شهرک‌‌های صنعتی خراسان جنوبی نیز در این جلسه به بیان مشکلات و درخواست‌های خود پرداختند که در برخی موارد قول مساعد برای برطرف شدن مشکل این واحدها داده شد.

انتهای پیام/

R41348/P1357/S6,56/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: دغدغه مردم شهرستان زیرکوه درخصوص تخریب قنوات و جاده‌ها به طور ویژه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری؛ جواد قناعت در جریان سفر به شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باران رحمت الهی خوبی در خراسان‌جنوبی بارید که موجب شادی مردم شد اما در کنار این شادی، ما شاهد صحنه‌های تلخی هم بودیم.

قناعت با بیان اینکه بارش باران به شکل رگباری موجب خسارت به حاجی‌آباد و روستاهای اطراف آن شد، افزود: از همان ساعات اولیه سیل، شاهد حضور میدانی همه مدیران ستاد مدیریت بحران استان در مناطق بودیم و ارتش و نیروهای نظامی ما هم پای کار بودند و فضای همدلی خوبی بین دستگاه‌ها حاکم بود.

وی گفت: راهداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی، هلال احمر و دیگر دستگاه‌ها پای کار بودند که سبب تقلیل خسارت‌های سیل شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از مناطق سیل زده زیرکوه داشت، گفت: روستای نوده، محمدآباد، معصوم آباد، شاهرخت و سایر روستاهای بخش شاسکوه از جهت سیل به باغات، قنوات و محصولات کشاورزی دچار خسارت شده بودند.

وی از اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت برای جبران خسارات در زیرکوه خبر داد و گفت: بند خاکی روستای نوده شکسته و مطالعات آن در دست تکمیل است و باید بالا دست آن سه تا چهار بند خاکی احداث شود، این مهم برای بلند مدت است و باید منابع مالی آن در سطوح ملی تأمین شود.

قناعت گفت: همه مسیرها بازگشایی شده است اما برخی پل‌ها باید لای‌رویی شود و به صورت کوتاه مدت مشکلات رفع شوند.

وی با اشاره به دغدغه مردم درخصوص قنوات تخریب شده در این مناطق گفت: باید اقدامات موقت برای تأمین آب روستاها انجام شود تا این دغدغه رفع شود و پیگیری‌های لازم برای این مهم و جاده‌ها به طور انجام شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جلسه استانداران در تهران طی هفته آینده افزود: حتماً موارد خسارت سیل در این جلسه بیان خواهد شد تا با برنامه‌ریزی خوب دستگاه‌های مدیریت بحران، منابع اعتباری برای جبران خسارت‌ها تأمین شود و اقدامات بلندمدت اجرایی شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات رسانه‌ها برای انتشار اخبار در اسرع وقت، گفت: اخبار سیل در شهرستان زیرکوه در اسرع وقت و در کوتاه‌ترین زمان اطلاع رسانی شد که اثرگذار بود.

قناعت با اشاره به بازماندن تعدادی از دانش آموزان شهرستان از کنکور، به قول مساعد رئیس سازمان سنجش درخصوص برگزاری آزمون ویژه برای این افراد اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان شهرستان زیرکوه و مردم درخواست استفاده از سهمیه پنج درصدی مناطق سیل زده را دارند که این مهم به صورت کتبی از وزیر علوم درخواست شده است.

کد خبر 750020

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۵۲۰ مبلغ به مناطق مختلف خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی سطح زرد در خراسان شمالی صادر شد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود