Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي گفت: درياچه اروميه به پايين‌ترين تراز آبي خود در سال 96 رسيده و نسبت به مدت مشابه در سال قبل 27 سانتي‌متر کاهش سطح آب داشته است. سيد هادي بهادري در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم در اروميه با اشاره به وضعيت بحراني درياچه اروميه در مهرماه 96 اظهار کرد: امروز درياچه اروميه به پايين‌ترين تراز آبي خود در سال 96 رسيده اما اين موضوع يک امر طبيعي است چراکه ارتفاع آب درياچه اروميه پس از فروردين و ارديبهشت‌ماه پايين آمده و از اواخر مهرماه با شروع بارندگي‌ها ارتفاع آب اين درياچه افزايش مي‌يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي در ارتباط با نوسانات ارتفاع سطح آب درياچه اروميه در فصول مختلف سال بيان کرد: در طول سال بر اساس سيستم زيستي درياچه اروميه يک متر سطح آب درياچه اروميه افزايش و کاهش مي‌يابد و در فصل تابستان با کاهش آب ورودي به بستر درياچه اروميه و افزايش دما، آب اين درياچه تبخير شده و ارتفاع سطح آب کاهش مي‌يابد.
وي با مقايسه تراز آبي درياچه اروميه در مهرماه 96 نسبت به مدت مشابه در سال‌هاي قبل گفت: امروزه تراز آبي درياچه اروميه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ميزان 27 سانتي‌متر کاهش و نسبت به سال 94 به ميزان 20 سانتي‌متر افزايش داشته است.
بهادري در ارتباط با ارتفاع سطح آب درياچه اروميه افزود: ارتفاع کنوني سطح آب درياچه اروميه تقريباً معادل ارتفاع سطح آب اين درياچه در سال 93 است.
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي دليل اصلي کاسته شدن ارتفاع سطح آب درياچه اروميه را کاهش بارندگي‌ها دانست و اظهار کرد: بارش‌هاي امسال نسبت به سال گذشته 40 درصد کاهش يافته و اين موضوع دليل اصلي کم شدن ارتفاع آب درياچه اروميه است.
وي با اشاره به يکي ديگر از دلايل کاهش ارتفاع سطح آب درياچه اروميه بيان کرد: در سال 96 شاهد افزايش دماي آذربايجان غربي به ميزان 1.5 درجه سانتي‌گراد نسبت به مدت مشابه در سال 95 بوده‌ايم که يکي از دلايل عمده کاهش ارتفاع آب درياچه اروميه به شمار مي‌آيد.
بهادري در گفت‌وگو با تسنيم به فقدان بودجه براي فعاليت‌هاي ستاد احيا درياچه اروميه اشاره کرد و گفت: از سال 95 فعاليت‌هاي ستاد احياي درياچه اروميه کاهش يافته و اعضاي اين ستاد دليل اصلي کاهش فعاليت‌هاي خود را تخصيص نيافتن بودجه دانستند و همين موضوع سبب شده تا اقدامات ستاد احياي درياچه اروميه با برنامه پيش نرود و درنهايت روند احياي درياچه با مشکل روبه‌رو شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی از آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه پیرانشهر به سمت دریاچه خبر داد و گفت: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می‌شود.

مجید رستگاری اضافه کرد: در فاز اول ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در فاز دوم پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان