Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-02@07:12:25 GMT

eSIM جایگزین سیم‌کارت‌های فعلی

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۵۱۶۷۹

eSIM جایگزین سیم‌کارت‌های فعلی

ایتنا- در اکوسیستم جدید سیم‌کارت‌های فیزیکی حذف خواهند شد و با فناوری eSIM جایگزین می‌شوند.


پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۰ در بیشتر گوشی‌های تلفن همراه با حذف سیم‌کارت‌های فیزیکی، فناوری eSIM جایگزین شود تا چالش عدم تطابق با این فناوری به عنوان مهمترین چالش اپراتورهای تلفن همراه باشد. به گزارش ایتنا از تسنیم، همایش معرفی فناوری نوین eSIM با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز گذشته در حالی با هدف آشنایی مدیران ارشد حوزه ارتباطات با تکنولوژی نوین eSIM برگزار شد که توماس لارسون پیشگام در عرصه فناوری eSIM در دنیا در این مراسم به سخنرانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همایش برگزار شده، علاوه بر معرفی تکنولوژی eSIM به عنوان فناوری توانمندساز انقلاب دیجیتالی، چالشهای ورود این تکنولوژی به کشور، نیازمندیهای بومی و جایگاه اپراتورها به عنوان حوزه‌های اجرایی تشریح و بر هماهنگی و همکاری اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه تأکید شد.

همچنین مزایای ورود به این تکنولوژی در کشور و دستاوردهای حاصل و مخاطرات پیاده‌سازی آن مطرح شد.

هم‌راستا با رشد فناوری اینترنت اشیا در سطح دنیا، جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در اکوسیستم مخابرات همراه دچار تغییرات ساختاری می‌شود.

بنابراین در این اکوسیستم مدیریت eSIM از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که اگر اپراتورها هر چه سریع‌تر سازوکار لازم برای تعیین و گزینش جایگاه جدید خود در این اکوسیستم را فراهم نکنند تهدیدی جدی برای آنها محسوب می‌شود که تبعات سنگینی نیز به همراه خواهد داشت.

پیش‌بینی می‌شود در سال 2020، بیشتر گوشی‌های تلفن همراه دارای eSIM بوده و تهدید عدم تطابق با روال فعلی برای اپراتورها در پیش‌روی آنها قرار دارد.

موجودیت eSIM در تصویر کلی، ماژولی جهت اتصال به شبکه‌های سلولی، ایجاد هویت مشخص و در نهایت امکان شناسایی و برقرای ارتباط است.

در همایش معرفی فناوری نوین eSIM، محمدخوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات، مدیران عامل سه اپراتور کشور و مدیران شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۱۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی گفت: خلیج فارس، دریایی استراتژیک و راهبردی در دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی افزود: سال گذشته با همت متخصصین کشور و بادانش بومی، جزایر سه‌گانه همیشه ایرانی خلیج فارس از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند تا زیرساخت لازم برای ارائه ارتباطات پایدار و پرسرعت به هموطنان عزیز ساکن جزایر فراهم شود.

کد خبر 6092369 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است