Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا ؛ شمس الله خدایی مهر مشاور مدیرعامل و مدیر کل حراست بانک صنعت و معدن گفت: سیستم دیتاسنتر بانک صنعت و معدن با استفاده از تکنولوژی روز و استانداردهای مربوطه جهت پردازش اطلاعات بانک در حوزه اسناد دیجیتال و فناوری اطلاعات برای اولین بار در شبکه بانکی کشور توسط این بانک راه اندازی شد.
خدایی مهر درباره معرفی بخش دیتاسنتر و مرکز یکپارچه دیده‏بانی عملیات امنیتی حراست بانک صنعت و معدن به پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن گفت: با توجه به حساسیت فوق العاده طبقه بندی اطلاعات و حرکت سیستم های سنتی به الکترونیکی و نگهداری اطلاعات به صورت دیجیتال و پردازش و انتقال امن داده ها، ضرورت ایجاد مکان امن جهت تجمیع پردازش و ذخیره سازی اطلاعات باعث شده تا این مرکز با استفاده از تکنولوژی روز و استانداردهای مربوطه به طراحی و ساخت دیتاسنتر امن جهت پردازش و نگهداری داده‏ها و اطلاعات بانک در حوزه اسناد دیجیتال (محرمانه و عادی) اقدام نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این بخش شامل سه حوزه مجزا می باشد 1- دیتاسنتر حراست (Herasat Data Center) 2- مرکز عملیات شبکه حراست (Network Operation Center)، 3- لابراتوار امنیتی (Security Lab).
مدیر امور حراست بانک صنعت و معدن ضمن تشکر و قدردانی از حمایت مدیرعامل و اعضای محترم هیئت مدیره و نگاه ویژه ایشان به اهمیت نگهداری اطلاعات بانک خاطرنشان کرد: علاوه بر طراحی امن زیر ساخت دیتاسنتر حراست، دیگر ویژگی‏های آن این است که با بسترسازی مناسب در حوزه ارتباطات از طریق خطوط ارتباطی امن مخابراتی (MPLS) به صورت شبکه گسترده کشوری با کلیه شعب مرتبط بوده و از ارتباطی امن نیز برخوردار است.
خدایی مهر بیان داشت: از مهمترین قابلیت های دیتاسنتر، نگهداری یک نسخه از اطلاعات مهم بانک است که به عنوان بک آپ آنلاین (برخط) و آفلاین اطلاعات عمل می کند.
وی تصریح کرد: همچنین از اهم وظایف این مرکز تجمیع و یکپارچه سازی کلیه سرویس های امنیتی از باب حفاظتی و نظارتی (اعم از دبیرخانه محرمانه سیستمی، کلیه سامانه های پایش امنیتی و عملیاتی و سامانه های نظارتی)، پردازش، انتقال و ذخیره سازی امن کلیه دیتای طبقه بندی شده و عادی مهم بانک است.
همچنین مدیر امور حراست بانک صنعت و معدن به قابلیت‏های مرکز مانیتورینگ عملیات شبکه بانک اشاره کرد و گفت: ناک‏ها مشکلات را در سطح ایرادات عملکرد شبکه ، سرویس‏ها و سخت‏افزار تحلیل، شناسایی و عیب‏زدایی می‏کنند. پرسنل این بخش به سرعت به اقدامات اولیه برای مرتفع کردن مشکلات می‏پردازند. برای شرایط سخت‏تری که قابل پیش بینی نیست، مانند قطع شدن برق یا بریده شدن کابل فیبر نوری، روش کار، برقراری تماس فوری با تکنسین ها و برطرف کردن مشکل است.
خدایی‏مهر در ادامه افزود: از وظایف اصلی پرسنل ناک، شامل نظارت بر شبکه، واکنش به رویداد، مدیریت ارتباطات و گزارش مشکلات است که مراکز عملیات شبکه اغلب مسائل را در یک فرایند سلسله‏مراتبی تنظیم می‏کنند تا اگر مشکلی در یک زمان تعریف شده حل و فصل نشد، در سطح بعدی به مرکز عملیات امنیتی و واحدهای وابسته عملیات سخت‏افزاری ارجاع داده شود.
وی همچنین در خصوص وظایف مرکز لابراتوار امنیتی (Security Lab) خاطرنشان کرد: این مرکز با استفاده از تجهیزات سخت‏افزاری نرم‏افزاری روز دنیا جهت آزمایش و تحلیل مشکلات امنیتی و بررسی سخت‏افزارها و نرم‏افزارهای امنیتی که می خواهند مورد استفاده در شبکه قرار گیرند ایجاد شده است و درباره اهم وظایف آن می‏توان به بررسی و آزمایش‏های تخصصی در حوزه تحلیل امنیت ترافیک عبوری از شبکه، بررسی امنیت نرم‏افزار و سخت‏افزارهای مورد استفاده در بانک و بررسی و آزمایش‏های تخصصی در خصوص فایل‏های مخرب، ویروس‏ها اشاره کرد.
مدیر امور حراست بانک صنعت و معدن اظهار کرد: امروزه بکارگیری مراکز داده برای میزبانی داده، خدمات و اتصال به شبکه اینترنت و اینترانت بانک‏ها، شرکت‏ها و سازمان‏های مختلف در سراسر دنیا به نیازی اساسی تبدیل شده است. مدیریت رویدادهای امنیتی در چنین محیط‏های بزرگ و پیچیده‏ای یک مساله اساسی برای محافظان امنیت است.
خدایی‏مهر بیان داشت: اگر چه بکارگیری راهکارهای امنیتی نظیر استفاده از ضد بدافزارها، فایروال‏ها، سامانه‏های احراز هویت و کنترل دسترسی تا حدی می‏تواند شبکه را از حالت انفعالی و بدون نظارت نجات داده و به تأمین امنیت آن کمک کند، ولی باید به این نکته مهم توجه داشت که به کارگیری این تجهیزات امنیتی، خود باعث تولید حجم عظیمی از رخدادهای امنیتی در قالب متفاوت می شود. این حجم بالای داده‏های امنیتی تولید شده، باعث سردرگمی و سلب امکان مدیریت و استفاده بهینه از آن می‏شود.
وی تصریح کرد: امروزه با عنایت به افزایش قابل توجه ارزش و اهمیت دارایی‏ها و داده‏های موجود در مراکز داده و پیرو آن افزایش انواع مختلفی از تهدیدهای امنیتی، استفاده از راهکارهای مدیریت و رصد امنیتی به ضرورتی اجتناب‏ناپذیر جهت افزایش امنیت و پایداری شبکه و سامانه‏های اطلاعاتی تبدیل شده است.
مدیر امور حراست بانک صنعت و معدن در ادامه افزود: مرکز عملیات امنیتی سامانه‏ای است که تمام فعالیت‏های امنیتی شبکه را زیر نظر گرفته، رخدادهای امنیتی را جمع‏آوری و تحلیل کرده و مخاطرات امنیتی رخ داده و یا در حال وقوع را کشف کرده و اقدام مقتضی را صورت می‏دهد.
خدایی‏مهر عنوان داشت: رصد امنیتی یکپارچه و جامع شبکه علاوه بر اینکه موجب می‏شود در مقابل تهدیدات، در کوتاه‏ترین زمان بهترین عکس‏العمل صورت گیرد، باعث می شود تا مدیران تحلیل دقیق‏تری از وضعیت امنیتی شبکه و میزان خطرپذیری آن داشته باشند. این روند در نهایت منجر به اصلاح شدن روش‏ها سیاست‏ها و راه‏کارهای امنیتی به طور کلی بهبود محسوس و قابل توجه امنیت خواهد شد.
وی اظهار کرد: برای اولین بار در کشور همزمان با راه‏اندازی و استقرار بانکداری متمرکز در بانک صنعت و معدن این مرکز جهت افزایش ضریب امنیتی شبکه نقل و انتقال بانک اقدام نموده است.
خدایی مهر بیان داشت :در راستای مانیتورینگ کلیه ترافیک ورودی و خروجی بانک از ابعاد مختلف تحلیل و نظارت خواهد شد و به منظور پیشگیری از هر گونه احتمالی به شبکه بانک، اقدام خواهد شد.
مدیر امور حراست بانک صنعت و معدن در پایان به حوزه و ابعاد مهم مانیتورینگ اشاره کرد و افزود: نظارت و پایش آنلاین شبکه بانک، نظارت و پایش آنلاین شبکه بانکداری، نظارت متمرکز و پایش نرم افزارهای شبکه بانک و رفتار آنها و بررسی رخدادها و ترافیک های ورودی مشکوک به حوزه‏های مختلف بانک از جمله موارد مهمی است که در بخش مانیتورینگ صورت می گیرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب مقابل ایران
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد