Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۳۰۰۰ واحد آموزشی خراسان رضوی به سیستم گرمایشی متمرکز مجهز شده است.

قاسمعلی خدابنده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: استان خراسان رضوی دارای 11 هزار و 200 واحد آموزشی فعال است و از این تعداد تاکنون 3 هزار واحد آموزشی به سیستم گرمایشی متمرکز مجهز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: بیش از 50 درصد مدارس استان دارای سیستم گرمایشی متمرکز هستند؛ حدود سه هزار مدرسه توسط آموزش و پرورش بهسازی شدند و دو هزار مورد دیگر از ابتدای ساخت مجهز به سیستم گرمایشی مناسب بودند.

وی در مورد باقی مدارس که به سیستم گرمایشی مناسب مجهز نیستند بیان کرد: باقی مدارس در روستاهایی هستند که گازکشی ندارند که در این مدارس از بخاری‌های برقی و تابشی استفاده می‌شود، برخی دیگر از مدارس که در مناطق صعب‌العبور و سردسیر قرار دارند از بخاری‌های نفتی استفاده می‌کنند.

خدابنده با تاکید بر این که بهسازی سیستم گرمایشی مدارس برعهده اداره کل نوسازی مدارس است گفت: برای بازسازی و بهسازی سیستم گرمایشی مدارس ردیف بودجه مشخصی وجود دارد که به اداره کل نوسازی مدارس مربوط می‌شود، در مهر ماه جاری بیش از 300 مدرسه به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شدند.

وی ضمن اشاره به برگزاری آزمون استخدامی در سوم شهریورماه امسال و سهمیه 284 نفری خراسان رضوی در استخدامی آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر 498 نفر برای طی کردن مراحل کنترل مدارک، معاینات پزشکی و مصاحبه دعوت شدند.فرایند کنترل مدارک و معاینات پزشکی از 15 مهرماه آغاز و داوطلبان به ترتیب حروف الفبا و جدولی که توسط سایت رسمی اداره کل آموزش و پرورش اعلام می‌شود مراجعه می‌کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اعلام این که آموزش و پرورش استان دارای 90 هزار نیروی انسانی شاغل است عنوان کرد: از این تعداد پنج هزار نفر شرایط بازنشستگی داشتند و تاکنون سه هزار و 790 نفر بازنشسته شدند و مابقی این تعداد یعنی هزار و 200نفر استمرار خدمت گرفتند.

وی با بیان این که در حال حاضر سه هزار و 790 نفر از آموزش و پرورش خارج شدند اظهار داشت: به ازای این خروج دو هزار و 360 نفر از طرق مختلف دانشگاه فرهنگیان، ماده 28 و آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش شدند.با احتساب نیروی انسانی بارنشسته و جذب شده براساس آمار سال گذشته حدود 1300 نفر نیروی انسانی کمبود داریم.

وی بیان کرد: کمبود نیروی انسانی از روش‌های استمرار خدمت، نیروهای حق‌التدریس و غیررسمی و طرح خرید خدمات آموزشی جبران می‌شود.

خدابنده با اشاره به این که در حال حاضر 650 نفر در استان نیروی حق التدریسی داریم افزود: بیش از هزار و 300 نیرو امر آموزش 30 هزار دانش‌آموز را در قالب طرح خرید خدمات آموزشی انجام می‌دهند؛ این نیروها پس از انجام مراحل گزینش و مصاحبه و دوره‌های آموزشی وارد کلاس درس می‌شوند.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرانه فضاهای آموزشی استان در دوران فعالیت دولت سیزدهم یک متر مربع افزایش یافته‌ است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، اولین جلسه شورای آموزش کهگیلویه و بویراحمد در سال 1403 با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست آموزش و پرورش استان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

محمد جمالی‌آرند سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: سهم رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان افزایش می‌یابد.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته سه درصد به جمعیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و سه درصد نیز به جمعیت دانش آموزان رشته ریاضی استان افزوده می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه افزایش سهمیه رشته‌های مذکور براساس نیازهای استان پیش‌بینی شده‌است، گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته همچنین سهم رشته‌های انسانی و تجربی برای سال تحصیلی آینده سه درصد در کهگیلویه و بویراحمد کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی کشور پنج متر و 20سانتیمتر است سرانه فضای تعلیم و تربیت استان چهار متر و 20 سانتیمتر است.

جمالی‌آرند از افزایش سرانه فضای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم خبر داد و خاطرنشان کرد: سرانه فضاهای آموزشی استان در دوران فعالیت دولت سیزدهم یک متر مربع افزایش یافته‌ است.

وی با اشاره به در پیش امتحانات دانش‌آموزان، گفت: کمبود فضای فیزیکی از چالش‌های مهم دستگاه تعلیم و تربیت استان است که از دستگاه‌های اجرایی مرتبط انتظار می‌رود برای حل این مسئله برنامه‌ریزی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز اجر‌ای طرح اتصال مدارس خوی به شبکه فیبر نوری 
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • قانون اصلاح قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی منتشر شد
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور