Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@04:39:40 GMT

کدام سرویس ایمیل‌ امن ‌تر است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۸۴۹۰

کدام سرویس ایمیل‌ امن ‌تر است؟

شرکت های مختلفی سرویس ایمیل را برای شما فراهم می کنند، اما معروف ‌ترین آنها جیمیل، یاهو، هات‌‌میل و اوت‌لوک است. شما باید از میان سرویس های مختلف ایمیل امن‌ترین سرویس را انتخاب کنید، چرا که امنیت در ایمیل موضوع مهم و حائز اهمیتی است. همه ما در ایمیل خود اطلاعات مهم و حساسی داریم، پس باید حتما از یک سرویس ایمیل امن استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب آموزشی به شما امن‌ترین سرویس ایمیل را معرفی می کنیم.

کلیک : جیمیل یکی از امن‌ترین و بهترین سرویس های ایمیل در دنیای مجازی است. کلیک به شما پیشنهاد می کند اگر می خواهید از یک سرویس امن و مناسب ایمیل استفاده کنید، حتما جیمیل را انتخاب نمایید. دلایل انتخاب جیمیل به عنوان سرویس برتر ایمیل به شرح زیر است.

جیمیل کلیه ایمیل های ارسالی و دریافتی از جیمیل را رمزگذاری می کند، یعنی به هیچ عنوان امکان دسترسی به اطلاعات موجود در ایمیل وجود ندارد. در حقیقت کلیه ارتباطات جیمیل به جیمیل رمزگذاری می شود. البته در صورتی که اگر شما از جیمیل به سایر سرویس ها ایمیل ارسال کنید و یا ایمیلی از آن ها دریافت نمایید، محتویات رمزگذاری نمی‌شود و امکان شنود آن ها وجود دارد.

شما برای امن کردن جیمیل خود امکان فعال کردن قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای را دارید. در این روش دسترسی به ایمیل شما تقریبا غیرممکن می شود. چرا که در این روش شما به جز رمزعبور باید کد امنیتی را که به تلفن شما ارسال می شود، وارد کنید تا بتوانید به حساب خود دسترسی داشته باشید. این سیستم امنیت ایمیل شما را بسیار بالا می برد. برای دریافت کد امنیتی توصیه می کنیم برای امنیت بیشتر از Google Authenticator استفاده نمایید.

برای فعال کردن قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای، وارد این لینک شوید. گزینه Get Started را انتخاب کرده و سپس لاگین نمایید. شماره تلفن خود را وارد کنید و مشخص کنید تمایل دارید از چه طریقی کد امنیتی را دریافت کنید. آیا کد به شما اس‌ام‌اس شود یا با شما تماس گرفته شود و کد را بخوانند. پس از دریافت کد آن را در محل مناسب وارد کنید و در آخر تایید کنید که می خواهید تایید هویت دو مرحله‌ای برای حساب شما فعال شود. اکنون برای دسترسی به اکانت خود تنها وارد کردن پسورد کافی نیست و باید کد امنیتی هم که برای شما ارسال می شود، وارد نمایید.

یکی از ویژگی های خوب جیمیل در قسمت فایل های ضمیمه این سرویس ایمیل است. شما برای مشاهده فایل های ضمیمه نیازی به دانلود آن ها ندارید، کافی است بر روی آن کلیک کنید و محتویات آن را مشاهده کنید. هم چنین جیمیل برای آپلود و ارسال فایل های سنگین از گوگل‌ درایو استفاده می کند. این سرویس اتوماتیک فایل را در گوگل‌ درایو آپلود کرده و با فرد دریافت کننده از طریق ایمیل به‌ اشتراک می گذارد.

علاوه بر موارد گفته شده پشتیبانی سرویس ایمیل گوگل نسبت به سایر سرویس های ایمیل بهتر است. جیمیل سرویس پشتیبانی فعال و خوبی دارد که همیشه جوابگوی کاربران خود است. اگر مشکلی در خصوص این سرویس برای شما پیش بیاید آن را به صورت سریع رفع خواهد کرد. در مواقعی هم که در خصوص دسترسی به جیمیل خود مشکل داشتید، می توانید با کمک واحد پشتیبانی مجددا به جیمیل خود دست یابید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • توضیح آهنگران درباره ادعایش از نفوذ سرویس‌های جاسوسی بین بعضی هیئت‌ها و مداح‌ها + فیلم
  • ادعای مداح معروف از نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در هیئت‌ها | فیلـم
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • (ویدئو) روایت «آهنگران» از نفوذ سرویس‌های جاسوسی در هیئت‌ها