Web Analytics Made Easy - Statcounter

داستان این فیلم در سال ۱۳۶۷ می‌گذرد. در زمانی که لیلا و امیرعلی، زن و شوهری که زندگی خود را وقف بیمارستان صحرایی در جبهه جنوب کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو روزهای زندگی فیلمی در قالب دفاع مقدس به کارگردانی پرویز شیخ‌طادی و تهیه‌کنندگی سعید سعدی محصول سال ۱۳۹۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این فیلم در سال ۱۳۶۷ می‌گذرد. در زمانی که لیلا و امیرعلی، زن و شوهری که زندگی خود را وقف بیمارستان صحرایی در جبهه جنوب کرده‌اند. امیرعلی و همسرش به دلیل سال‌ها کار در آنجا به حال و هوای جبهه وابستگی شدیدی پیدا کرده‌اند، اما اعلام خبر آتش‌بس و بعد حمله نیروهای عراقی به بیمارستان، این زوج را در آزمایشی دشوار قرار می‌دهد.

در ابتدای فیلم هرج و مرج در یک بیمارستان صحرایی با خونریزی‌های فراوان و آمد و رفت‌ها را مشاهده می‌کنیم که از نقاط قوت فیلم است.همین امر مخاطب را در ابتدا محو تماشای فیلم می‌کند و او را همراه با دوربین به این‌طرف و آن‌طرف می‌کشاند.در فیلم با یک شخصیت آرام، صبور و منطقی به نام امیرعلی (حمید فرخ‌نژاد) مواجه می شویم که با حرکاتی که انجام می‌دهد و دیالوگ‌هایی که می‌گوید بعضاً لحظه‌های طنز و کمدی را چه در کلام و چه در موقعیت در قاب تصویر ترسیم می‌کند. در واقع این شخصیت خودش کوه درد است و اما صبور و مرهم دل مجروحین و همیشه لبخند را بر لب دارد.

همسر و هم دل امیرعلی (حمید فرخ نژاذ) در قسمت ابتدایی فیلم زیاد به‌چشم نمی‌آید و فقط در حد و اندازه‌های یک همکار و البته یک همسر مهربان برای امیرعلی ظاهر می‌شود. لیلا (هنگامه قاضیانی) آدمی است که سعی می‌کند صبور باشد ولی استرس را می‌توان در چشم‌هایش دید. شخصیتی که بعداً مهم خواهد شد.

از سویی دیگر شخصیت مقابل دکتری تمیز، جنگ ندیده، آکبند، عصبانی و صد البته ترسو که نه تنها آرامش و صبوری ندارد بلکه باعث ایجاد استرس و ترس در بقیه می‌شود و تمامی پزشکان و کارکنان را محکوم به داشتن منفعت و نه دلدادگی به کشور میکند را می بینیم.

فیلم از ابتدا دارای ریتم تندی است که با تصویر کردن صحنه‌های زیبا و وحشتناکِ مجروحین و شهدا و اتاق عمل و پرداختن به ریزه‌کاری‌هایی چون فرستادن دکتر مرد برای جایگزین کردن پرستاران زن، به تصویر کشیدن صحنه‌های وحشتناک از خونریزی و تعمیم آن به چهره‌ی وحشتناک و خشن جنگ، رفتار با مجروحین عراقی، مطرح کردن مسئله‌ی اخلاق در پزشکی، به‌تصویر کشیدن اعتقادات مذهبی و قداست بخشیدن به بخشی از جنگ که در ارتباط با شهداست،و زحماتی که تمامی اقشار در پشت جبهه های جنگ حق علیه باطل متحمل می شوند کار خود را ادامه می‌دهد تا زمانی‌که به شنیدن خبر قطعنامه می‌رسیم.

بعد از شنیدن خبر قطعنامه عکس‌العمل‌های متفاوتی را از افراد گوناگون مشاهده می‌کنیم. پرستاران و رزمندگانی که حالا با شنیدن خبر قطعنامه سَرخورده شده‌اند و هشت‌سال دفاع و تلاششان را بی‌نتیجه می‌بینند و از طرفی هم یک ترس جدایی از جنگ را در وجودشان احساس می‌کنند.

روزهای زندگی در واقع تلاشی است برای زندگی. فیلمی که شاخصه‌های بسیار خوبی را از جنگ ارائه می‌دهد . یک فیلم با دغدغه‌های روانی که در قالب دفاع مقدس و سینمای جنگی به تصویر کشیده می‌شود،همچنین این فیلم کارهای خوب و بعضاً جدیدی را ارائه کرده است از جمله صحنه‌های زیبایی که با قدرت جلوه‌های ویژه‌ی میدانی و کامپیوتری ارائه می‌دهد. حتی سکانس‌هایی چون سکانس تمیز کردن ادرار مجروحان از زیرِ تختشان و عبور لیلا از میان عراقی‌ها و قلب رئوف ایرانیان حتی در مقابله با اسارت سرباز عراقی و از این قبیل صحنه‌ها و سکانس‌ها که قطعا می تواند تاثیر گذاری حداکصری را با خود به همراه داشته باشد.

پیک دانشجو با ارائه توضیحی کوتاه در خصوص این فیلم با ارزش که گوشه ای از رنجی که مردم ایران برای حفظ انقلاب،دین و کشورشان کشیده اند را به تصویر می کشد ، پیشنهاد دانلود این فیلم را می دهد:

دانلود

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۸۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • جزئیات مسلمان شدن ژوزه مورایس سرمربی سپاهان اعلام شد
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • ویدیو/ گِل‌فشان قارنیارق؛ قلب تپنده طبیعت گلستان
  • (ویدئو) روایت جالب فریدون زندی از مشکل داشتن علی پروین با او
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود