Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@10:17:40 GMT

۹۸ درصد کودکان گلستانی غربالگری شنوایی شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۹۲۵۱

۹۸ درصد کودکان گلستانی غربالگری شنوایی شدند

مدیرکل بهزیستی استان گلستان گفت: بیش از ۹۸ درصد نوزادان و متولدین در استان گلستان غربالگری می‌شوند و در حال حاضر در مدارس ابتدایی و راهنمایی زبان اشاره وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, ابراهیم غفاری عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران بهزیستی شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: کودکانی که مشکلات شنوایی دارند تا سن 3 تا 4 سالگی تحت نظر هستند و سپس هر یک با هزینه 35 میلیون تومان جراحی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: این کودکان پس از کاشت حلزون به مراکز تربیت شنیداری معرفی می شوند تا با آموزش های لازم در زمان ورود به مدرسه و بعد از 6 سال مشکل ارتباطی نداشته باشند.

غفاری تصریح کرد: در حال حاضر فقط برای ناشنوایان بزرگسال, از زبان اشاره استفاده می شود و با گفتار درمانی و غربالگری, توانستیم پیشگیری موثری انجام دهیم.

مدیرکل بهزیستی گلستان یادآور شد: در حال حاضر مراکز شنیداری بهزیستی در شهرای گرگان, گنبدکاووس و کردکوی فعالیت دارند و کودکانی که مشکل شنیداری دارند به این مراکز معرفی می شوند.

غفاری تاکید کرد: در حوزه پیشگیری, غربالگری شنوایی, تنبلی چشم, اوتیسم در دستور کار قرار دادیم و در قانون برنامه ششم نیز غربالگری ژنتیک در سنین بین 15 تا 25 سال را در دستور کار قرار دادیم.

مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: بیش از 3 هزار زن سرپرست خانوار در استان, اکثر آنان بیمه تامین اجتماعی روستایی و شهری هستند که بعد از 25 تا 30 سال بازنشسته شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار خواهند بود.

غفاری اظهار کرد: در استان گلستان 29 مرکز نگهداری کودکان ایتام وجود دارد که 300 کودک یتیم در این مراکز و 300 کودک دیگر در خانواده‌ها نگهداری می‌شوند و میانگین نگهداری کودکان ایتام در مراکز زیر 10 نفر است و ما تلاش کردیم تا کیفیت را افزایش دهیم.

مدیرکل بهزیستی گلستان تصریح کرد: در استان 400 مهدکودک وجود دارد و ما خدمات خود را به کودکان زیر 6 سال بدون استفاده از امکانات و اعتبارات دولت در این زمینه ارائه می‌دهیم و علاوه بر آن به خانواده این کودکان که در حاشیه شهر و روستاها و نیازمند برای پیشگیری از سوء تغذیه یک وعده غذای گرم می‌دهیم.

غفاری در زمینه معتادین تاکید کرد: پیشگیری سطح یک, دو و 3 شامل پیشگیری, درمان و توانمندسازی برای معتادان انجام می‌دهیم و طی ارزیابی‌های انجام شده مراکز کمپ ماده 15 از مراکز کمپ ماده 16 موفقیت آمیزتر بوده است.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند

ایسنا/گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان در خصوص بروز بیماری در مزارع سیب زمینی هشدار داد و گفت: کشاورزان اگر در مزارع خود آب‌ماندگی دارند حتماً برای خروج آن از سطح مزارع اقدام کنند زیرا رطوبت بیش از حد باعث پوسیدگی غده سیب زمینی می‌شود.

علی اکبر مهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کشاورزان گلستانی در مجموع امسال ۳۸۰ هزار هکتار گندم، ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار کلزا، ۸۵ هزار هکتار جو، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار سیب زمینی، ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندر قند، هزار و ۵۰۰ هکتار باقلا، هزار و ۳۰۰ هکتار نخودفرنگی و ۷ تا ۱۰ هزار هکتار محصولات پاییزه علوفه‌ای در مزارع خود کشت کرده‌اند.

وی در خصوص میزان خسارت زنگ زرد در مزارع گلستان گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی و آموزش‌های ترویجی جهاد کشاورزی و سم پاشی‌هایی که کشاورزان در مزارع خود داشتند، بیماری زنگ زرد تا حدود زیادی کنترل شده ولی حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گندم مناطق شرق استان و کوهستانی که تازه در مرحله پنجه زنی و ساقه دهی هستند در مراحل بعدی امکان درگیری با بیماری زنگ زرد را دارند که در آن مناطق نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از یک میلیون تن گندم، ۱۰۰ هزار تن کلزا، ۱۶۰ هزار تن جو، ۱۴۰ هزار تن سیب زمینی و ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن چغندر قند از سطح مزارع گلستان برداشت شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه سم پاشی اولیه تاکنون در بیش از ۹۰ درصد اراضی زیر کشت سیب زمینی معادن ۴ هزار و ۸۰۰ انجام شده است، اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد سطح کشت سیب زمینی در استان گلستان رقم جیلی است که این رقم سیب زمینی و به طور کلی ارقام دیررس‌تر نسبت به بیماری بادزدگی مقاوم‌تر هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میزان درجه هوا نسبت به بلند مدت و سال قبل بیشتر شده که به موجب آن زمان رسیدگی گندم جلو افتاده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال گندم در مزاع شمال گلستان ۱۰ روز زودتر از سال‌های قبل برداشت شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی
  • بازگشت به دنیای صدا