Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینماهای کشور بعد از ۵ روز تعطیلی ۴ فیلم سینمایی تازه نفس را به روی پرده نقره‌ای خود می‌برند.

به گزارش مشرق، سینماهای کشور از امروز چهارشنبه 12 مهرماه بعد از 5 روز تعطیلی به دلیل ایام شهادت امام‌ حسین(ع) پس از بازگشایی بلیت تمام بهاء ارائه کرده و فیلم‌های سینمایی«مالاریا» به کارگردانی پرویز شهبازی، «ایتالیا ایتالیا» به کارگردانی کاوه صباغ زاده،«زرد» به کارگردانی مصطفی تقی‌زاده و «قهرمانان کوچک» به کارگردانی حسین قناعت را به روی پرده نقره‌ای می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش، در این بین سهم فیلم سینمایی «مالاریا» 15 سینما، فیلم سینمایی«ایتالیا ایتالیا» 28 سینما، فیلم سینمایی «زرد» 20 سینما و فیلم سینمایی «قهرمان کوچک» 19 سینما از سینماهای کشور است.

فیلم سینمایی «مالاریا»

فیلم سینمایی «مالاریا» ششمین ساخته پرویز شهبازی در مقام کارگردان است و در کنار خود مسعود ردایی را به عنوان تهیه‌کننده دارد.این فیلم سینمایی داستان دختر و پسری را دنبال می‌کند که در تهرانگردی‌های خود با مردی برخورد می‌کنند که مشکلی دارد. آن‌ها سعی می‌کنند راه حلی برای این مشکل پیدا کنند،اما .... .

ساعد سهیلی، ساغر قناعت، آزاده نامداری و آذرخش فراهانی از جمله بازیگران هستند در فیلم سینمایی«مالاریا» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: نویسنده: پرویز شهبازی، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، صدابردار: منصور شهبازی، طراح چهره پردازی: محمدرضا قومی، مدیر تولید: مجید گودرزی، مدیر تدارکات: مجید لعل، برنامه ریز: نوید میهن دوست، دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی، منشی صحنه: غزل رشیدی، عکاس: امید صالحی، مستندساز پشت صحنه: سهیل موفق، جانشین تولید: محمدرضا دلنوازی، دستیار دوم کارگردان: افشین آقایی، گروه کارگردانی: حسین شهبازی پریسا قهرمانی، دستیار اول فیلمبردار: همایون قربانی، نورپرداز: مرتضی نجفی.

فیلم سینمایی«مالاریا» توسط دفتر پخش «فیلمیران» پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا»

فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» نخستین ساخته کاوه صباغ زاده در مقام کارگردان است و در کنار خود فیلمساز با تجربه‌ای چون مهدی پورصباغ را به عنوان تهیه‌کننده دارد.«من دوستت دارم و این به تو هیچ ربطی نداره.» این داستانی است که عوامل این فیلم سینمایی از فیلمشان مطرح کرده‌اند.

حامد کمیلی، سارا بهرامی، فرید سجادی حسینی، رضا سخایی، همایون ارشادی، جهانگیر میرشکاری، ناصر سجادی حسینی، دانش اقباشاوی، فائزه علوی، آنامهر اخلاقی، آرش مرشد و علی ملاقلی پور، حسن زاهدی، علی جناب، درنا مدنی، پریناز کنگاوزی، آیدا اورنگ، ناصر مقدس، مهدی فهیمی و سپیده راستی فر از جمله بازیگران فیلم سینمایی‌«ایتالیا ایتالیا» هستند.

برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: نویسنده: کاوه صباغ زاده، مدیر فیلمبرداری: معین رضا مطلبی، صدابردار: جهانگیر میرشکاری، صداگذاری: علی علویان، طراح گریم: علی بهرامی فر، مدیر تولید: ناصر مقدس، مجری طرح: مهدی معزی، طراح صحنه و لباس: زیبا موسوی، مشاور کارگردان: مهدی صباغ زاده، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: رضا سخایی، دستیار دوم کارگردان: مهدی فهیمی، منشی صحنه: مژگان تمجیدی، انتخاب موسیقی: کاوه صباغ زاده، نورپرداز: سعید کشی پور، مدیر تدارکات: نادر محمدی، مجریان گریم: حلیمه قشقایی، کامیار عاشورنیا، عکاس: ناصر سجادی حسینی، مشاور رسانه ای: آیدا اورنگ.

فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» توسط دفتر پخش «نیمروز فیلم» پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «زرد»

فیلم سینمایی«زرد» دومین ساخته مصطفی تقی‌زاده در مقام کارگردان است و در کنار خود کامران مجیدی را به عنوان تهیه‌کننده دارد.«آدم‌های عجیبی هستیم... امروزمون با فردا خیلی فرق می‌کنه.» این داستانی است که عوامل این فیلم سینمایی از فیلمشان مطرح کرده‌اند

.

بهرام رادان، ساره بیات، شهرام حقیقت‌دوست، بهاره کیان‌افشار و مهرداد صدیقیان. امیرعلی نبویان، آناهیتا درگاهی، علیرضا استادی، متین ستوده، مرتضی تقی‌زاده، علی صالحی، شهروز دل‌افکار، رومینا رفیعا، رضا شمس‌الدین، فرهاد مهدوی، حسین نائینی و حسین مهری از جمله بازیگران فیلم سینمایی «زرد» هستند.

برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: حسین فرضی‌زاد (مجری طرح)، مسعود سلامی (مدیر فیلمبرداری)، سودابه خسروی (طراح گریم)، مهدی ابراهیم‌زاده و حمید محمودی (صدابرداران)، محمدرضا میرزامحمدی (طراح صحنه و لباس)، احسان وحید (مدیر تولید)، سعید نقدزاده (مدیر برنامه‌ریزی)، سیاوش رمضانلو (دستیار اول کارگردان)، فائزه گرکانی (منشی صحنه)، نادر اژدری (مدیر تدارکات)، احسان جابری (عکاس)، مانی مجیدی (عکاس پشت صحنه).

فیلم سینمایی «زرد» توسط دفتر پخش «فیلمیران» پخش می‌شود.

فیلم سینمایی«قهرمانان کوچک»

فیلم سینمایی«قهرمانان کوچک» ششمین فیلم سینمایی حسین قناعت در مقام کارگردانی است و در کنار خود بیتا منصوری را به عنوان تهیه‌کننده دارد.این فیلم داستان چهار کودک و نوجوان هفت تا یازده ساله ی تکواندوکار است که پدرانشان ، کارگران یک کارخانه تولید لوازم التحریرِ در شُرُفِ تعطیلی هستند،برای جلوگیری از بیکاری پدرانشان و گیرانداختن قاچاقچیانِ این کالا، که در واقع عاملینِ اصلی این تعطیلی هستند،به تعقیبِ آنها می‌پردازند.

برزو ارجمند، بیژن بنفشه خواه، بهنوش بختیاری، آناهیتا همتی، ارژنگ امیرفضلی، نادر سلیمانی، شهرام قائدی، عباس محبوب، یوسف کرمی (قهرمان المپیک در نقش خودش)، افشین سنگ چاپ، ابراهیم شفیعی، فرهاد بشارتی، مینا سلیمانی، مرتضی رستمی، فرزاد حاتمیان و بازیگران خردسال این فیلم سینمایی یاس نوروزی، پارسیا شکوری فر، عرفان برزین، کامیار محمدی، امیرکیان عبدی و ایمان امیری از جمله بازیگران فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» هستند.

برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج، مدیر صدابرداری: احمد صالحی، طراح گریم: بابک شعاعی، مدیر صدابرداری: احمد صالحی، طراح صحنه و لباس: محیا آقاحسینی، مدیر تولید: روح الله مهاجری، دستیار اول و برنامه‌ریزی: آرش حسن‌پور، منشی صحنه: مونا احدی.

فیلم سینمایی«قهرمانان کوچک» توسط دفتر پخش «حوزه هنری» پخش می‌شود.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداگذاری فیلم با تعداد کاراکتر بالا سخت است

جدیدترین ساخته حسین نمازی، با الگوبرداری کامل از فیلم قبلی این کارگردان ساخته شده است. شادروان؛ فیلم لوباجتی که توانست با فروش بسیارخوب خود، سودآوری مناسبی برای طرف‌های تولید و اکران داشته باشد. حالا احتمالا این عامل، انگیزه‌ای شد تا کارگردان، با الگوبرداری مستقیم و صریح از روی شادروان، به سه‌سوار برسد.

در شه‌سوار، دو نیمه داستانی متفاوت وجود دارد؛ نیمه نخست که به مخفی کردن مرگ داشی مربوط است و در نیمه دوم، بحث گرفتن دیه پیش می‌آید. فیلمنامه تا همین مرحله سیناپس، خوب پیش می‌رود، اما نتوانسته هسته روایی خود را با این دو نیمه، پروال کرده و به داستانی گیرا برسد.

فیلم ظاهرا اثری کمدی است، اما تمام بار کمیک فیلم روی چند تکه‌پرانی نه‌چندان جذاب سوار است که نمی‌تواند آن اثرگذاری حداقلی را بر روی مخاطب داشته باشد. حتی داستان در ورود به مباحث فرعی و داستانک‌ها نیز مقاومتی عجیب از خود نشان داده و ترجیح می‌دهد همین خط صاف روایی را به سرمنزل خود برساند.

رمزگشایی کارتونی فیلم که در شادروان با خالی بودن حساب پدر، در ذوق می‌زد و فرآیندی ضددرام بود، حالا اینجا در شه‌سوار با کودکانه‌ترین شکل ممکن تکرار شد تا مطمئن باشیم که اندیشه چندانی پشت این سوژه و تحلیل آن وجود ندارد.

آرش قاسمی صداگذار فیلم سینمایی  شه‌سوار گفت: صدای فیلم  سینمایی شهسوار حاصل زحمت صدابردار است. صداگذاری این کار سینمایی با من بود که کار تدوین دیالوگ‌ها و افزودن صدا‌هایی که در فیلم نیاز است را در استودیو انجام دادم.

وی ادامه داد: اصول کار صدابردار اینگونه است که صدابردار در لوکیشن فیلم شه‌سوار که واقع در روستایی در شهریار بود حاضر می‌شود تا صدای دیالوگ‌ها را ضبط کند و هنگامی که ضبط صدا تمام می‌شود صدای دریافتی و ضبط شده به صداگذار داده می‌شود که بر اساس حس و حال فیلم و موارد دیگر و فضاسازی‌ای که کارگردان نیاز دارد صداها یا اکت‌هایی را به فایل فیلم اضافه می‌کند، به عبارتی صداگذار کار تدوین صدا را انجام می‌دهد.

قاسمی درباره تدوین صداهای فیلم‌هایی با کاراکتر بالا افزود: تدوین چنین فیلم‌هایی مانند شه‌سوار که صدا‌ها به عبارتی تو در تو و بسیار هستند و همراه با تعداد کاراکتر‌ بالاست سخت است و به اندازه‌ای که بتوانیم صدا را بالانس کنیم تا دیالوگ‌ها به گوش شنونده برسند انجام می‌دهیم. البته بحث تدوین صدا بخش‌های دیگری هم دارد مثلا اگر شما بتوانید کاری کنید که صداها شفاف‌تر شوند و صدا به خوبی شنیده شوند سخت‌ترین کار است.

این صداگذار شناخته شده عنوان کرد: اصولا صداگذاری یک فیلم سینمایی نهایتا باید ۴۵ روز طول بکشد؛ اما فیلم سینمایی شه‌سوار به این دلیل که با تدوین خود درحال بهتر شدن بود کمی بیشتر طول کشید و حدودا صداگذاری این فیلم ۳۵ روز طول کشید.

 وی در پاسخ به این سوال که آیا فیلم شه‌سوار در بحث صداگذاری مجددا ادیت می‌خورد یا خیر؟ گفت: اگر تدوینگر به همراه کارگردان نیاز ببینند که بخش‌هایی از فیلم بهتر است مجددا ادیت بخورد بعد از آن ما مجددا ادیت و تدوین کار را شروع خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • «طلوع خونین» را در تماشاخانه ایران‌شهر مشاهده کنید
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • «شورش ذهن» در نوفل‌لوشاتو برپا می‌شود
  • «شورش ذهن» به عمارت نوفل لوشاتو می‌آید
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • تأخیر در اکران «مست عشق»/ دوری شمس و مولانا از پرده نقره‌ای طولانی شد
  • نگاهی به فیلم سینمایی رمانتیسم عماد و طوبی
  • معرفی داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • داوران بخش فیلم‌های داستانی کوتاه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • صداگذاری فیلم با تعداد کاراکتر بالا سخت است