Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: اصلی‌ترین پروژه از محل اعتبارات ملی در شهرستان نطنز و کاشان، جاده بادرود – کاشان است که جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری بوده که ۳۷۰ میلیارد ریال برای آن هزینه خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، جاده بادرود - کاشان یکی از جاده‌های پرخطر کشور است که روزانه اتفاقات ناگواری در آن رخ می‌دهد به گونه‌ای که یکی از آرزوهای دیرینه مردم بادرود و کاشان دو بانده شدن این جاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جاده دوطرفه راه اصلی و ترانزیت تهران - بندرعباس نیز هست که روزانه شاهد تردد صدها و بلکه هزاران ماشین سنگین و تریلر از این مسیر هستیم.

با دو بانده شدن این مسیر علاوه بر کاهش آمار تلفات و سوانح جاده‌ای در این محور، ترافیک و مدت زمان سفر نیز کاهش می‌یابد.

باند دوم جاده کاشان-بادرود به طول ۵۳ کیلومتر است که ۳۵ کیلومتر آن در حوزه کاشان و ۱۸ کیلومتر آن در حوزه نطنز قرار دارد که ۱۸ کیلومتر آن افتتاح و ۱۴ کیلومتر آن نیز تا پایان امسال در صورت تأمین اعتبار به افتتاح خواهد رسید.

حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان در این باره گفت: اصلی‌ترین پروژه از محل اعتبارات ملی در شهرستان نطنز جاده بادرود – کاشان است که جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری بوده که ۳۷۰ میلیارد ریال برای آن هزینه خواهد شد.

حمیدرضا امیرخانی مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی نیز بیان کرد: این مسیر در دو قطعه در حال ساخت است که قطعه اول آن از طرف کاشان به سمت بادرود و قطعه دوم از بادرود به سمت کاشان در دست اجرا است.

امیرخانی افزود: ۱۸ کیلومتر این محور توسط مقام عالی وزارت افتتاح و به بهره‌برداری رسید که ۲۹ کیلومتر دیگر آن توسط این اداره کل در دستور کار قرار دارد که از این میزان ۱۴ کیلومتر آن تا پایان امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تکمیل این پروژه را منوط به تخصیص اعتبارات لازم دانست و افزود: با تأمین اعتبار و تزریق اعتبار به پیمانکار به میزان ۲۰ میلیارد تومان این پروژه در اسرع وقت تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرشید حسن‌پور کارشناس طرح این پروژه با ارائه مشخصات فنی این پروژه گفت: این جاده به عرض ۱۲ متر و به طول ۲۹ کیلومتر در حال احداث است که ۱۸ کیلومتر در حال احداث دارای ۶۰ دستگاه پل است که احداث پل‌ها در حال انجام می‌باشد و محور تا عملیات زیراساس پیش رفته که با تزریق اعتبارات لازم عملیات آسفالت‌ریزی و نصب علائم نیز انجام خواهد شد.

حسن‌پور تنها مشکل پیش روی این پروژه را عدم تخصیص اعتبارات عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی پیمانکار مستقر، عملیات راهسازی تا حد قابل قبولی پیشرفت داشته و جزو معدود پروژه‌هایی است که طی ۸ ماه بتوان ۱۸ کیلومتر را به مرحله زیر آسفالت رسانید که امید است با تأمین اعتبارات لازم بتوان این پروژه را در اسرع وقت زیر بار ترافیک برد و به بهره‌برداری رسانید.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه