Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خودروسازی جنرال‌موتورز اعلام کرد قصد دارد تا سال ۲۰۲۳ میلادی، ۲۰ مدل خودروی تمام برقی تولید کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. شرکت خودروسازی جنرال موتورز نیز از برنامه های این خودروساز آمریکایی تا سال ۲۰۲۳ میلادی رونمایی کرده و اعلام کرد که قصد دارد تا چند سال آینده تعداد ۲۰ مدل خودروی تمام برقی و الکتریکی تولید و به بازار عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت همچنین خاطر نشان کرده است که فاینانس و بودجه این سرمایه گذاری از سود حاصل از فروش کامیون های بنزینی و خودروهای اسپرت خود در ایالات متحده آمریکا و چین تامین خواهد شد.

مارک راس – مدیر ارشد توسعه محصولات جهانی شرکت جنرال موتورز – عنوان کرده است : جنرال موتورز بر این باور است که آینده و سرنوشت صنعت خودروهای برقی بسیار سودآور و پر منفعت است.

وی همچنین در ادامه افزود که جنرال موتورز تصمیم گرفته است از جمله پیشگامان صنعت خودروسازی در جهان باشد که در زمینه تولید و عرضه خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست فعالیت می‌کنند.

هم اکنون کشورهای بسیاری تحت تاثیر تغییر سیاست های جهانی در خصوص حفظ محیط زیست و مقابله با معضل آلودگی هوا، تصمیم دارند ظرف یک یا دو دهه آینده فروش و استفاده از خودروهای بنزینی و دیزلی (خودروهایی که در آنها میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای بیشتر است) را ممنوع اعلام کنند. بعنوان مثال، دولت انگلیس قرار است تا سال ۲۰۴۰ تولید و فروش تمامی خودروهای بنزینی و دیزلی را در این کشور ممنوع اعلام کند تا بدین وسیله با معضل آلودگی هوا مقابله کرده و خودروهای دوستدار محیط زیست را بکار بگیرد.

پس از انگلستان، کشورها و شهرهای دیگری همچون فرانسه، مادرید، میکزیکو سیتی و آتن نیز می خواهند روند تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را متوقف کنند.

دولت چین نیز در همین راستا قصد دارد ساخت و تولید خودروهای بنزینی و دیزلی را که محیط زیست را آلوده می کند و موجب آلودگی هوا و سپس بیماری بسیاری از شهروندان می شود، ممنوع اعلام کند. اما مقامات دولتی این کشور هنوز زمان دقیقی را مشخص نکرده اند. طبق گزارش های منتشر شده، چین می خواهد حداقل یک پنجم فروش خودرو در این کشور را تا سال ۲۰۲۵ به بازار این خودروها اختصاص دهد.

دولت هند هم قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی، خودروسازان این کشور را موظف کند تا تمامی خودروهای تولیدی در این کشور را برقی کنند.

البته پیشگامان صنعت خودروهای برقی نظیر شرکت خودروسازی تسلا در ایالات متحده آمریکا در حال حاضر با یک چالش بزرگ روبرو هستند و آن نیز اندازه نسبتا بزرگ و از همه مهم تر، قیمت بسیار بالای باتری و در نتیجه قیمت بسیار بالای تمام شده خودروهای برقی است.

لازم به ذکر است که پس از استقبال بی نظیری که از محصولات و خودروهای برقی تسلا و سپس سایر خودروسازان در جهان شده است ، جنرال موتورز هم بدین منظور از برنامه های خود برای سالهای آینده رونمایی کرد. جالب است که سهام این شرکت تحت تاثیر اعلام برنامه این خودروساز آمریکایی به تولید خودروهای برقی، ترقی کرد.

ماری بارا - مدیر ارشد اجرایی جنرال موتورز - ماه گذشته اعلام کرده بود که این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی، حداقل ۱۰ مدل خودروی برقی و هیبریدی را به بازار چین وارد و عرضه کند. همچنین این خودروساز آمریکایی می خواهد یک کارخانه تولید باتری را با شراکت و همکاری گروه صنعتی SAIC موتورز چین در این کشور بسازد.

شرکت خودروسازی جنرال موتورز هم اکنون بیشترین فروش خودروهای شاسی بلند و کامیون های بنزینی در ایالات متحده آمریکا را در اختیار دارد. خودروی برقی شورولت بولت ساخت این شرکت رقیب سرسختی برای خودروهای برقی تسلا بشمار می رود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوندای برقی از کانادا سر درآورد

به گزارش قدس آنلاین، یک منبع دولتی کانادایی درباره این پروژه چند میلیارد دلاری به خبرگزاری فرانسه گفت غول خودروسازی ژاپنی هوندا، کارخانه خودروهای الکتریکی را در شرق کانادا افتتاح خواهد کرد.

این منبع اعلام کرد دولت فدرال و همچنین استان انتاریو کانادا که کارخانه در آن ساخته خواهد شد، هر دو مشوق‌های مالی برای این معامله ارائه خواهند کرد. کانادا در سال‌های اخیر خود را به عنوان مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاری خودروهای برقی، تبلیغ مشوق‌های مالیاتی، دسترسی به انرژی‌های تجدیدپذیر و ذخایر معدنی کمیاب خود قرار داده است.

این کارخانه هوندا باتری‌های برقی نیز تولید خواهد کرد و به کارخانه‌های فعلی باتری فولکس‌واگن و استلانتیس می‌پیوندد.

در ژانویه، زمانی که خبر این قرارداد برای اولین‌بار در مطبوعات ژاپن منتشر شد، روزنامه نیکی ارزش آن را ۱۴ میلیارد دلار کانادا تخمین زد که اخیراً توسط مقامات کانادایی تأیید شده است.

دولت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا یک اعتبار مالیاتی جدید برای کسب‌وکار معرفی کرد که به شرکت‌ها ۱۰ درصد تخفیف در هزینه‌های ساخت‌وساز ساختمان‌های جدید مورد استفاده در بخش‌های کلیدی زنجیره تامین خودروهای برقی اعطا کرد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، هوندا امیدوار است تا سال ۲۰۴۰ فقط خودروهای بدون آلایندگی را بفروشد و هدفش این است که تا سال ۲۰۵۰ در فعالیت‌های خود از نظر کربن خنثی شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران
  • هوندای برقی از کانادا سر درآورد
  • خودروهای برقی چینی ارزان شد
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود