Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@10:59:17 GMT

فضاسازی محیطی در سطح شهرها برای عفاف و حجاب کم است

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۷۳۳۹

فضاسازی محیطی در سطح شهرها برای عفاف و حجاب کم است

تهران-ایرنا-مدیر کل مشارکت عمومی معاونت اجتماعی ناجا ، گفت: فضا سازی محیطی در خصوص عفاف و حجاب در سطح شهر ها کم رنگ است و می طلبد سازمان های متولی این امر توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند .

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ سیداحمد خسروی در مراسم اختتامیه نشست های تخصصی عفاف و حجاب در غرب تهران با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران عفاف و حجاب به عنوان یک هنجار فرهنگی شناخته شده است ،گفت : فضا سازی محیطی در خصوص عفاف و حجاب در سطح شهر ها کم رنگ است و می طلبد سازمان های متولی این امر توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ی افزود: تمام سازمان ها و نهاد های دخیل در امر فرهنگ ،آموزش و انضباط بخشی در حوزه اجتماعی موظفند تا با بهره گیری از ساز و کار های مختلف و اقدامات پیشگیرانه و مداخله ای، نه تنها مانع از نقض این هنجار توسط تعدادی افراد انگشت شمار شوند بلکه در نشر و اشاعه این فرهنگ کوشش کنند .
خسروی اظهار داشت : نیروی انتظامی به عنوان یکی از این نهادهای متولی حفظ و ارتقاء عفاف و حجاب در جامعه است که مطابق مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی برای انجام ماموریت خود در این راستا توانسته با استفاده از روش های ' سلبی ' و 'ایجابی ' اقدامات موثری را انجام دهد .
مدیر کل مشارکت اجتماعی ناجا اظهار داشت :در سازو کار اول، پلیس در چارچوب قانون و ضوابط و مقررات از پیش تعریف شده اقدام می کند اما در سازو کار دوم پلیس می کوشد تا با بهره جستن از روش های اقناعی ،روشنگرانه ،آموزشی و... شهروندان را ترغیب به عمل در چار چوب قانون و ارزش های دینی و فرهنگی جامعه کند .
سرهنگ خسروی گفت :از سال 92 معاونت اجتماعی ناجا به منظور مسئول سازی در این حوزه با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم و مسئولان نظام 'دبیر خانه عفاف و حجاب ' را راه اندازی کرد که به حول و قوه الهی این دبیر خانه اقدامات بسیار ارزنده ای در حوزه ایجابی عفاف و حجاب انجام داده است که در آخرین ارزیابی ستاد صیانت وزارت کشور توانسته است نمره (76 از 100 ) را کسب کند .
وی ادامه داد : زنان ایران، زنان عفیف و محجبه ای هستند و همواره در طول تاریخ چه قبل و بعد از اسلام، حجاب یکی از شاخصه های زنان این مرز وبوم بوده است .
سرهنگ خسروی اقدامات دبیر خانه عفاف و حجاب را تعامل سازنده و مفید با سایر دستگاه های متولی فرهنگ در کشور ، مراکز علمی ،اقشار اجتماعی و تشکل های مدنی مرتبط با این حوزه برشمرد و اظهار داشت : برنامه ریزی برای ارتقاء آموزش همگانی مردم ، انجام مشاوره ها برای گروه های سنی مختلف در سطح مدارس ،پارک ها و دیگر اماکن ، تهیه کتب ،مقالات علمی و برگزاری نشست های علمی ، همایش ها و جشنواره های مختلف و مشارکت در برگزاری آنها با دیگر سازمان ها از دیگر اقدامات دبیرخانه حجاب و عفاف است.
اجتمام9105 ** 1418
تنظیم:معصومه نیکنام ** ناشر: مریم برزآبادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟

روزنامه کیهان در مطلبی با انتقاد از سیاست‌های دولت درباره لایحه حجاب و عفاف خبر از مخالفت دقیقه نودی دولت سیزدهم با این لایحه داد.

روزنامه کیهان به نقل از علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت نوشت: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً در خصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

 

شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

دیگر خبرها

  • افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • جبلی: باید کار‌های بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • جبلی: کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب باید انجام شود
  • جبلی :باید کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب باید انجام شود
  • واکنش جبلی به جلوگیری از پخش سریال «حشاشین»
  • واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»