Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای این طرح؛ سطح خدمات پزشکی ارتقا و هزینه های درمانی کاهش می یابد. اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیکی سلامت تا پایان امسال در همه شهرها و روستاهای کمتر از 20 هزار نفر جمعیت کشور آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ رئیس سازمان بیمه سلامت ایران سه شنبه شب در گرگان گفت: این طرح که سطح خدمات پزشکی را ارتقا و هزینه های درمانی را کاهش می دهد به صورت آزمایشی در سه شهرستان علی آبادکتول، آق قلا و ترکمن در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهر موهبتی افزود: طبق برنامه ششم توسعه؛ این طرح باید تا پایان سال 1397 در این شهرها و روستاها فراگیر می شود.

آقای موهبتی یادآوری کرد که لازمه اجرای کامل این طرح طبق برنامه، رفع موانع و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری پیش رو مانند جبران کمبود پزشکان عمومی، مراکز درمانی و بیمارستان های ویژه، پزشکان و کلینیک های فوق تخصصی، توسعه فناوری ارتباطات (IT) و پرداختن طلب 6 هزار و. 820 میلیارد تومانی به بیمارستان ها، داروخانه ها، و پزشکان طرف قرارداد است.

رئیس سازمان بیمه سلامت ایران گفت: هم اکنون حدود 39 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش این بیمه هستند و این سازمان با بیش از 42 هزار مرکز درمانی و خدماتی قرارداد دارد.

آقای موهبتی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 7 میلیون نفر از جمعیت کشور هیچ بیمه ای ندارند افزود: در صورت تامین اعتبارات و رفع موانع و مشکلات، این افراد سال آینده تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار خواهند گرفت.

او گفت: با تصویب هیئت دولت بیش از یک میلیون اتباع خارجی که قانونی در ایران زندگی می کنند هم بیمه خواهند شد.

دانلود دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: زمانی که سامانه‌های بیمه به هر دلیلی دچار اختلال موقت شوند یا نسخه نویسی الکترونیک امکان‌پذیر نباشد، این مراکز موظف هستند نسخ را به صورت کاغذی ثبت و پذیرش و به بیمه شدگان ارائه خدمت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بیمه سلامت استان اصفهان، محمدحسین صفاری اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی و اطلاع‌رسانی‌های انجام شده به تمام پزشکان، مؤسسات درمانی و تشخیصی، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، کیلینیک‌ ها و پاراکلینیک‌ ها، هیچیک از این مراکز تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند از ارائه خدمت به بیمه شدگان خودداری کنند.

وی افزود: زمانی که سامانه‌های بیمه به هر دلیلی دچار اختلال موقت شوند یا نسخه نویسی الکترونیک امکان‌پذیر نباشد، این مراکز موظف هستند نسخ را به صورت کاغذی ثبت و پذیرش و به بیمه شدگان ارائه خدمت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیمه شدگان در صورت دریافت نکردن خدمت یا هر گونه تخلف مؤسسات، می‌توانند تخلف مورد نظر را در سامانه شکایات سازمان بیمه سلامت به آدرس shekayat.ihio.gov.ir ثبت کنند و همکاران در اسرع وقت موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهند کرد.

کد خبر 746885

دیگر خبرها

  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • طرح«سلامت خانواده و نظام ارجاع» از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • آیین افتتاح برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهر زاهدان